Personlig shopper fra sterrike.

Ja jeg har en personlig shopper fra Wien i sterrike, som skal kjpe en Chanel veske hos Chanel butikken i Wien. Hun sender den etter hun har kjpt den i morgen. IKKE sett kaffen i vranga! ;) Det er ikke noe skummelt, for det er noe som heter paypal og er 100% sikkert!

Jeg har all informasjon om henne, og det er jobben hennes.

Gleder meg til den kommer :D

Er ikke helt sikker p hvilken farge det blir enda, for det avhenger av hvilke de har i Chanel butikken, for disse blir utsolgt som et blunk over hele verden. Men hun trodde den med rosa lenke var i butikken, og det er den jeg helst vil ha. Men gr greit ned den med bl lenke ogs. Begge er r stilige <3 Jeg misfortod henne litt, for det er bare lenken som er anerledes p den andre. Den er bl, og fargene er plassert litt anderledes p vesken, men er de samme fargene.

Dette er Chanel Coco Splash Flap Bag. Den minste strrelsen.

<3 <3

Denne er det andre farger p, men fin den ogs.

#mote #chanel

7

Den frste var FINEST!!! :D

Nicole Touch: Ja enig, men er litt tøffe farger på den nederste også. Men håper Chanel har den første med rosa lenke inne i butikken. De er så populære :)

fine:)

livetmitt93: Ja disse er så stilige :)

Kult med personlig shopper og greier. :) PayPal er helt supert ja, bruker det mye. Skikkelig kul og fresh veske! Jeg likte ogs den med rosa lenke best. Gleder meg til se bilder nr du fr den. :)

skrotnissefrue: Ja syns disse Chanel veskene er så spesielle og fine :)

karimaritas: Skjønner ikke hva som skjer med skriften her, når jeg svarer på kommentarer, men håper det er leselig :)

Skriv en ny kommentar