14

det er ikke kvitteringen som verifiserer om en veske eller ikke.. er vesken i segselv. Om du har betalt fullpris for denne har du blitt lurt :/

SARA: Selvsagt er det det. Og bare så det er sagt har jeg ringt Chanel og fått det bekreftet! Så her er det ingen tvil om at den er ekte! Så ja den er helt ny, og full pris betalt :)

:) gi faen i hva de sier, de er bare misunnelig:)

Nina cecilie: Ja det er nok noe i det :)

:) Du fr visst mye rart av kommentarer.

Kos deg med vesken din. Lykkeflelse eller glede kan man f av s mangt. Og jeg er ikke i tvil om at det er bra for psyken fle glede.

Miol: Det er helt sikkert :)

Mannen din og snnen din burde vrt de som gir deg glede. Men neida, du elsker veska di du! Jeeezes!

Anonym: Enn å si noe sånt! Det sier mer om deg enn meg! Sønnen min betyr mest for meg i livet, men en må vel kunne ha andre lidenskaper for det!! Sønnen min, mannen min og jeg har hatt en fin lørdagskveld sammen forresten. Så de gir meg mye glede!

Herregud, s mye frekke kommentarer du fr. Er tydeligvis ikke mulig f glede av bde snnen, mannen og veska i flge enkelte, m visst vre enten eller, haha. Syns den nye veska di er dritkul jeg, en av de stiligste du har etter min mening. Jeg digger den! :)

Skrotnissefrue: Det er det jeg mener også. Det er ikke enten eller :)Ja syns den er spesiell :)

Du har ikke en rosa lommebok du kunne brukt i den veska? Har p flelsen at det hadde sett skikkelig kult ut! Del gjerne et bilde p bloggen om du prver det, for jeg vil gjerne se det!

Ida: Det kan jeg prøve :)

S flott veske <3

Kristina: Takk :)

Skriv en ny kommentar