7

Så mye godt her :-)

Victoria Larsen: Ja det er det:)

Jeg har en venninne som går på lavkarbo, men før det gikk hun på Eurodiett. Jeg syns hun sa at det kostet henne en «formue». Er det veldig dyrt, og må du kjøpe all maten der?

Trude: Det koster 500kr for hver gang jeg er til behandleren og veier meg. Hvor ofte bestemmer en litt selv. En kjøper produkter fra Eurodiet.com på nett. Syns ikke det er så veldig dyrt. Ikke dyrere enn andre kurs.

Mye godt her! :) Nam! Hva er forskjell på eurodiet brød og pannekaker i forhold til vanlig? Er det noe slags lavkarbo? Og syltetøyet er vel sikkert sukkerfritt? Hva med creme bruleeen, hva er den laget av? Jeg tåler ikke vanlig creme brulee siden jeg ikke tåler fløte. Kjøper du ferdige produkter som du varmer opp eller spiser som de er eller kjøper du ingredienser derfra og lager selv? Dette ble mange spørsmål, jeg er en nysgjerrig sjel, hehe. Så ihvertfall veldig godt ut, slankemat trenger ikke å være kjedelig. :) Ønsker deg en super helg! :)

skrotnissefrue: Eurodiet produktene består av mye proteiner og lite fett og karbohydrater. Det er mye godt :) Ha en fin helg :)

nam:)

livetmitt93: :)

Skriv en ny kommentar