Litt om Eurodiet.

Her er litt informasjon om Eurodiet som jeg skal flge til vektmlet p 75 kg er ndd. Med oppflging etterp.

Det er mange gode produkter velge mellom.

Det er 5 mltider daglig + ubegrenset av visse grnnsaker, og 250 g hver dag av enkelte grnnsaker p Fase 1. Fase 2 er 4 ED mltider, og 1 mltid med 250 g rent kjtt, fisk, skalldyr eller egg. Grnnsaker under alle fasene selvflgelig.

Fase 3 bestr av 3a, 3b, 3c hvor det innfres mer mat etterhvert, og noen ED mltider.

Fase 4 er hold vekten fase, og basert p det en skal spise resten av livet. Alts vanlig mat, men en kan velge erstatte 1 mltid med ED i begynnelsen.

Du velger selv hvilket kosthold du velger. Vanlig norsk kosthold, Fedon inspirert med litt mindre karbohydrater, noe jeg mest sannsynlig kommer til holde meg til. Er du veganer eller vegetarianer fortsetter du med det.

S som dere kanskje skjnner er dette en varig kostholds omlegging, og ikke en diett. Men den har faser, derfor er den ogs s effektiv.

Hper dette gjorde dere litt klokere p ED.

Litt fra ED boken.

Denne smoothien er ny, og smakte veldig godt :)

Snart er det treningstur med Livegym til Kreta. Da starter jeg p Fase 2, s jeg kan spise litt mere mat. Og siden det blir trena mye den uka, kan jeg spise litt frukt og bitte litt knekkebrd. Det blir bra :)

 

#kosthold #eurodiet #trening #treningsreise #livegym #helse

16

hper du fr de til og lykke til :)

livetmitt93: Takk for det :)

Det der ER og BLIR en diett. Jo raskere du skjnner det, jo bedre for deg! Jeg gir deg max EN mnd med dette tullet, fr du slutter. Som alltid...

Anonym: Det er ikke en diett! Men en kostholdsomlegging! Men for å gå ned i vekt må en ha mindre kalorier inn enn ut uansett. Det samme gjelder for Grete Roede også! Jeg slutter ikke, for nå har jeg en flink og pålitelig behandler som hjelper meg på veien! Jeg er også 1000% motivert! Jeg har ikke sluttet tidligere heller, jeg gikk ned 23 kg på Eurodiet! Og har gått ned nesten 50 kg på Ingers Rugbrød for endel år siden, og holdt meg lenge! Så tror ikke du skal si at jeg er en som slutter med ting nei! Jeg får som regel til det jeg har satt meg som mål! Jeg satte meg som mål å gjennomføre helmaraton, og det gjorde jeg også! Jeg har faktisk gått ned 10 kg sakte men sikkert siden september i fjor og trena mye, så å si jeg slutter og gir opp er så usant som det kan bli!

S spennende! Hper det gr som du nsker :-)

Victoria Larsen: Takk :)

Kan jeg fr sprr deg hvor mye det koster g p eurodiett?

Trude: 500kr pr veiing til behandler og kjøp av produkter i tillegg. Eurodiet.no finner du priser på produkter. Men du må ha lege erklæring og tatt blodprøver før dufår resept på orodukter og starte opp.

Hahaha

Anonym: ?? Javel..

Masse lykke til! Jeg har troa p deg! :) Gleder meg til lese om treningsturen ogs, det blir spennende. Blir vel tid til litt shopping og snt ogs regner jeg med? Sjokoladesmoothie hrtes ikke feil ut, nam nam. :)

skrotnissefrue: Takk :) Det blir nok litt tid til det også ja, og soling :)

Har du endret diett fra den du har holdt p med en stund n? Har ikke ftt fulgt s godt med i det siste. Du spiser mye sunt og trener, s tenker du er i bedre form enn mange andre

Anonym: Ja jeg startet opp på Eurodiet 6 April. Kondisjonen er blitt veldig bra ja :)

Hvorfor heter det Eurodiet hvis det ikke er en diett????? Tror du har misforsttt🤣🤣🤣

Anonym: Euro for Europa og Diet for kosthold! Diet er det jo om du regner kalorier p Grete Roede ogs, selv om det ogs er kostomlegging! Hva er s galt med ordet diet??

Skriv en ny kommentar