Første dag på Eurodiet, og kjempe motivert! :D

Jeg er så klar for Eurodiet nå, og å komme ned til målvekten min på 75-85 kg. Det vet jeg at jeg kommer til å klare nå, og jeg vet også jeg skal klare å holde vekten resten av livet. Etter mye frem og tilbake har jeg endelig innsett at Eurodiet er det riktige for meg. Jeg er insulinresistens og tåler ikke for mye karbohydrater. Så for at jeg skal gå ned i vekt, må jeg redusere på karbohydratene. Eurodiet er derfor midt i blinken for meg. En får i seg alle næringsstoffer kroppen trenger. Men ja Fase 1-2 er ganske harde pga lite kaloriinntak, men det blir bedre etterhvert. Fase 3 er gradvis innføring av et varig sunt kosthold, men fortsatt vektnedgangsfase. Fase 4 er hold vekten fase med et varig sunt kosthold. Som for min del blir litt ala Fedon Lindberg, med litt redusering av karbohydrater i kosten.

Det jeg nå vet er at det bare er jeg som kan gjøre vektnedgang jobben og å holde meg der, og ingen andre. Hverken ernæringsfysiolog, fysioterapeut eller psykolog kan gjøre det for meg! Ingen skal heller få trykke meg ned denne gangen, og fortelle meg at jeg ikke klarer dette, eller at Eurodiet er feil måte å gå ned i vekt på. For noen er det ene riktig og for andre noe annet. For meg er Eurodiet det riktige uten tvil! Jeg gikk ned 23 kg på ED i fjor. Jeg gikk også på Grete Roede kurs uten resultat. Ja jeg gikk opp igjen, men det er ikke Eurodiet sin skyld, men min! Det samme ville nok skjedd om jeg hadde fulgt opplegget til ernæringsfysiologen også.

Men nå er ting forandret seg, og jeg vet jeg klarer både å gå ned i vekt og holde meg der!

Vekten i dag er 105,3 kg.

Her er også noen bilder av meg med 105,3 kg på kroppen. Jeg legger ut nye bilder når jeg har gått betydelig ned i vekt.

Følg meg gjerne ned i vekt :)

Det blir vektoppdatering på bloggen neste gang tirsdag 8/8 når jeg skal til Trondheim hos ED behandleren min til veiing. Deretter blir det veiing hver 14 dag til ED behandleren, og da oppdatering om vektnedgang på bloggen.

Jeg skal fortsatt trene regelmessig, og følge fysioterapeutens treningsopplegg.

Eurodiet frokosten i dag ble ED bringebær kjeks :)

Dagens vekt og dagens kropp.

#helse #eurodiet #vektnedgang #trening

Nå er jeg så klar for Eurodiet! :)

Jeg gleder meg faktisk til å starte opp på Eurodiet Fase 1 i morgen, søndag :)

Det skal bli så godt å få et sunt kosthold igjen, som jeg også vil gå ned i vekt med. Herlig!

Nå har jeg vært overvektig lenge nok, og er fast bestemt på å ned i vekt!

Jeg har tatt frem alle Eurodiet produktene og plassert dem i hyllen. Klar til bruk.

Dette vet jeg at jeg klarer nå!

Heia meg!! :D

Det er mange av ED produktene som er gode :)

Jeg føler mye faller på plass i livet mitt nå, og det gjør det også mye lettere å fokusere på et sunt kosthold, vektnedgang og trening :)

Det skal også bli fint og reise 1 uke til Kypros i August, og da også noen kilo lettere :)

Vi er ferdig med flyttingen, og kommet i orden. Det er så befriende å få ryddet og solgt, gitt bort og kastet ting en ikke har bruk for.

Lulu og Morka koser seg i den nye bilstolen sin <3

Fortsatt god helg :)

 

#helse #eurodiet #vektnedgang #trening #husdyr #interiør #ferie

Nå får jeg nok "litt" pes igjen.. ;)

Jeg starter nå opp på Eurodiet igjen!

Det er den beste dietten for meg og min kropp, og som virker best på vektnedgang på meg.

Det er viktig å huske at Eurodiet består av 4 Faser, og er en varig kostomlegging.

Jeg orker ikke forklare dette nærmere, for det er fullt mulig for alle å lese om Eurodiet og hvordan den fungerer.

Jeg har skrevet et utfyllende innlegg om den før her også.

Det er en diett/kostomlegging jeg vet virker, og som også er bra for kroppen i det lengre løp. Ja Fase 1-2 er hard, men effektiv, og på Fase 3-4 starter gradvis innføringen av "vanlig" valgt kosthold igjen.

Jeg snakket med behandleren min i dag, og har time tirsdag 8/8 i Trondheim.

Nå er jeg fast bestemt på å starte opp med ED, og er motivert etter en lang tenkepause på hva som er det beste for meg. Og det er det som gjelder! Det er opp til hver enkelt om hva de måtte mene om ED, for det finnes alltid bedrevitere ;)

Dere som ønsker å følge meg mot målet på fortsatt 75-85 kg er velkommen til det. Og vet dere hva? Jo denne gangen skal jeg nå målet og holde meg der! Det er bare å være skeptisk, men vent å se :D

Vekten nå er ca 105 kg.

Jeg starter opp i morgen på Fase 1, for jeg har mange ED produkter, og da vil nok vekten gå ned litt til veiing til ED behandleren tirsdag 8/8 også :)

Tirsdag 8/8 skal jeg veie meg til ED behandleren min, og legger ut vektoppdatering da på bloggen.

Så blir det veiing der hver 14 dag fremover med vektoppdatering på bloggen min. Jeg skal ha tett oppfølging der den første tiden. Jeg starter på Fase 1. Jeg skal også trene regelmessig, men litt roligere trening på Fase 1-2.

Nå føler jeg meg virkelig klar til å ta opp kampen mot kiloene på alvor.

Når det gjelder treningsopplegget til fysioterapeuten skal jeg følge det. Men kanskje med litt mindre intensitet på Fase 1-2.

Når det gjelder planen til ernæringsfysiologen blir ikke den fulgt. Jeg mener Eurodiet er det beste for meg! Å uansett hva noen andre måtte mene, må jeg gjøre det jeg vet er det beste for meg og min kropp.

:D

#helse #eurodiet #vektnedgang #trening

Louis Vuitton Pouchette Azur <3

Denne lille fine LV vesken kom i posten i dag :)

Dette er en liten veske, men den har plass til mye. Jeg har to av disse, den andre er i monogram. Jeg er så glad i disse søte LV Pouchette veskene.

#mote #louisvuitton

Lulu og Morkas dag <3

I dag har det vært en beauty dag for Lulu og Morka. De har vært på hundesalong og badet, klipt og børstet pelsen. Fikk også klipt klørne.

Nå er de så vakker, og lukter blomstereng :)

De har fått seg nye senger, som de liker veldig godt :)

Kjøpte denne fine bilstolen. De er så søt der de sitter <3

#husdyr

Sol og varmt i Trondheim :)

Det ble en liten tur til Trondheim på hotell til i morgen.

Har vært veldig fint og varmt her i dag, og det var fint å sitte ute i baren på hotellet å se utover Trondheim med litt alkoholfri drink og vin i godt selskap :)

Lulu og Morka er også med <3

De koser seg på hotellrommet :)

Fikk lagt acrylnegler og shellac på tærne i dag :)

#trondheim # husdyr #skjønnhet

Jeg savner dem utrolig mye ;(

For ca 2 uker siden tok jeg en veldig tung og vanskelig avgjørelse. Jeg hadde tre katter som jeg valgte å få avlivet hos dyrlegen.

Jeg tenkte nøye over denne beslutningen, og den var veldig vanskelig. Men jeg gjorde det jeg mente var best for kattene, og forhørte meg med andre og dyrlegen som også mente det var en riktig avgjørelse pga situasjonen.

De tre kattene var katter jeg har tatt til meg, som kom til oss på døra og var hjemløse. Jeg er og har alltid vært veldig glad i katter, og reddet mange husløse katter. Jeg har hatt katt siden jeg var liten, så jeg er vokst opp med katter.

Grunnen til at jeg valgte å avlive de tre kattene var først og fremst fordi vi skulle flytte, og det er ikke lett å flytte på tre voksne katter som har vært på samme sted i mange år. Det er stor sjanse for at de kommer bort og blir villkatter, noe som er helt forferdelig for en katt som er vant med et godt hjem. Den andre grunnen er at ingen av kattene var helt husrene, og de kunne nå og da tisse inne. Men dette var ikke verre enn at det hadde gått greit, men hyggelig var det ikke. Den ene katten Fabian hadde også et sår som ikke ville gro, til tross for antibiotika og salve. Isak katten hadde et øre som hadde en skade og verket innimellom. Den lille Olveus katten var frisk.

Labbetuss er en katt som er litt annerledes enn de andre tre var, mer rolig, og derfor var det lettere å flytte på han. Han bor nå til sønnen min og trives veldig bra. Labbetuss var også sønnen min sin katt før han flyttet hjemmefra.

Jeg skriver dette innlegget fordi jeg har fått noen veldig stygge kommentarer for at jeg valgte å avlive kattene. Det vil jeg ha meg frabedt, fordi jeg er veldig glad i og snill med katter! Jeg valgte dette fordi det var det beste for kattene.

Det er mange som ikke bryr seg om kattene sine og bare flytter fra dem. Det ville aldri jeg gjort! Det er heller ikke bare å ha tre voksne katter stengt inne i 1-2 mnd i nytt hus, for at de skal bli vant til å bo der og for at de ikke skal rømme, det er dyreplageri for katter som er vant med å gå inn og ut av kattedøren som de vil! Ikke kan de å gå på kattedo heller.

Kattene ble avlivet på en fin måte, og jeg gjorde det jeg mente var best for dem! Det er å være omtenksom og snill mot dyr, ikke motsatt!

Noen ganger tilsier livssituasjonen til noen at vanskelige avgjørelser som dette må tas, og da skal en ikke dømmes som et dårlig menneske for det! Noen ganger er avliving av dyr, faktisk det beste for dyret.

Jeg savner dem veldig mye, og er veldig lei meg for at det måtte bli sånn ;(

Isak <3 Fabian <3 Olveus <3

Labbetuss <3

Han bor nå til sønnen min :)

 

#husdyr

Intervall trening, og enda en solrik dag :)

Det er fint her i Trøndelag nå med sol og varme :)

I dag har det blitt soling og intervalltrening opp til Våttåhaugen. Rask gange i oppoverbakke i 4 min etterfulgt av 4 min rolig gange i ca 35 min. Deretter jogging ned igjen. Ble ca 4 km. Jeg må nok bare si at kondisjonen er dårlig, men nå er det håp om at den blir bedre etterhvert. Jeg følger fysioterapeutens program han satte opp til meg. Og ernæringsfysiologens kostholdsprogram på ca 1600 kcal.

#helse #trening #sommer

Det føles veldig bra!

Det føles veldig bra å ha flyttet til nytt hus og fått bokstavelig talt ryddet opp i overflødig materielle ting, men også det å få ryddet opp i en ulevelig situasjon angående huset der vi bodde, føles utrolig godt! Jeg har følt i noen år nå at jeg trengte en forandring, og det gjør godt for helsen. Noen ganger er man nødt til å ta noen tøffe valg for å få det bedre!

Nå har vi flyttet inn i det nye huset vi leier, og vi holder på å selge unna ting i det andre huset. Vi har fått solgt endel, og onsdag 26/7 skal vi ha siste flyttesalg. Resten som ikke blir solgt, blir pakket ned og gitt til loppemarked. Mye er allerede gitt til Frelsesarmeen.

Det skal bli godt å bli helt ferdig med huset vi bodde i, og ikke ha noe mer med det å gjøre. Ikke pga huset, men situasjonen rundt det.

Det har vært veldig fint og varmt vær i dag, og jeg har sola meg og gått tur med hundene.

Mandag drar vi en tur til Trondheim og blir til Tirsdag. Skal ligge over på hotell og tar med hundene. Det blir litt godt å komme bort noen dager etter flytting i tre uker nå.

Gleder meg til August, for da skal vi 1 uke til Kypros/Ayia Napa, hvor vi har leilighet med egen terrasse med solsenger og direkte utgang til privat delt basseng. Alt inklusive av mat og drikke. Det blir bra :D

Ble en tur opp til Våttåhaugen i kveld også :)

Det er så godt å ha kveldssol på verandaen :)

Her skal vi overnatte i Trondheim.

Mandag skal jeg få lagt akrylnegler, og få lagt shellac på tærne. Skal også farge/forme bryn og vipper :)

Tirsdag skal Lulu og Morka på hundesalong og få badet, frisert seg og klipt klør <3

Morka i farta opp til våttåhaugen :)

Lulu :)

Nå nærmer det seg :D

Jeg har vært ganske flink med kostholdet, og har gått noen turer, og i morgen blir det intervall på tredemølla eller kanskje intervall trening ute :)

Noen lånte bilder.

 

#ytringerogtanker #reise #husdyr #skjønnhet #helse

Solskinnsdag :)

I dag har det vært en fin og solrik varm dag :) Det var virkelig på tide, for det har vært mye dårlig vær her i Trøndelag.

Det ble soling på verandaen i dag, og Lulu og Morka kosa seg også <3

Vi har holdt på med flytting og salg av ting vi ikke skal ha i 3 uker nå, og det var godt med en pause i dag.

Det er en flott utsikt fra der vi bor nå :)

Det ble en kveldstur på Våttåhaugen i kveld med hundene :)

Det er meldt sol og varme i morgen også, så sola skal nytes :)

 

#husdyr #sommer

Flyttesalg!

Det ble mye som ble igjen i det andre huset vi bodde i, og nå har vi flyttesalg. Vi har allerede solgt ganske mye, men det er mye igjen, så det blir flyttesalg tirsdag og onsdag fra kl 13-16 også. Har allerede solgt i 2 dager.

Vi flyttet til et hus som er mindre, og er må derfor selge unna mye. Det er veldig godt å få ryddet og solgt mye av det man ikke har bruk for.

Jeg har nok samlet på alt for mye, og det ser jeg virkelig nå når vi fikk ryddet frem alle tingene.

Det vi ikke får solgt, blir levert til Frelsesarmeen og loppemarkeder. Men skal prøve å få solgt litt mer først. Frelsesarmeen har allerede fått mye klær, og noe er også kastet.

Her er litt av det som selges :)

Sånn har vi det i huset :)

Nå har vi flyttet til dette huset som vi leier, og sånn har vi det :)

Det er veldig godt å fått alt på plass, og ryddet og kvittet oss med det vi ikke trenger :)

Stua.

Kjøkken.

Gang og loftgang.

Soverom.

Bad.

#interiør

Har vært til ernæringsfysiolog og fysioterapeut.

Nå har jeg vært til ernæringsfysiolog og fått en meny jeg skal følge på ca 1500-1600 kcal daglig for vektnedgang.

For meg er det nå viktig å følge denne kostholdsplanen for å få et sunt og variert kosthold, og for å gå ned i vekt. Dette er en varig kostholds omlegging.

Jeg har også vært til fysioterapeut og fått satt opp et treningsopplegg skreddersydd for meg. Neste mandag har jeg en treningstime sammen med fysioterapeuten, og deretter følger jeg trenings programmet hjemme. Det starter med 1 time trening 3 dager i uka. 1/2 time styrke og 1/2 time kondisjon/ mest løping.

Nå føler jeg endelig jeg får den profesjonelle hjelpen jeg trenger. Ernæringsfysiologen og fysioterapeuten samarbeider med planen for meg. Det er på Klinikk For Alle i Trondheim.

Ernæringsfysiologen veide meg, og vekta viser nå 102,3 kg. Jeg har ny time til henne 4 August til veiing og oppfølging.

Jeg starter opp først kommende mandag med kostholdsplanen og treningsprogrammet.

Jeg vil hver mandag fremover ha vektoppdatering og treningsfremgang på bloggen. Første oppdatering på bloggen blir mandag  31/7.

Følg meg gjerne på vei mot vektmålet på 75-85 kg.

#helse #vektnedgang #trening

Sommerdag :)

I dag har det vært en fin sommerdag. Vi har hatt besøk av Erlend, Marita, Belka og Sofus :)

Marita laget en god pastarett med kylling, løk og pesto.

Vi spiste ute i det fine været :)

Sofus og Belka koser seg ute i sola :)

Morka og Lulu :)

#sommer #husdyr #mat

Derfor flyttet vi.

Grunnen til at vi flyttet var pga uoverensstemmelser.

Vi ble ikke kastet ut, som noen rykter skal ha det til, men vi flyttet høyst frivillig! Det er noe vi har vurdert over en god stund nå.

Det var meningen at mannen min skulle overta dette huset etter en stund, som faren hans eier, men nå har det gått mange år og det er bare uenigheter angående huset. Derfor valgte vi heller å flytte, for vi orket ikke dette styret lenger. Vi har bodd i huset siden 2006, og følte vel problemene rundt boligen ikke løste seg. Jeg har vel fått nok av drama og beskyldninger fra enkelte, derfor tok jeg valget og flyttet. Det er viss mye en skal finne seg i, og nå var begeret mitt overfylt!

Når det er sagt trives vi godt i det nye huset vi leier, og har begynt å fått ting på plass. Det er mye som står igjen i det andre huset som vi ikke skal ha. Dette huset er mye mindre, så vi må kvitte oss med noen møbler og ting. Men for en befrielse å bli kvitt mye materielle ting som bare står å tar plass. Det er veldig godt å bare ha det en trenger og liker best, og det gjør virkelig godt for helsa å få tatt en skikkelig opprydning.

Det er veldig mye jobb å flytte, men det er verdt det. Vi har også fått god hjelp med flyttingen, så det går bra. Skal bli godt å bli helt ferdig, og få slappet av i det nye hjemmet vårt :)

Her har vi bodd siden 2006, men nå har vi flyttet til dette lille koselige huset :)

#ytringerogtanker

Det begynner å komme på plass :)

Nå har vi flyttet mange flyttelass, og det begynner å komme litt på plass. Men det er mye igjen i huset vi bodde, som vi skal kvitte oss med.

Det blir da koselig etterhvert :)

Vi har ikke nett og tv kanaler enda, bare 3G nett. Men det blir etterhvert det også.

Designerveskene er på plass :)

#interiør #mote

Fint med litt nye møbler :)

Da har jeg kjøpt ny salong til det nye huset.

Litt fint med nye møbler når en flytter til nytt hus. Har kjøpt en grå hjørnesalong på Bohus.

Har også kjøpt et nytt kjøkkenbord, for det vi har er for stort til kjøkkenet.

Litt flere hyller på badet er greit å ha, og disse syns jeg var praktiske. Kjøpte to slike.

Vi har begynt flyttingen, men vi har så mye ting. Det blir kun tatt med det vi trenger og det vi liker best. Resten blir solgt på "garasje" salg og gitt bort.

Ble litt mer hjemmekoselig med litt møbler, ting og bilder på plass. Men er satt opp slik bare til jeg får alt på plass.

Tirsdag får vi hjelp med de største tingene, og kan da snart begynne å bo der :)

#interiør

Nå flytter vi.

Nå flytter vi til et annet hus i Leksvik.

Det er et lite sjarmerende hus med veldig fin utsikt utover bygda.

Vi har tenkt på dette ganske lenge nå, og kom frem til at det er det beste.

Vi har bodd i det samme huset siden 2006, så det blir litt vemodig å flytte, men det blir også godt med en litt ny start.

Nå har vi ganske så mye, og huset vi flytter til og skal leie er mye mindre. Derfor er vi nødt til å kvitte oss med noe møbler og ting og tang. Når vi har flyttet og kommet på plass, skal vi ha et "garasje" salg.

Vi skal starte med pakking og flytting ganske så snart, men det skal virkelig ryddes og ikke samles på rot. Så det tar den tiden det trengs.

Jeg har kjøpt en ny salong og et kjøkkenbord fordi det vi har er litt for stort, og det trengs også utskiftning.

Jeg tror dette blir bra :)

Vi har fire katter og to små hunder, men det var greit. Det er ikke like lett å få leid hus med mange dyr alltid, så var heldig med det.

Her er bilder av huset.

Utsikten er det ikke noe å si på :)

Stua er litt liten, men skal nok få plass til det nødvendigste.

Nett lite kjøkken.

Gang nede.

Badet er veldig stort.

Loftgangen kan brukes til en liten loftstue.

Det er to soverom.

#hus

Mitt første salg i nettbutikken :)

I dag hadde jeg mitt første salg i nettbutikken min Kari Maritas Shop :) Det var gøy!

Jeg laget disse smykkene i dag. Fargerike smykker med anheng.

Disse 6 smykkene ble solgt. Men fortsatt mange igjen :)

Klar til sending på mandag.

Ta gjerne en titt i butikken min. Dere finner den under lenker på bloggen min :)

 

#mote #smykker