Kari Marita

www.karimaritas.blogg.no

Du behandler mannen din dårlig!!..

Det er det som blir sagt om meg, og satt ut ondsinnede rykter om!

Jeg forstår ikke hvordan det er mulig å være så ondskapsfull.

Jeg har fått høre igjen på kommentarer på bloggen min og irl at Arild ikke har det bra sammen med meg, og at jeg er den største bitchen på jord å være sammen med.

Jeg har fått lov til å skrive dette innlegget av Arild, om noen skulle mene noe om det.

De som kjenner oss, vet at Arild har AD/HD og litt vanskeligheter angående dette. Så det har vært utfordringer opp gjennom årene. Det er ikke for å snakke nedlatende på noen måte om Arild, men han har ikke vært den enkleste å være sammen med hele tiden. Jeg er heller ikke perfekt på noen som helst måte, men jeg har funnet meg lenge nok i å høre at Arild har det så fælt sammen med meg og blir dårlig behandlet av meg, og alle løgnene og sladderen som er satt ut i forhold til dette. Så nå velger jeg å skrive et innlegg angående dette.

Arild har sine problemer pga AD/HD, og har hatt vanskelig for å konsentrere seg og tenke grundig og planlegge for fremtiden, om man kan si det på den måten. Så mye ansvar har ligget på meg. Når jeg ble sammen med han for 19 år siden, var han ikke særlig selvstendig på noen områder. Han var vant med å få alt lagt til rette, og at alt dreide seg om han. Derfor var det nok en stor forandring når han ble samboer og fikk en stesønn på 4 år å ta hensyn til.

Jeg skal ærlig innrømme at det var mange ganger jeg følte jeg hadde to barn isteden for ett. Arild gikk ikke på medisin for AD/HD når jeg møtte han.

Jeg har hjulpet Arild veldig mye, så derfor er det veldig sårende å få høre at jeg behandler han dårlig, når det ikke er sant på noen som helst måte.

Det var jeg som hjalp Arild med å få medisin mot AD/HD, og hjelp hos psykiater grunnet det. Han startet på Ritalin, og går nå på Conserta. Jeg har selv angst og depresjons problemer, og var bare tross alt 25 år selv når jeg hjalp Arild. Han ble mye bedre etter medisineringen, og ble mer konsentrert og rolig etterpå. Før han startet på medisin klarte han ikke å jobbe. Jeg hjalp han med å få uføretrygd, og fikk han også inn på Kroa Produkter, hvor han jobber enda og trives godt. Jeg fikk han også på troen til å kjøre opp for bil!

Jeg har vært både snill og hjelpsom mot Arild i mange år! Og skal jeg være helt ærlig tror jeg ikke det er mange som hadde gjort det samme, men tatt pikkpakket sitt å stukket av fortere enn svint..

Arild har blitt mye mer selvstendig etter han ble sammen med meg, og han har vokst og utviklet seg mye som person i positiv retning pga min hjelp. Det tørr jeg faktisk å påstå. For har ikke Arild truffet meg, har nok han mest sannsynlig bodd i bolig med tilrettelagt hjelp i hverdagen. Dette sier jeg ikke for å være slem på noen måte, men det er fakta.

Derfor syns jeg at jeg fortjener respekt for hvor bra jeg har behandlet Arild, og ikke ondsinnet sladder og løgn om hvor dårlig jeg har behandlet han og behandler Arild!

Jeg sier ikke på noen måte at Arild ikke er istand til å ta vare på seg selv, for det er han! Men hadde han ikke truffet meg og fått støtte og hjelp med sine problemer, hadde han nok ikke vært på samme sted som nå.. Det er sannheten!

Arild har også reist mye etter vi ble sammen, noe jeg tviler sterkt på hadde skjedd uten meg.

Vi har det bra sammen, selv om vi også har våre problemer som alle andre par. Og hverken jeg eller Arild er perfekt. Det er ingen som har et perfekt forhold!

Jeg skriver dette innlegget fordi jeg er så lei av sladder og løgn.

Håper at enkelte får opp øynene nå, og slutter å slenge usannheter om meg!

Det er ikke alltid det man hører som er fakta.

Alle saker har flere enn en side, og enkelte ganger er den siden man får hørt ting fra ikke sann i det hele tatt.

Så tenk dere om før dere tror på alt som blir sagt om noen!

Jeg fortjener ikke dette!!

#ytringerogtanker

Endelig viser de sitt sanne jeg!

Endelig viser de sitt sanne jeg!

Det jeg har vist hva er hele denne tiden.

Det er så skammelig å baksnakke folk i så lang tid, og ikke komme og snakke med den det gjelder.

Det er så smålig at jeg har ikke ord!..

Hvordan noen får seg til å oppføre seg sånn mot andre er for meg helt utenkelig.

Jeg er rystet, selv om jeg fryktet dette har vært sannheten i mange år!

Så mottoet blir: Ærlighet varer lengst!

#ytringerogtanker

Jeg er ferdig med å være snill!!

Det får man ingenting igjen for!

Jeg skal ikke prøve å gjøre ting bra igjen, når dette er hva man får for det.

Var som sagt før i bursdag forrige helg. Der ble jeg ikke behandlet pent for å si det mildt!

Først var det et godt voksent kvinnemenneske som slengte med tunga, og så var det en godt voksen mann fra Leksvik som påførte meg dette blåmerket! Begge var fulle, men det er ingen unnskyldning for slik oppførsel! Jeg har også fått vite i ettertid at en viste fingeren bak min rygg, når jeg sto der med angstanfall. Og det ble sagt av en person at vi ikke burde være gift, men skilles!

Alt jeg gjorde var å ville ha med meg min også fulle mann med hjem, før han ble for full og spydde i bilen på tur hjem! Han tåler ikke mye alkohol pga medisinen han går på.

Det falt tydeligvis ikke i smak hos enkelte!

Hva får voksne folk til å oppføre seg sånn?

Jeg vet at mange av personene som var på denne bursdagen går å baksnakker meg. Det har jeg bevis på nå.

Jeg blir helt sjokkert når jeg tenker på oppførselen til enkelte på den bursdagen!

En ting er sikkert, jeg skal aldri i bursdag sammen med disse menneskene mer! Jeg fortjener virkelig en unnskyldning fra flere, som jeg ikke har sett noe til enda..

Det er skammelig!

Her er verket!! Ser forresten ut som Norgeskartet..

#ytringerogtanker

Det gjør meg trist ;(

Det er så trist når folk tror ting om deg som ikke er sant på noen som helst måte :(

De siste dagene har jeg blitt beskyldt for å være egoistisk, slem og det som verre er! Det har vært mange lite hyggelige usanne kommentarer på et innlegg jeg har skrevet, og også andre steder.

Jeg opplevde noe veldig ubehagelig i helga, og føler nå jeg får skylden for noe jeg ikke har skylden for. Det er så urettferdig at jeg blir snakket så stygt om av enkelte, og direkte løyet om. Ja det gjør vondt, fordi jeg vet jeg ikke er den personen noen beskylder meg for å være.

Jeg er faktisk en person som bryr meg veldig mye om de som står meg nær! Og når jeg da blir beskyldt for å ikke behandle mannen min pent, blir jeg faktisk lei meg, for det er så langt ifra sannheten som mulig!

Hvordan enkelte som ikke kjenner meg kan uttale seg sånn er helt ufattelig, og enda mer grusomt er det når folk du virkelig ikke forventer slik oppførsel fra, sier og sprer stygge og usanne ting om meg! Det sårer og jeg skjønner virkelig ikke hva jeg har gjort for å fortjene en slik oppførsel? Jeg fortjener nemlig ikke slik oppførsel!

Jeg håper dere som holder på som dere gjør mot meg virkelig går inn i dere selv, og innser hva dere holder på med. Jeg håper dere innser hvor dårlig oppførsel det er!

Jeg er både sint og lei meg for det som skjedde i helga, og å få slike kommentarer gjør det ikke bedre.

Så mottoet er: Oppfør dere mot andre, som dere vil andre skal oppføre seg mot dere! Det er lov å bruke hodet.

Jeg fortjener virkelig ikke dette!!

#ytringerogtanker

Tenk på deg selv også...

For det fortjener du, og den eneste personen du egentlig kan stole 110% på er deg selv til syvende og sist!

Det finnes mange som er å stole på, og jeg personlig stoler helt på fire personer.

Det er lett å se hvem man kan stole på og ikke, og jeg gjennomskuer lett falske personer. Jeg er en person som ønsker at de rundt meg skal ha det bra, men jeg tåler ikke baksnakking og falskhet! Det er en motbydelig egenskap noen har. Har noen noe å si til meg, så si det rett til meg, og ikke til andre bak min rygg.

Jeg opplevde dette når jeg var på bursdag i går. Jeg bokstavelig talt følte og så det tisket og visket om meg bak min rygg. Dette pga en konflikt jeg personlig har hatt med noen på den bursdagen, som egentlig ingen utenforstående vet sannheten om! Det var veldig tydelig at nesten alle baksnakket meg, og når alkoholen ble tydelig hos enkelte, viste noen sitt sanne jeg...Det var ikke en hyggelig opplevelse at en godt voksen mann står oppi ansiktet ditt og sier du er sinnsyk, gal og det som verre er. Han tok faktisk i armen min så jeg har blåmerke i dag. Det var også et kvinnemenneske som hadde det i kjeften av alkoholen, og prøvde intenst å provosere meg til å bli sint. Noe hun forholdsvis klarte også. For da kunne hun fremstå så uskyldig selv, mens hun fikk meg til å fremstå som den kranglete. De gikk løs på meg fordi jeg ville hjem, og klokken var halv ett, og flere var allerede dratt hjem. Mannen min hadde fått nok å drikke, og når jeg brukte en time på å få han med, ble jeg litt irritert. Det var da de to begynte å oppføre seg dårlig mot meg, og beskyldte meg for alt mulig. Jeg ble så fra meg at det utløste et angstanfall, og da stilte alle seg opp og glodde selvsagt. En person kom bort til meg. Det sier litt..I går var jeg mest lei meg og opprørt over situasjonen, men i dag er jeg sint! Har noen noe å si til meg så si det i edru tilstand og ikke i full offentlighet i en bursdag. Ikke når du har drukket deg til mot, og er aggressiv og ufin! Det er tåpelig og barnslig av godt voksne folk! Jeg var edru, og da ser du virkelig hvordan situasjonen er.

Nei nå er jeg ferdig med å bry meg om folk som ikke bryr seg om meg. Noen ganger må man tenke på seg selv for helsens skyld.

Jeg fortjener ikke å bli behandlet slik av noen, for jeg er verdt så mye mer!

De jeg ikke er bra nok for som jeg er, er heller ikke lenger bra nok for meg!

#ytringerogtanker

En lørdag litt utenom det vanlige.

Det har vært en merkelig dag denne lørdagen.

Den startet bra, og jeg kjøpte tulipaner og gave til vi skal på bursdag.

Dyra koser seg, og alt er bra :)

Jeg fikk tre flasker alkoholfri vin fra en snill venninne <3

Jeg pyntet meg, og prøvde den nye sminken. Ble fornøyd med den :)

Dagens designveske ble Chanel Woc Cambon <3

Så dro vi på bursdag, og det var koselig med god mat og alkoholfri drikke. Helt til...

Det ikke ble så koselig lenger..

Det ble for min del en utrivelig opplevelse med et par personer, jeg kunne vært foruten. Og jeg angrer veldig på at jeg dro på denne bursdagen ;(

Jeg vil ikke komme videre inn på hva det gjelder, men det var ikke en hyggelig opplevelse!

Men livet går videre, og jeg overlever nok dette som all annen motgang jeg har møtt i livet.

Dette ble et litt merkelig innlegg. Like merkelig som følelsene mine er nå, kan en vel si.

God Natt!

 

#ytringerogtanker #blomster #interiør #mote #skjønnhet #husdyr #mat

Du trenger ikke filter..

Du er bra nok som du er!

Jeg har de siste dagene reflektert over det å godta seg selv som man er.

Jeg er vel selv en av de som har prøvd ut både kosmetiske behandlinger og metoder for å bli smalere.

Men er det verdt det? Både ja og nei. Men i bunn og grunn er ikke en rynkefri hud eller syltynn kropp det som gjør deg lykkelig. Ja det hjelper selvsagt på å føle seg vel med seg selv, men hvor går grensen til for stort fokus på utseende? Jeg er ikke imot slike behandlinger, men har begynt å tenke over hvorfor vi alle skal være så "perfekte". Kanskje er det best å leve med å være mer avslappet til eget utseende, og være fornøyd som man er.

Jeg er blitt mer og mer enig i at det er et alt for stort kroppspress på vekt og utseende når det gjelder både plastikk kirurgi, kosmetiske behandlinger, skjønnhetsbehandlinger, sminke, hår og klær. Og ikke minst på dietter og trening. Det er mange som føler seg mislykket når ikke alt dette oppnås.

Alle vil vel ta seg best ut, og føle seg best mulig vel med seg selv. Men for mange handler det nok ikke bare om å føle seg vel for sin egen del, men for å ta seg godt ut for andre.

Det er trist, for det viktigste er å være fornøyd med seg selv.

Det er et stort kroppspress i dag på så mange måter, og jeg syns det er veldig synd at særlig unge mennesker ikke føler seg bra nok. Jeg har nok selv blogget om kosmetiske behandlinger og litt mindre sunne slankekurer, og jeg har nok bidratt til litt kroppspress selv. Men nå er nok ikke jeg i den rette aldersgruppen for å påvirke ungdommer, det er nok helst de som blogger om dette og er i 20 årene som påvirker ungdommer mest. Det er ikke helt bra, selv om jeg i utgangspunktet er for behandlinger litt utenom det helt vanlige. Jeg forstår derfor også unge bloggere som ønsker å blogge om dette.

Det som er viktigst i livet er å ha en god helse og få være frisk. Ha et nettverk rundt seg og føle seg trygg.

Jeg skal ikke være dobbelmoralsk, fordi jeg fortsatt kommer til å få utført forskjellige kosmetiske behandlinger.

Jeg er heller ikke fornøyd med vekten min, og det har vært et evig strev. Men nå tenker jeg som så at jeg er bra nok som jeg er, og like mye verdt som litt rund. Men skal heller ikke være dobbelmoralsk her, for jeg skal ned til ønskevekten. Men store mennesker er akkurat like mye verdt som slanke. Det er ikke vekten som avgjør hva slags menneske du er, heller ikke utseende på andre måter. Det er godheten i deg og det å være glad i livet som gjør deg lykkelig!

Så vær fornøyd med deg selv og slipp filteret løs!.

Du er bra nok akkurat som du er!

Filteret på dette bildet får meg til å se finere ut, derfor er det selvsagt fristende å bruke det.

Men husk at du er like fin uten!

:)

 

#kroppspress #skjønnhet #ytringerogtanker #samfunn

Glade Jul!

Nå er de første juledagene ferdig, og romjula og et nytt år er snart her.

Vi starter julestyret i Oktober, og stresser veldig mye for en uke med jul. Jeg har tenkt mer og mer på dette, og for hvert år får jeg mer og mer lyst til å reise fra hele jula. Jeg syns det har blitt mer stress med jula enn gøy. Jeg personlig føler det er en påtvungen feiring hvor alt skal være perfekt. Alt skal være rent og ryddig, og alle skal være glad og lykkelig hele tiden. Det blir for påklistret for meg. Det er ikke bare jula en skal ha det bra. Gaver og mat tar fullstendig overhånd, og vi pynter til den store gullmedaljen, allerede i Oktober i butikker. Det blir for mye, og jeg er nesten lei av jula når den kommer.

Joda jula er trivelig, men det er for mye styr og forventninger.

Vi er egentlig noen raringer, for før jul og i jula skal vi spise mye og det er ikke snakk om kaloritelling og slankekurer. Men straks jula er ferdig så er det å styrte på treningssenteret og finne en slankekur i hvert ukeblad som finnes. Sånn er det hvert eneste år. Start julestresset i Oktober, spise mye i jula og starte trening og diett i Januar.

Hvorfor feirer vi egentlig jul? Er det fordi Jesus ble født, eller er det fordi vi skal konkurrere om å pynte mest og finest, få gaver og spise mest mulig god mat? Det er nok mest det siste. Jula er en tid for å samle familien og ha det morsomt sammen. Ja det er koselig det, men må det være jul for å samles? Det er like viktig å møtes og ha det hyggelig på hverdagene, fordi det er de det er flest av.

Det er koselig med jul, juletre og god mat, men det er blitt for mye av det gode.

Kanskje jeg reiser til varmere strøk neste år, eller fortsetter julestresset neste år som i år.

Det vil tiden vise.

Fortsatt God Jul!

#ytringerogtanker #jul

karimaritas

Velkommen til min blogg. Jeg heter Kari Marita og er 43 år, og blogger om litt av hvert. Jeg kan kontaktes på kari.marita@hotmail.com

Siste innlegg

Bloggdesign

hits