16

Bra :)

Nina: :)

Så flink du er. Blir sliten bare av å se på deg. :) her har influensa hatt grepet på meg i ei uke. Har aldri vært så sjuk. Hoster til jeg brekker meg. Håper Det går over snart

Therese: Talkk :) Huff da, god bedring.

Du skrev i ett innlegg lengre ned at det ikke finnes calorier i imsdal vann med smak.. har du i det hele tatt lest om denne drikken? Ikke rart du ikke går ned mer i vekt om du eventuelt drikker masse av dette..

Fint om du kan si ifra om jeg tar helt feil

Anonym: Jeg drikker ikke Imsdal vann. Kanskje drukket 1 flaske. Å de få kaloriene som er i det vannet er ikke mye, jeg tror ikke det er noe. I Farris bris er det 0 kalorier. Og det er først i 2018 jeg har drukket dette, og jeg har gått ned 2,4 kg siden jeg startet!! I 2017 drakk jeg bare Pepsi Max. Du tar nok helt feil!

Ja, for KARI tar aldri feil. Kari er sååååå flink. Som går ned 5 kg på 6 mnd.....

Anonym: Hva er problemet ditt??!!............. Du kommer jo til å sprekke av sinne når vekten viser 75 kg iløpet av året! Litt morsomt å det da :D

Synes 114 kalorier og 27 gr karbohydrater er rimelig mye jeg da!

Anonym: Men nå har jeg drukket 1 flaske, så tror nok ikke vekten har tatt skade av den flasken! Jeg drikker Farris bris uten kalorier, men mest vanlig vann!

Ca 100 kalorier i en halvliter imsdal med smak, så det er jo absolutt viktig å ta med i regnestykket om man drikker det.

Hilde: Men nå har jeg drukket kun 1 flaske Imsdal, jeg drikker farris bris uten kalorier. Men for det meste drikker jeg vanlig springvann!

Herregud... Hva folk skal henge seg opp i. Ikke rart det er krig i verden. Noen burde få seg et liv.

Therese: Ja det er virkelig sant.

Gud bedre hva folk skal henge seg opp i. Jeg visste forresten ikke at det var kcal i Imsdal med smak. Trodde det var 0 kcal, akkurat som i farris bris. Flink du er med både kosthold og trening, jeg tar av meg hatten! Jeg er sikker på at du klarer målet ditt. RAW food er veldig godt. Er det cappuchino du har i koppen eller vanlig kaffe med melk/soyamelk?

Skrotnissefrue:Takk <3 Ja det er godt :) Det er vanlig kaffe som skummer seg i kaffemaskinen :)

Skriv en ny kommentar