Nytt år og ny start! Vektoppdatering.

Nå skal dere høre ;)

Før jul var vekten 99,8 kg. Men ja så kom jula med all sin mat, og derfor veide vekten etter jul 103,5 kg :( Selv om jeg passet meg ganske bra og trena også, men kroppen min legger jo på seg bare jeg ser på en julekjeks...så sånn er nå det.

MEN nå er det nytt år og nye muligheter.

Det har startet veldig bra.

Jeg har nå vært 8 dager på Raw Food diett, og har virkelig fått rensa kroppen for gruff og også hatt en vektnedgang på -2,4 kg :D Så nå viser vekten 101,1 kg. Det er bra!

Når jeg startet opp i høst viste vekten 107,2 kg. Så en total vektnedgang på -6,1 kg.

Jeg har også sluttet helt med Pepsi Max, og det har gått over all forventning :)

Nå skal jeg fortsette med Raw Food i 2 uker til, med litt forandring. Nå blir det 1 måltid med varm mat. Torsk eller sei med poteter eller linser med grønnsaker. Men ca samme kalorimengde på ca 1200. Så blir det vel noen flere forandringer etterhvert. Jeg har en som setter opp kostholdet mitt, og som jeg veier meg til.

Jeg har også kommet inn i en fin treningsrytme og trener regelmessig. Så kondisen begynner å bli bra :)

Jeg skal ha vektoppdatering hver onsdag fremover på bloggen. Neste onsdag håper jeg igjen på to sifret tall, og målet mitt på 75 kg skal nås i år!!

Dette skal jeg spise de neste 14 dager.

Vekten nå er 101,1 kg, og jeg kjenner jeg er blitt fastere i fisken av treningen også :D

Dette er hva jeg har spist de siste 8 dagene, med litt annen frukt også da.

Dette er hva jeg har spist i løpet av 1 dag.

Nå skal jeg fortsette med variert trening, og intervall løping på tredemølla :)

 

#helse #vektnedgang #kosthold #rawfood #trening

45

så flink du er!

Helena Westergren: Takk:)

Hehe, den hersens jula....jeg har aldri spist så lite julemat før. For jeg aktet ikke legge på meg for mye igjen. Så droppet jeg å gå på vekten også, sånn at jeg ikke vet. :p For noe gikk jeg nok opp, jeg også.

Nå er det på'n igjen med grøntforet og turer. Du er flittig på trening. Jeg orker ikke så mye.

Meg, ja :): Ja jula er ikke alltid like lett. Men heldigvis er det hva en spiser resten av året som teller :)

Du er virkelig håpløs

Anonym: Håpløs? Hvordan det? Du må i det minste begrunne hvorfor du mener jeg er håpløs....

Flinke du:-) heier på deg:-) la også godt på meg i jula, ca 4 kg opp:-( så nå går det i yoghurt og knekkebrød:-))

Laine: Takk :) Hehe ja det er fort gjort :)

Hei! Jeg er imponert over at du trener så mye og spiser såpass sunt. Jeg hadde ikke klart meg uten kjøtt/fisk over lengre tid. Men det er bra for både kroppen og miljøet at man spiser mye frukt og grønt <3 Ha en fin dag og fortsett det gode arbeidet du gjør.

Marita: Takk for det :)

Gjelder og ikke gi opp håpet.

Stå på.

Inger J: Dette går supert, så jeg gir ikke opp :)

wow, så flink du er.

fjellgeitbundingen: Takk :)

Hvis du har gått ned 6 kg siden i høst (flere mnd), hvordan tror du at du kan gå ned 25 kg på de neste 6 mnd? Du må være mer realistisk......6 kg på la oss si 4 mnd, er ikke veldig bra.

Anonym: Som sagt rotet jeg veldig mye i 2017 både med kosthold og trening. Det var ikke regelmessig. Nå er både kostholdet og treningen regelmessig, så det skal gå supert! Det er 12 mnd i 2018 ikke 6.

Uff, så kjedelig å være tilbake akkurat der du var for 3 måneder siden på vekta - du er jommen tøff som ikke gir opp, det er veldig bra! :-) Skal bli spennende å se om du klarer 25kg på 6 mndr - jeg heier på deg!

Anett: Nei det er ikke kjedelig, jeg har gått ned over 6 kg siden start, og jula har vært imellom. Jeg har nå fått orden på kostholdet og treningen. I 2017 var ikke alt på stell. Nå har året 12 mnd da., så det skal jeg nok fint klare :)

så bra :D

livetmitt93: Takk :)

Ser du har vann med smak. Prøver å kutte ut cola uten sukker, men det er jammen ikke lett. Er det aspartam som er søtningsstoff i vann med smak i? Hvis ikke er jo det verdt å prøve det for og kutte colaen.

b.tina: Det er ikke noe søtningsstoff i vann med smak, bare litt kullsyre i farris. :)

Ok, trodde vann med smak var tilsatt søtningsstoffer, hvertfall de med fruktsmak. Apropos vekt, er det bra du har greid å kose deg med måte i julen og i tillegg fått trent også. Tenker du er i ganske bra form, trening motiverer hvertfall til et sunnere kosthold. Det er noen bratte kneiker å komme seg igjennom, men når det løsner er det herlig seier :)

b.tina: Nei ikke de ned fruktsmak heller. Ja jeg har en grei kondisjon nå, og ja det er herlig når alt løsner :)

Flinka :) Vil anbefale ketylosekuren. Jeg har alltid slitt med å gå ned i vekt og raste ned 30 kg på 6 mnd. Veide opprinnelig 103.

Anonym: Jeg har prøvd det og jeg raste også ned 25 kg. Det var kur under ketose. Det er ikke bra for kroppen. Nå lever jeg på et kosthold som gir ren næring til kroppen. Bedre kosthold enn grønnsaker og frukt finnes ikke. Å bruke protein som drivstoff er ikke bra. Jeg er nå veldig opptatt av et sunt kosthold og helse, og at jeg samtidig går ned i vekt. Sunnhet betyr mest. :)

Ja, det er 12 mnd i 2018, men det er ikke 12 mnd frem til sommeren og turen du skal på. Du har vel ikke glemt at det var DA du skulle være 75 kg?

Anonym: Som sagt til andre anonyme her, så er den turen avbestilt. Og nå bruker jeg hele året om det er det som skal til. Men for alt du vet kan vekten vise 75 kg i Juli den :)

Du er så flink. Mister ikke motet selv om det ble litt vektoppgang jula, men går på med nytt mot! 👍

Liv: Takk :) Nei det gjør jeg ikke, og de kiloene i jula er borte vekk nå :D

Begynner du å feige ut nå???? 12 måneder? Du har 6 måneder på deg. Du har skrevet 100% bastant på flere tidligere innlegg at du lett skulle være 75 kg 08.07.2018. Alle som tvilte på det nærmest hetset du. Må ikke tro jeg glemmer det

Anonym: Nå har ting forandret seg litt skjønner du. Jeg skal ikke tre uker til Kypros i Juli, og da er det ikke så farlig. Så da bruker jeg hele året på å gå ned, men mulig jeg når målet uansett til Juli, hvem vet?
Og jeg har ikke hetset noen, må ikke tro at jeg bryr meg om din nedlatende holdning til meg, og intense ønske om at jeg skal feile. Men du hvor godt det skal bli å skrive det innlegget hvor jeg forteller jeg er 75 kg, og gni det inn i ansiktet ditt :D Gleder meg! Nå kan det bli en sydentur kanskje, men den som var bestilt er avbestilt, og en trenger heller ikke være sylfide for å dra til syden! :)

Anonym: Du kan bare spare deg for å skrive flere spydige kommentarer her, de blir ikke publisert. Jeg ønsker ikke slike som deg på bloggen min. Jeg har gått ned på det meste 46 kg før, så skal nok klare ca 26 kg nå også! Jeg feiger aldri ut!!

En del frukt, f.eks druer, har veldig mye sukker i seg. Derfor synes jeg det er rart at du kan spise så mye du vil av det. Tror det er flere sorter frukt du skal være forsiktig med om du vil ned i vekt også. Også stusser jeg på at ett måltid skal består av bare bananer. Hadde det ikke vært lurt med litt banan, og litt annen frukt? Jeg spør ikke for å være spydig altså, men fordi jeg lurer :-) Tror du vil klare målet ditt jeg :-)

Bjørg: Når en bare lever på Raw Food eller nesten blir druene et helt måltid, det samme med bananene. Da blir det lite kalorier uansett iløpet av dagen. Spiser en et vanlig kosthold og frukt som mellommåltid må man begrense fruktinntaket :)

Til anonym som er så opptatt av hva hun klarer og ikke klarer: Hun trener som bare juling, og da går man saaaaakte ned i vekt. Skyldes musklene man får..de er mye tyngre enn fett. Jeg vet..been there, done that..jeg trente med vekter en gang i tiden. Tung som bare juling på vekta og sterkere enn eksmannen min, men jeg så ikke sånn ut :)

Jeg som også skal ned i vekt og har gått ned en del, har valgt et annet opplegg som funker for meg. Jeg går nok raskere ned i vekt, men pga helsemessige utfordringer , og alder muligens, klarer ikke jeg å trene som bloggeren her gjør, og hun er og blir nok mye sprekere enn meg. Så jeg går, jeg....enkelte dager klarer jeg ikke det, men jeg er i det minste flink til å dra meg ut når jeg kan.

Så, ikke mobb bloggeren! Dama er jo kjempeflink! Og motiverende for sånne som meg, faktisk. :)

Meg, ja :): Takk :) Ja det er sant at man bygger muskler, og muskler veier mer enn fett, så tallet på vekta viser kanskje ikke så stor vektnedgang hver uke, men en kjenner det på cm at en er blitt smalere også. Men jeg vil tro at med det kaloriinntaket jeg har, vil jeg gå ned ca 1 kg i uken gjennomsnittlig :)

Hei - det jeg mente var at du veier nå eksakt det samme som du gjorde 10.otkober - dvs for 3 mndr siden, og at det kanskje var en litt kjip følelse - jeg vet du da hadde gått ned siden sommeren en del :-) Har ikke fått med meg at sommerferien din er avlyst, men synes du skal holde på målet ditt om å være 75kg til juli uansett om du skal reise eller ikke, målet kan lett bli litt uoversiktelig når man gir seg selv altfor lang tid - lykke til!

Anett: Sim jeg sa så var jeg ikke så flink med regelmessig trening før på slutten av 2017. Og det var også noen sprekker her og der. Jeg var ikke nok motivert. Derfor er det ikke noe kjip følelse. Jeg er over 6 kg lettere nå enn oppstart i september. Målet er fortsatt 75 kg, og jeg tror jeg når det fortere enn forventet, men jeg stresser ikke og derfor har jeg valgt å sette målet i løpet av dette året. Det er ikke uoversiktlig. Takk.

Jaja. Er det så vanskelig for enkelte og forstå at folk er ulike?

God helg.

Inger J: Ja det er veldig vanskelig for noen. God helg :)

Du kan i det minste innrømme følgende: Du SKULLE gå ned til 75 kg til sommeren og det lo du av når mange var skeptiske. Du skrev: Bare vent, jeg klarer å gå ned til 75 kg til juli 2018.

Nå skal du bruke HELE 2018. Innrøm i alle fall at mange hadde rett. At de du lo i trynet fordi de var skeptiske, HADDE rett. Det var jo du selv som skrev det den gang, at vektnedgangen skulle være i mål i juli. Ingen andre. Du skriver nå at ting har forandret seg. Javel, men det var jo det alle skjønte kom til å skje......

Anonym: Jeg svarer frekt når jeg får frekke kommentarer. Det er helt rettferdig!! Jeg tror fortsatt at jeg vil klare det til Juli, men gjør jeg ikke det er det ikke verdens undergang. Derfor bruker jeg hele året om heg må. Hva er så forferdelig med det?? Det som har forandret seg er at vi ikke skal reise 9. Juli. Ikke noe annet er forandret. Tror du det er enkelt å gå ned i vekt? Det er en stor jobb!! Så hvis jeg bruker hele året på det er det helt greit! Hva er problemet ditt med det? Du virker vare sur og bitter på at jeg hår ned i vekt. Og som sagt så svarte jeg de kommentarene som var spydig, spydig tilbake! De var ikke skeptiske, men ufin/ stor forskjell der skjønner du! Hvordan vet du at de hadde rett? Jeg kan fint greie å gå ned til 75 kg til Juli!

Husk at det er viktig å få i seg litt proteiner også, slik at du beskytter muskelmassen din. En ønsker jo å gå ned fett og ikke muskler når en slanker seg. Lykke til :)

Kristine: Jeg får i meg nok. Vi trenger ikke så mye proteiner. Takk :)

Skriv en ny kommentar