Vektoppdatering!

Da er det igjen tid for vektoppdatering her på bloggen.

Det går litt i sneglefart nå, men det går nedover, og det er det viktigste! :)

Skal jeg være ærlig så skjønner jeg det ikke, for jeg er veldig flink med kostholdet og treningen. Jeg har sikkert fått en del mer muskelmasse, og jeg kjenner det godt på cm og klærne at jeg er blitt mindre.

Jeg har hatt en vektnedgang på -300 gram siden forrige veiing. Jeg veier nå 96,8 kg. Vektnedgang tilsammen er -10,4 kg, og det er jo ok :)

Det må begynne å løsne å gå fortere ned nå, for jeg gjør alt riktig, så satser på minst -1 kg ned til neste vektoppdatering på mandag neste uke.

Treningen går veldig bra, men har trenet litt for hardt og mye den siste tiden, så har tatt 2 dagers treningsfri nå. I morgen er jeg klar for trening igjen. Jeg kjenner kroppen restituerer seg, og det er mindre muskelverk i dag.

#helse #vektoppdatering #trening #kosthold

10

Du er kjempeflink! Stå på videre.

Liv: Takk det skal jeg :)

det går nedover:)

livetmitt93: Ja det gjør det :)

Å gå ned «bare» 300 gram er frustrerende, men så er det det at det går i rykk og napp. Så derfor antar jeg at du går ned mer neste uke.

Uansett, du har gått ned.

Trude: Ja det er egentlig det når en virkelig har jobbet hardt for det, og gjort alt riktig. Så neste uke bør det være minst 1 kg ned.

Flinka! :) Det er nok vanlig at det går litt i rykk og napp selv om jeg skjønner at det kan være frustrerende. Muskler veier mer enn fett også, det må også tas i betraktning. Håper det gikk bra med prøvene hos legen igår.

Skrotnissefrue: Ja håper på -1 kg denne uka :) Ja det gikk bra :)

VELDIG godt jobbet!

Nå er du nok på et platå. Snart raser det enda mer. Stå på videre!

Ha en fin kveld :)

Kris: Ja er nok det :) Ha en fin kveld.

Skriv en ny kommentar