17

Fine! :) Har du solgt den andre Chanel-vesken og kjøpt i større modell eller har du begge nå? Kult at det står KM på Gigi-vesken, passer jo bra til deg det. :)

skrotnissefrue: Ja fikk bruke 3 bokstaver når en bestilte den :) Den ene er solgt ja, men jeg kjøpte en ny fordi jeg ville ha den samme likevel :D

fine :)

livetmitt93: Takk :)

Veldig fine :-)

Victoria Larsen: Takk :)

Hadde du ikke chanel vesken fra før?

Anonym: Den blir solgt. Kjøpte en akkurat lik :)

Hvorfor?

Anonym: Det er vel strengt tatt ikke din sak :)

Fordi hun er splitter pine gal i hodet..

Anonym: Javel :D...Men da er det veldig bra vi er mange som liker Chanel, og er splitter pine gal i hodet :D Jeg får trøste meg med det...... hahahaha.... :D

Har ingenting med Chanel å gjøre. Du er splitter pine gal, og det kommer en dag der økonomien går rett til h.......

Eller nei, du snylter du ja. Glemte det et kort sekund.

Anonym: Jeg har full kontroll takk!! :D Snylter fra hvem i all verden da?? Jeg har virkelig ikke sett noen penger komme flyvende i fanget mitt fra noen!! :D Hahaha... Hadde det bare vært så vel du... Da hadde jeg kjøpt mange flere Chanel vesker, LV, Gucci og mange mange flere :D :D..

Du jobber jo ikke akkurat for pengene dine du?? selvfølgelig får du dem rett i fanget

Anonym: Jeg er uføretrygdet ja, og har rett på mine penger! Ikke tro at det å være ufør er himmelriket, da tar du så feil!! Tror du det er noe en ønsker, å ikke ha helse til å jobbe?..Skam deg!

Har du seriøst vurdert å bli modell??? Med din kropp og utseende så ser jeg for meg at du hadde tjent gode penger.

Hanne S: Hvis du er seriøs nå så sier jeg tusen takk :D Men jeg er 44 år med noen kg for mye :D Så det toget har nok godt :D Hehe..

Skriv en ny kommentar