N vet jeg veien videre p vektnedgang.

Jeg har i dag vrt i Trondheim til Eurodiet behandleren min, og starter fra i dag opp med Eurodiet Fase 1 i tre uker, og s over p Fase 2.

Dette vet jeg virker fordi jeg gikk ned over 20 kg for et par r siden. Men behandleren min sluttet, s pga ikke noe oppflging gikk det ikke s bra. Men n vet jeg behandleren min kommer til flge meg opp s lenge jeg trenger det, s denne gangen kommer det nok til g bra.

Jeg skal fortsette trene, men m ta det litt roligere de tre frste ukene pga lite kalorier og karbohydrater. De frste 2 Fasene er proteinfaser. Deretter mer og mer innfring av mer mat i kostholdet.

Jeg vet dette virker, og har stor tro p Eurodietten. For min del er det nok det eneste alternativet som hjelper. Foruten slankeoperasjon, som er uaktuelt for meg. Fordi jeg ikke nsker det, og fordi jeg er for lett til f det dekt.

Da ble det vektoppdatering allerede i dag da, og neste vektoppdatering blir 26/4, for da skal jeg veies hos ED behandleren min. Hver oppdatering p bloggen blir nr jeg veier meg hos henne, som kan variere litt mellom hver gang.

Jeg kommer ikke til publisere kommentarer som dmmer Eurodiet for vre en drlig diett, eller ditt og datt om hva som er best for meg. Jeg kjenner meg best selv, og vet det best selv. Jeg har mye erfaring med alkens dietter og kosthold!

Men oppmuntrende kommentarer fra dere som nsker meg vel, og heier p meg er hjertelig velkommen, og jeg setter pris p dere.

Oppstart vekt er 98,6 kg.

#helse #vektoppdatering #eurodiet #trening

55

lykke til :)

livetmitt93: Tusen takk :)

Du pstr at du har s jvla mye erfaring hva som virker p deg. Hvorfor gr du ikke nedi vekt da? Fy fader, du er jo helt...hva skal man si?

Anonym: Ja det har jeg! Jeg gikk ned over 20 kg på Eurodiet!! Det er 23kg jeg skal ned. Det klarte jeg på ca et halvt år på ED forrige gang! Så si akkurat hva du vil :) Grunnen til at jeg ikke har gått ned mye i vekt nå, er fordi jeg er insulinresistens, og tåler derfor ikke så mye karbohydrater.(Forresten har jeg gått ned ca 10 kg siden september!)

Jeg ser da hva du gr ned...vekta str jo stille p ca 98 kg....og jeg hrer du sier hva du har gjort tidligere. MEN, du er jo fortsatt ca 100 kg. Slutt skyld p ditt og datt. Du vet ikke hvordan du skal g ned, det er sannheten! Hvis du hadde visst det, hadde du faan ikke vrt nesten 100 kg.

Anonym: Har en ting å si til deg: Du skjønner ingenting/NADA!!

Hjelper lite p vekta di hva du har gtt ned tidligere....ED har du jo forskt 100 ganger. Og likevel er du 100 kg. Hvorfor det tro? Du som har s god peiling...

Anonym: Nei det er prøvd 1 gang helhjertet!!, og da ble resultatet -23 kg! Jeg veier 98,6 kg fordi jeg ikke passet meg etter 23 kg vektnedgang på ED. Mye pga at behandleren sluttet. Ja jeg vil virkelig si jeg har god peiling på slanking! Det er derfor jeg også vet hvor lett det er å legge på seg igjen hvis en ikke passer seg etter endt slanking. Uansett måte! Gikk også ned nærmere 50 kg på helt vanlig kost/rugbrød. Så jeg har både vektnedgang erfaring og medaljens bakside erfaring!!Altså vektoppgang igjen etter endt slanking. Det er faktisk det vanskeligste! Og er det jeg denne gang skal ha veldig nøye oppfølging av.

Ikke bry deg om de negative,de kan ta seg en bolle og passe sine egne saker! nsker deg masse lykke til :))

Wenchepia: Så sant :D Tusen takk :)

Insulinresistent my ass...

Anonym: Hva er det å komme med?? Vet du hva det er? Det er noe som ofte følger med overvekt, og kan slankes bort. Iverstefall føre til diabetes 2!

Jeg vet det er vanskelig g ned i vekt, jeg har slitt med holde vekta hele livet - og jeg hper du finner din metode og nsker deg virkelig lykke til! :-) Men jeg reagerer p to ting; jeg er bekymret for at du gr tilbake til en diett som ga deg store problemer med helsa forrige gang du gikk p den - hvordan skal du unng at dette skjer denne gangen? Og s synes jeg det er rart med den Tanita-mlingen, for n har du jo trent omtrent hver eneste dag i mange mneder, men likevel har du eksakt samme fettmengde og muskelmengde som du hadde p mling i fjor sommer (mai -17) Hvordan kan det ha seg? Kan man stole p disse vektene? Spent p flge deg videre, st p :-)

Anett: Den ga meg ikke store problemer med helsa, men jeg gikk for lenge på fase 1, og ble ikke fulgt opp til punkt og prikke. Nå følges jeg opp jevnlig, og hun jeg går til er diabetes sykepleier på et legesenter i Trondheim, og er veldig flink og nøye. De er ganske så riktige. Grunnen er vel kanskje at jeg ikke har hatt så veldig stor vektnedgang. Jeg trena også endel i fjor. :)

S bra du har funnet ut av det. Masse lykke til! Og frekke anonyme folk alts, jeg vet nesten ikke om jeg skal le eller grte. Men bra du godkjenner det, for det er de som driter seg ut og ikke du. :)

Skrotnissefrue: Takk :) Ja slettet nettopp fire, men noen får komme igjennom.

Veit at vektnedgang er tft, spesielt nr man har gtt ned javnt og trutt, og s stagnerer det. Da kan det vre sjlpining klare holde motivasjon oppe. Du kjenner kroppen din best, og regner med du finner din vei. Du et s tff, s det klarer du. Men det kan vre godt med pause innimellom ogs. God helg til deg ♥️♥️

Therese k: Takk for det, og god helg til deg også <3

Nr var det du skulle vre nede i 75 kg sa du....? Synes du skal slutte vre s pstelig! Du har kranglet med lesere om hvorvidt du kom til klare det eller ikke. Forelpig ser det ikke ut som du nr ditt ml innen fristen! Men lykke til...igjen ;)

Anonym: Når skal du/dere slutte å gnåle om det sa du? Har alt gått etter planen, har jeg nok vært 85 kg nå. Påståelig har jeg ikke vært? Men hatt litt for store forhåpninger, men slett ikke for uoppnåelig egentlig. Og nå når jeg følger denne dietten til punkt og prikke, kan nok vekten på 75 kg komme fortere enn både jeg og du tror! Takk!

Jo, det er jo jeg som har peiling. Fordi JEG sa du ikke kom til klare det til juli. Da sa DU at du helt klart kom til klare det. Hvem fikk rett? Jeg! Hvem har da peiling? Jeg!

Anonym: Er det Juli ennå? Jeg kommer nå til å miste mye vekt før Juli, så mye kan jeg si deg! :D

Du pstr faktisk 75 kg til juli enda. Du som har gtt ned noen hundre gram p siste 4 mnd. Jeg gir deg opp. Ferdig snakka!

Anonym: Hvor har jeg sagt det?....Bør du kanskje dra en tur til optiker? :D Nei, men kommer nok til å gå ned mye til Juli! Ferdig snakka! :D

Jeg skal ikke si noe negativt om Eurodietten din, for jeg kjenner ikke til den. Jeg tror igrunnen at det er ulike dietter som virker p ulike mennesker. Det som funker for den ene, funker kanskje ikke for den andre. Slankeoperasjon, derimot, mener jeg mer om. Der skal man vre forsiktig, siste utvei, liksom. Det gr jo ikke helt bra for alle. Noen delegger fordyelsen. S er det noen som legger p seg igjen. En bekjent tok slik operasjon for mange r siden. Joda, hun ble s slank at jeg gikk rett forbi henne frst. Ugjenkjennelig. Men noen r senere var hun strre enn fr. N tror jeg hun ligger p ca 140-150 kg.

Det jeg synes er verre, er at fagfolk sier kroppen alltid "husker" den tyngste vekten man har hatt og derfor helst vil ligge p den og fr folk til spise s vekten ker igjen. Derfor legger man s lett p seg. Det kan jo vre sant. :)

Lykke til videre! Det er bare hale frem staheten.

Miol: Det er sant at kroppen husker den siste vekten, og derfor er det lett å legge på seg etter endt slanking. Nei slankeoperasjon er ingen enkel utvei, og garanterer heller ikke varig vektnedgang hvis en ikke følger et sunt kosthold resten av livet. Jeg er skeptisk til det, men forstår de som er så desperate etter 1000 forsøk på slanking og ikke får det til. Det er vanskelig å slanke seg, men også vanskelig å holde vekten resten av livet, derfor er det viktig med oppfølging under og etter slanking. Takk :)

indiragundi

Jeg nsker deg lykke til. Og unnskyld meg alts - de som skriver snne negative kommentarer om NR du skulle ha klart og gtt ned div. kg og at du ikke klarer det??-PASS P DERE SELV- Har dere ikke noe positivt si s LA VR!!!

Det er VANSKELIG g ned i vekt- MEN enda Vanskeligere er HOLDE VEKTA. Hvis har tydeligvis IKKE prv det selv. St p dette klarer du. :)

indiragundi: Ja det er så sant. Og det merkeligste er at enkelte godter seg når en ikke klarer det en håpet på..ondskapsfullhet er det! Takk, dette skal jeg klare :)

Du er verdens strste kranglefant, egoist og bedreviter. Problemer er bare at fakta dlegger alle diskusjoner. Du har slanket deg i 5 r n og er like tung som fr, bare mye fattigere

Anonym: 5 år? For 5 år siden løp jeg Trondheim hel maraton og var 82 kg! Det er ca 3 år jeg har slanket meg denne gangen, og på den tiden gikk jeg ned 23 kg på ED, og opp nesten alt igjen, og så ned 10 kg siden september! Så jeg er 10 kg lettere nå. Mye fattigere? Nei... Mye rikere på erfaring!! Hvorfor er jeg verdens største kranglefant, egoist og bedreviter fordi om jeg ønsker en slank kropp og bra helse, men dessverre ikke har klart målet mitt enda?...Hva får dere folk til å si sånt? Virker nesten som noen av dere er redd for at nå skal jeg lykkes med ED!.....Noe jeg forøvrig skal denne gangen! :D

Jada du skal lykkes... det sier du hver gang. Regelrett hner de som er skeptiske. Men hvem fr rett gang p gang? Ikke du ihvertfall

Anonym: Jeg har aldri hnet noen!! Og er det du som har problemer med at jeg ikke har klart n vektmlet mitt enda?....Eller er det jeg??....Det er vel jeg som brer vekten min og ikke du!!! Er det en konkuranse for deg dette, om hvem som fr rett og ikke? Tpelig! ja bare s du vet det skal jeg lykkes, som jeg ogs har gjort fr!

Hva har skjedd med bokstavene i svara dine?. Har du ftt russisk tastatur? 😂😂😂Det er litt irriterende,

Therese: Det lurer jeg på også, skjønner ikke dette :D Tror mobilen min er blitt litt rar :)

Hei. Jeg har fulgt bloggen din i noen r, og tenker vel at jeg skulle nske du kunne fokusert mindre p slankinga. Vr fornyd med den du er. Selv om du kanskje du fler at du brer med deg for mange kilo, er du sterk og stram i kroppen, og kondisjonen er p topp. Br den kroppen du har med stolthet, i stedet for kaste bort flere r med oppturer og nedturer i takt med hvor vekta str fra uke til uke. Det er s mange butikker som frer kjempestilige klr for oss damer som er frodige. Vr glad for at du tross alt er frisk og har god fysisk helse, nyt god mat - og glem vekta!

Sylvia: Jeg vil for helsens skyld være normalvektig. Det har ingenting med at jeg ikke finner klær osv. Men det er bra hvis noen overvektige er fornøyde med det, og at alt med helsen er god. :)

Jeg har sagt det fr, og jeg sier det igjen: kutt ut alt av dietter! Du vil aldri klare en varig vektnedgang p dietter. Du fyker ned i vekt p det ene eller det andre, og s er du p full fart opp igjen - og snn gr no dagan!

Legg om kostholdet ditt for evig og alltid: Spis max en grov skive til frokost, med proteinrikt plegg som skinke, egg, makrell i tomat el. En porsjon havregrynsgrt eller byggrynsgrt suppleres med ett egg eller 1/3 boks cottage cheese. Smak til med kanel, frukt i biter, noen valntter eller br. Spis max 1 potet til middag, eller naturris/ quinoa/grov pasta tilsvarende strrelsen av en pre. S masse grnnsaker du bare vil, samt rene middagsprodukter som kylling, fisk, magert kjtt, kalkun el. Evt. bnner hvis du vil ha et kjttfritt alternativ. Ikke farsemat som plser eller fiskefarse. Spis cottage cheese til mellomml, og max en frukt for dagen. Drikk vann, kaffe te uten sukker, ikke sukkerfrie drikker eller brus. Tren slik du gjr n, og jeg kan love deg vektnedgang. Trener du hardt, kan du supplere med en proteinshake etterp.

Mette: Jeg har sagt det før og sier det igjen!: Eurodiet er ingen diet, men en livsstilsendring i 4 Faser, med nettopp et varig sunt kosthold. Vær så snill å les om Eurodiet før du/dere uttaler dere. Og alt det du skriver her vet jeg fra før.

Da skjnner jeg ikke hvorfor du ikke har oppndd en varig endring i livet ditt, basert p alle mnedene dine med Eurodiet. Se, det ligger i navnet: EuroDIET. (jupp, n har jeg lest om det ogs, og det endrer ikke mitt syn p det; det er en diett!) Og hvis du ser p utskriften fra siste bodyanalyse, s har du en fettprosent p nesten 47%, det samme som da du startet opp for ett (to?) r? siden. I s fall hadde jeg vrt veldig misfornyd med oppflgingen. Men lykke til!

Mette: Jeg har jo ikke hatt noen oppfølging!! Pga at behandlerne jeg først hadde sluttet! Og jeg valgte selv å ikke fortsette siste gangen! Så ikke skyld på ED for fett prosenten min! Når jeg gikk på ED gikk jeg ned 23 kg, og hadde jeg da fortsatt, og hatt oppfølging, ville nok jeg vært slank nå! Så det er altså målet denne gangen. Og nei Eurodiet er ingen diet, men en varig livsstilsendring! Ikke kan du ha rukket å lest særlig mye om ED på disse minuttene heller!! TAKK!

Mette: Forresten Mette, du vet at ordet DIET betyr kosthold på engelsk....

S jvlig p tuppa, Kari. Du kan da faan ikke skylde p drlig oppflging. Du m jo ta ansvar selv? Det er jo nettopp dette du har holdt med hele tiden. Gr opp og ned i vekt som en jojo. Nr skal du skjnne at du gjr noe feil? Fyyyy faan, du er s sykt pstelig.

Anonym: Jeg skylder selvsagt på at to av forhandlerne mine sluttet brått, og at jeg da selv ikke greide å fortsette på ED!! Men nå vet jeg ED behandleren min blir der hun er, så da greier jeg dette! Jeg har ikke gått opp og ned i vekt som en jojo, jeg har gått ned langsomt 10 kg siden september! Alle overvektige har gjort noe feil, hvis ikke blir vi ikke overvektige!! Dette språkbruket kan du dra et annet sted med enn på bloggen min! Og jeg forstår du er livredd jeg lykkes! Hva er det som gjør enkelte av dere som kommenterer her så forferdelig sinte angående min vektreduksjons reise?....PATETISK OPPF?RSEL!!

Du er jammen god 👍

Kjetil: Takk :)

Lykke til med nytt ml, dette klarer du, du har jo erfaring fra tidligere og det gikk fint 👍👏👏👏👏👏

Kjetil: Takk for det :)

Du gir aldri opp:) det er beundringsverdig bare det.. Jeg gr selv p lavkarbo:) Har du prvd den?

Ella: Nei å gi opp er ikke et alternativ for meg :) Ja har prøvd lavkarbo i flere kategorier. Fase 1-2 på Eurodiet er lavkarbo på et vis, men mye proteiner og veldig lite fett. Fase 3-4 er innføring av mer mat, og en velger da selv hvilket kosthold en vil følge i Fase 4 og resten av livet :)

Du er ingen godt forbilde for de unge ,med din blogg. Noen burde srge for at det blir nye regler i blogg.no. Slike blogger burde utelukkes, for at de unge ikke fr feil innblikk i hverdagen om hva g ned i vekt er.

Du burde slutte og bloggeom dette. Tenk p ungdommen som fr feil innblikk i dietter.

Skam deg.

Anonym: Er det ikke et godt forbilde og trene og ønske en sunn og slank kropp, så vet ikke jeg hva som er det!
Jeg har absolutt ingenting å skamme meg for!!

Synes det er flott at du prver,men uansett s er dette en diett som tydeligvis tuller med deg.

Jeg har det siste ret gtt ned over 20 kilo,kun ved flge et normalt kosthold med minimalt sukker inntak.

Jeg er ute p g turer minimum 30 minutter hver dag uansett vr og freforhold.

Kanskje p tide at du heller legger om til et normalt sunt kosthold?

luftebobbla: Eurodiet er en kostholdsomlegging og tuller ikke med meg. Den passer meg perfekt. Dette er et normalt kosthold, det er det s mange ikke forstr! Det er bare Fase 1-2 som er litt strenge, s innfres vanlig mat litt etter litt, og til slutt spiser en bare vanlig mat igjen. Jeg trener veldig mye, s jeg gjr det bra med treningen. G turer kan vre greit i fint vr, men foretrekker heller en joggetur ute. Men bra du har klart gtt ned 20 kg.

Dette er slett ikke et normalt kosthold. Slutt si det!! Normalt kosthold er brd, middag, poteter, brun saus, fisk, smr, kaviar, ost, pasta, ris, kjttplegg, fiskekaker, egg, sukker, salt, trenger du flere eksempler?

Anonym: Ja, og alt dette kan jeg spise p Fase 4! S bo det er et normalt kosthold! Foressten er alt relativt :D

Skriv en ny kommentar