Gucci, Cartier og litt annet :)

Fikk mange pakker i dag :)

Et veldig nydelig Gucci belte <3

Cartier Love Bracelet i rose gull med diamanter <3

Passet fint til Frost armbåndet som er en etterligning av Cartier Love Bracelet.

Nye mobildeksler, og noen nye bluser fra Wish.

Var en tur til frisøren i dag, og fikk en litt lysere farge i balayage stil.

Før.

Etter.

Dagens designerveske ble Chanel classic double flap <3

Skarnsundbrua.

#mote #skjønnhet

31

mye fint:)

livetmitt93: Takk :)

Så mange fine ting du har kjøpt. Og så fin hårfarge!

Du stråler for tiden, synes jeg. Gud så vakker du er. :)

Den treningen og stå på viljen din er jeg så imponert over. Du er dritflink!

Det er nesten så jeg får lyst til å begynne å trene selv, men bare nesten. ;) Jeg har hund da, og jeg går to timer tur hver eneste dag, uansett vær. Og jeg VET at om jeg ikke hadde vært hundeeier, så hadde jeg ikke gått en meter. Men deilig er det. :)

Ønsker deg en fin kveld.

Miriam: Tusen takk, det var fine ord <3

Nydelige armbånd og nydelig veske 💜💜💜 Gratulerer 🌸🌸🌸 Fin du ble på håret etter frisørbesøket også.

Marita: Takk <3

Jøss, har du arvet?

Anonym: Nei ingen av mine nærmeste er død enda, heldigvis!! Du har også råd til et Gucci belte til 3000kr, det er ekte. Og på Wish er det veldig mye billig. Så skal det være sagt at Cartier armbåndet ikke er ekte Cartier, da hadde det kostet 100000kr. Dette er bare gullforgyldt med rosegull og zircona stener, og kostet ca 550 kr. Men det er likt det autentiske. Jeg har en Cartier Love Ring som er ekte. Jeg venter på 2 «Cartier armbånd til, et i gult gull, og et i hvitt gull med «diamanter» Også 3 «Cartier» love ringer. Sikter du til Chanel vesken så er den ekte, men hatt den en stund. Frisør går vel du til også?..

Ingen går faan meg til frisør like ofte som deg..så bra for deg at du igjen(!) fikk hjelp av de du baksnakker offentlig.

Anonym: Hva snakker du om? Jeg har ikke baksnakket noen jeg har fått hjelp fra! Jeg farger etterveksten hver 3-6 uke, og det er det mange flere enn jeg som gjør! Har du det ikke greit med deg selv stakkar, siden du fyrer løs på meg? Hvem har jeg forresten fått hjelp fra?

Hehe. Jeg lurte tidligere i dag på om du hadde vunnet i Lotto, for ekte Cartier i rosegull med diamanter er ..eh..svindyrt, kort og godt. :) Men her kom jo svaret nå. Til den prisen går det jo an. Det ser jo like fint ut.

Jodle: Ja det ser veldig fint ut :) Jeg har ikke sett et ekte irl, men ser veldig likt ut på film og bilder :) Jeg har en ekte Carter Rose gull ring, og jeg har også en som ligner veldig fra Frost. Begge er fine, men når en ser de sammen er den ekte finere.

Det er ikke synd på meg. Deg derimot...

Anonym: Meg er det ikke synd på, hvor har du det ifra? :)

Bør man ikke være forsiktig med å kjøpe fake på nett? Eller er det lovlig nå?

Bare lurer: Det er lovlig å kjøpe fake, men ikke selge.

Hvilken erfaring har du med klær fra Wish? Er de VELDIG små i str? Hvor mange str må du eventuelt gå opp fra det du normalt bruker? Jeg har bestilt en del småting fra Wish, og er stort sett fornøyd, men har ikke tort å bestille klær.

Bjørg: Jeg må opp ca 2-3 str. Klærne er små.

Det er nok ikke helt riktig at det er lov. Om det blir stoppet i tollen og det blir avdekket at det er kopi, så varsler de rettighetshaver (Cartier i dette tilfellet) Du kan deretter risikere å få bot fra rettighetshaver for å importere falsk vare av deres brand. Bare et tips dersom du bestiller fra utlandet at det fort kan bli dyrt om du er uheldig :/

Bare lurer: Nei fordi det er lov å kjøpe kopivarer i Norge. Men er du i Italia og blir stoppet i tollen til flyet med en falsk Hermes kan det bli dyrt, for i Italia er det ikke lov å kjøpe fake merkevarer.

"Du har også råd til et Gucci belte til 3000kr"... Mulig mange har råd til det, men hva skal man med det? Gjør ikke et belte fra HM til 100 kr samme nytten?

Anonym: Man bruker et belte i bukser til skjorter osv :) Nei virkelig ikke! Jeg liker designer merker spesielt Louis Vuitton, Chanel, Hermes, Gucci, da blir ikke et belte fra HM det samme dessverre. Samme nytten ja, men det gjør vel en 1990 modell bil iforhold til en splitter ny også, hvis vi skal gå den ruten.......

Haha, jeg må le av de misunnelige hatersene altså! At det går an! Så mye fint du har kjøpt og så fin du ble på håret! :) Hehe, jeg trodde også du hadde vunnet i Lotto som hadde kjøpt Cartier, men til den prisen går det jo an og det var skikkelig fint. Elsker vesken også, såååå fin! Den brua tror jeg at jeg kjørte over i sommer da jeg hadde vært nordpå.

Skrotnissefrue: Ja det er nok av dem. Takk :)

så mye fint!

Elza E.: Takk :)

Nydelige vesker!! Ønsker deg en fin dag videre :)

Øydis: Takk, ha en fin dag :)

Hei! Så fint! Hvor har du kjøpt beltet? Jeg sparer til et :D

Elin: Jeg kjøpte det av en dame på Finn som ikke har brukt det fordi det ble for stort til henne :)

Hei, jeg ser du blir trakassert og sjikanert på synskebloggen. Kan opplyse deg om at jeg vet med sikkerhet at det du skrev at Toril K er Kari det stemmer. Hun er også figuren Else Marit og mange flere. Har holdt på slik i mange år med flere blogger og flere personligheter. Jeg forstår ikke hvorfor hun og synskebloggen har lagt deg for hat men tror de rett og slett bare er sjalu på deg. De er eldre og lite attraktive for å si det sånn.

Elisabeth: Ja har gjennomskuet det jeg også. Ja skjønner ikke hva jeg har gjort for at de skal ha grunn til å hate meg sånn. Men greit for meg. Syns faktisk det er komisk :)

Skriv en ny kommentar