18

s fin!!

Helena Westergren: Ja den er veldig stilig og fin :)

Elsker Chanel. Har en vintage som jeg er veldig glad i. Super lekker veske du har kjpt. Katie

Katie: Takk :) Ja denne er litt spesiell, og veldig fin :) Jeg har ogs en Chanel Jumbo og en litt mindre i sort caviar leather ogs :)

Den er s kul og fin! Gleder meg til du fr den! :) Hper det gr kjapt! :)

skrotnissefrue: Ja gleder meg veldig :) Tar en liten uke.

Kul veske!

Vet du om Chanel sender til Norge?

Charlotte: Nei Chanel sender ikke, derfor mtte jeg ha personlig shopper for kjpe til meg. Det er rykter om at Chanel skal lage nettbutikk.

Den var kjempetff :-) Lurer p hvordan man sender slike dyre varer fra utlandet, med tanke p forsikring underveis, sender hun med Dhl/USPS eller med posten? Og hvordan gjr du med fortolling og moms? Er ikke det masse papirarbeid?

Anett: Hun sender med sporing hvertfall, men er ikke sikker på om det er dhl eller posten. Det er bare moms fra EU land, og ikke toll avgift som jeg har forstått det. Hun sender i ettermiddag, så får vite da.

nice:)

livetmitt93: Ja gleder meg :)

For meg som ikke bryr meg om vesker, s er dette litt morsomt. Alt jeg ser, er en (sannsynligvis overpriset ) plastveske. :D

En av dtrene mine har dilla p ytterjakker. Jeg skjnner ikke det heller.

Miol: Jeg kan forstå at det kan være litt vanskelig å skjønne, men for oss som er veldig glad i designervesker skjønner det. Og du har faktisk rett i at det er pvc/plast i vesken med litt skinn. Så ha den er ikke verdt summen, men man betaler for Chanel merket :) For meg er det verdt det.

! S syyyykt heldig du er!! :D:D

matsvart: Takk ;)

S fresh farge :-)

Lizbeth Osnes: Ja det er det :)

Skriv en ny kommentar