Min nye bil <3

Nå har jeg kjøpt meg ny bil. Det er en Kia 2010 modell.

Er veldig fornøyd med kjøpet, og gleder meg til å hente den på tirsdag :D

#motor #bil #kia

Nå blir Chanel vesken sendt fra Wien :D

Her er bilder av vesken den personlige shopperen min kjøpte til meg hos Chanel butikken i Wien. Jeg fikk akkurat den jeg ønsket :)

Hun sendte meg bilder av vesken min.

Chanel Coco Splash Flap Bag <3

Love it <3

Personlig shopper fra Østerrike.

Ja jeg har en personlig shopper fra Wien i Østerrike, som skal kjøpe en Chanel veske hos Chanel butikken i Wien. Hun sender den etter hun har kjøpt den i morgen. IKKE sett kaffen i vranga! ;) Det er ikke noe skummelt, for det er noe som heter paypal og er 100% sikkert!

Jeg har all informasjon om henne, og det er jobben hennes.

Gleder meg til den kommer :D

Er ikke helt sikker på hvilken farge det blir enda, for det avhenger av hvilke de har i Chanel butikken, for disse blir utsolgt som et blunk over hele verden. Men hun trodde den med rosa lenke var i butikken, og det er den jeg helst vil ha. Men går greit ned den med blå lenke også. Begge er rå stilige <3 Jeg misfortod henne litt, for det er bare lenken som er anerledes på den andre. Den er blå, og fargene er plassert litt anderledes på vesken, men er de samme fargene.

Dette er Chanel Coco Splash Flap Bag. Den minste størrelsen.

<3 <3

Denne er det andre farger på, men fin den også.

#mote #chanel

Jo da jeg skal fortsatt ha vektoppdatering på bloggen!

Ja jeg vet jeg sa det skulle være vektoppdatering hver mandag, men nå ble det ikke riktig sånn denne gangen.

Jeg er alltid ærlig når det gjelder vekten min, og det har stått bom stille på vekten den siste uken. Men nå vet jeg hvorfor, jeg har ikke fulgt dietten som jeg skulle gjort. Jeg har tatt en liten pause. Det betyr ikke at jeg har spist dritt, men ikke vært så nøye med mengden. Jeg har også hatt veldig vondt i muskulatur og hatt migrene, og generelt ikke følt meg på topp. Livet går ikke på skinner, og sånn er det bare. Jeg har fibromyalgi, og jeg merker dessverre at jeg får veldig muskelvondt enkelte ganger når jeg trener. MEN det stopper ikke meg!! I morgen starter jeg opp med treningen igjen denne uken, og skal nå også være nøye med kostholdet igjen. Jeg er fortsatt 96,8 kg, men håper nå på å gå ned minst -1 kg de neste 2 ukene. Jeg venter med neste vektoppdatering på bloggen til mandag 2 April, og deretter hver mandag fremover. For målet på 75 kg skal jeg nå!

Jeg skal ærlig innrømme at vektnedgang er veldig vanskelig. Det krever en utrolig vilje og innsats! Og jeg merker det er vanskeligere nå enn før. Kanskje har det noe med at jeg er i overgangsalderen og har lavt stoffskifte. Jeg har endel odds mot meg. Men klare det skal jeg. Jeg gir aldri opp et mål jeg har satt meg, og det har jeg bevist før!

Men om jeg så skal skryte av meg selv, så er jeg veldig flink med trening, og har en utrolig tålmodighet med vektnedgangen, med tanke på hvor tregt det har gått.

Men gir aldri opp, bare så det er klart!

For jeg fikk en frekk kommentar i dag om at jeg var for feig til å ha vektoppdatering fordi jeg ikke har gått ned i vekt, med en hånlig smiley...Sier alt om den personen.....Det preller bare av, og i morgen er jeg fit for fight igjen! :D

Så det så!

 

#helse #vektnedgang #kosthold #trening

Cartier Love Necklace <3

Fikk dette nydelige Cartier Love smykke i dag.

Det er ekte Cartier, og i 18 karat gult gull.

Jeg har vært til frisøren og farget etterveksten i dag, og jeg kjøpte disse tablettene som får håret til å bli sterkere og vokse fortere.

Får clip hair extentions jeg kjøpte farget i litt mer lik min nyanse til frisøren, og skal hente de på fredag. Får også tynnet tuppene litt så det blander seg i mitt hår litt bedre.

Denne Chanel Coco Splash Flap Bag står øverst på ønskelisten! Skal ikke se bortifra at jeg har den snart :D

Har denne personlige shopperen fra Østerrike til å kjøpe den til meg :)

#mote #skjønnhet

Clip Hair Extention

I dag fikk jeg cliphairextention fra Great Lenght.

Det er ekte hår av god kvalitet. Enkel og feste, og behagelig å ha på. Kan vaskes, krølles, farges og behandles som vanlig hår.

Veldig greit å velge når en vil ha langt hår :)

Jeg fikk i to pakker med hår. Det er 8 lengder. Det er 2 forskjellige farger i litt ombre/balayage stil. Passer fargen min ganske bra, men min egen er litt mer kobber. Det syns ikke så godt når de blandes, men jeg har en fargebalsam jeg kanskje prøver på clip håret. Får høre hva frisøren mener.

Ikke sponset innlegg.

#skjønnhet #clipextentions #hår

Cartier Love Jewellery <3

Jeg har 2 Cartier Love Rings som er ekte og 1 Cartier Love Bracelet som er ekte.

Det er disse:

Ekte Cartier Love Bracelet i 18 karat gult gull.

Ekte Cartier Love Ring i 18 karat rosegull. Dette er den smaleste modellen.

Ekte Cartier Love Ring i 18 karat hvitt gull. Dette er den bredeste modellen.

Disse er ekte Cartier <3

Jeg har også replica Cartier Love smykker.

De er av stål og er gullforgyldt i hvitt gull, gult gull og rosegull, og noen er med zircona steiner.

Disse er av veldig god kvalitet.

Jeg har 3 stk av disse «Cartier» Love Bracelets i rosegull og med «diamanter». Nye og ubrukte. Jeg har et som jeg skal beholde selv, og 2 stk jeg ikke skal beholde. Er noen interessert bare kontakt meg på e-mail eller på personlig melding. Det ble feil str for meg, og jeg fikk tilsendt to. Str er 19.

Dette er «Cartier» Love Bracelet med «diamanter» i hvitt gull.

Disse «Cartier» Love Rings er i gult gull og rosegull med «diamanter».

«Cartier» Love Necklace i rosegull.

Her er Replica Cartier Bracelet i rosegull med diamanter, og mitt ekte Cartier Love Bracelet i gult gull. Veldig fine sammen <3

Det er dette i rosegull jeg har to til av :)

Jeg har også look alike Cartier som er fra serien Frost i stål, med fargen hvitt gull, gult gull og rosegull. Disse armbåndene trenger ikke skrus på, men bare klipser.

Disse ringene er også fra Frost, og er i stål.

Frost øredobber i stål med rosegull farge.

#mote #cartier #smykker

Vektoppdatering!

Da er det igjen tid for vektoppdatering her på bloggen.

Det går litt i sneglefart nå, men det går nedover, og det er det viktigste! :)

Skal jeg være ærlig så skjønner jeg det ikke, for jeg er veldig flink med kostholdet og treningen. Jeg har sikkert fått en del mer muskelmasse, og jeg kjenner det godt på cm og klærne at jeg er blitt mindre.

Jeg har hatt en vektnedgang på -300 gram siden forrige veiing. Jeg veier nå 96,8 kg. Vektnedgang tilsammen er -10,4 kg, og det er jo ok :)

Det må begynne å løsne å gå fortere ned nå, for jeg gjør alt riktig, så satser på minst -1 kg ned til neste vektoppdatering på mandag neste uke.

Treningen går veldig bra, men har trenet litt for hardt og mye den siste tiden, så har tatt 2 dagers treningsfri nå. I morgen er jeg klar for trening igjen. Jeg kjenner kroppen restituerer seg, og det er mindre muskelverk i dag.

#helse #vektoppdatering #trening #kosthold

Søndag er hviledag ;)

I dag har jeg tatt en hviledag fra trening.

Jeg har visst trenet litt for ofte og hardt den siste tiden, for det verker nesten i alle muskler, og jeg har en matthetsfølelse i beina. Er også litt svimmel når jeg reiser meg. Jeg hadde et angstanfall i går, som også tyder på at jeg har tatt meg litt for hardt ut fysisk i det siste. Kroppen sier ifra den.

Jeg har Fibromyalgi, og blir nok derfor fortere sliten i muskulaturen. Jeg har også en virus infeksjon i kroppen, og har fått en opphovnet lymfekul på halsen. Har vært til legen, og hun mente den mest sannsynlig er helt ufarlig. Skal ta noen utvidet prøver og får svar på senkning i morgen. Skal på ultralyd for lymfekulen.

Det er ikke bra å trene når en ikke er helt i form, så da er best å la det være. Får se i morgen hvordan formen er.

I morgen blir det vektoppdatering på bloggen igjen.

Frokosten i dag var melon :)

Ettersom jeg har hatt en litt lat dag i dag, har jeg sett litt på veskepynten min, og denne er fra Lindiess.

Veldig fin <3

Har også shoppet litt på nettet.

Bestilte nye flotte smykker fra HRH Collection.

Venter på clip hairextentions fra Great Lenght. Det er ekte hår.

Denne herligheten kjøpte jeg fra en dame i dag. Louis Vuitton Felicie <3 Det er en liten veske med kortholder og myntholder som en kan ta ut. Den er som ny. Den kommer snart i posten :)

Lånt bilde fra forrige eier.

Arild var litt uheldig og kjørte i grøfta og det ble en stor bulk og skraper og ødelagt støtfanger. Heldigvis har jeg hel kasko og får alt dekt, eller penger til ny bil. Vet ikke enda. Det gikk bra med Arild :)

;(

Nå gleder jeg meg til treningstur med Livegym i April/Mai, for jeg er veldig lei av vinteren!

#helse #trening #kosthold #reise #mote

Vinner av giveaway :)

Den som var så heldig å vinne Frost ringen var Skrotnissefrue :)

Gratulerer!

Den kommer snart i posten til deg.

Takk til alle dere andre som deltok :)

Det blir nok en ny giveaway om en stund igjen.

#mote #giveaway