Raw Food, detox og trening.

I dag er det min 4 dag på Raw Food, og det går veldig bra :)

På dag 2-3 hadde jeg en dundrende migrene av detoxingen/rensingen av kroppen. Det er en av de mest vanlige detox symptomene, og spesielt ille var det nok for meg som kuttet ut Pepsi Max på dagen, som også går veldig bra :D

Dagen i dag har vært bedre uten hodepine og har hatt generelt mer energi. Kroppen starter med å venne seg til Raw Food. Jeg ser både på urin, avføring, svettelukt, ånde og belegg på tungen at kroppen detoxer/heler seg. Dette er vanlige symptomer på detox. Detox symptomer kan også være psykiske.

Det som skjer under en detox er at kroppen heler seg. Kroppen får tid til å gjøre seg selv frisk pga at en spiser naturlig lettfordøyelig mat uten noe tilsetningsstoffer, og den trenger ikke bruke all energi på å fordøye mat. Ja nyrene renser kroppen, men det er ikke alltid kroppen får til å hele seg selv pga alt det usunne vi propper i oss. Det er en grunn til at det er så mye livsstilssykdommer i dag!

Mange sykdommer kunne vært unngått med riktig kosthold.

Det er noen som blir provosert av dette med mat som renser kroppen. Det er nok mest pga at mange har dårlig samvittighet pga sitt usunne kosthold, men også av uvitenhet og de tror brød med brunost er det sunneste å spise. Det er langt ifra det verste, men heller ikke det beste.

Det jeg har spist i dag er 1 ananas, 4 bananer, 2 avokado og jeg skal spise en salat.

Jeg har også trenet intervall løping og styrke med Livegym i dag. Det gikk bra, men kjenner selvfølgelig det er litt hardere med løpingen. Det pga at kroppen venner seg til et helt nytt kosthold med lite kalorier.

Det går fint å leve på et Raw Food kosthold hele livet, men jeg gjør dette for å rense kroppen og få en bedre helse, og få sluttet med Pepsi Max. Går det veldig bra er det godt mulig jeg fortsetter med Raw Food lenger, men lager mer spennende oppskrifter og tilfører flere matvarer som nøtter, kokos osv. Jeg kommer nok til slutt til fortsette på det kostholdet jeg hadde før. Et vegan inspirert kosthold, med fisk og kjøtt en sjelden gang.

Vekten er også på tur nedover :D

Det var en liten oppdatering på hvordan det går.

Dette er et eksempel på hva jeg kan spise i løpet av en dag på Raw Food. Ca 1200 kcal.

Frokosten i dag :)

Middag :)

Styrketrening med Livegym.

Intervall løping.

Det går strålende, og maten er god <3

 

#helse #kosthold #rawfood #detox #vektnedgang #trening

7

Du e flink da :)

Nina: Takk <3

Så flink du er!! Inspirerende :-)

Victoria Larsen: Takk :)

Frukt og grønt er ikke det værst i en periode. Men ha nøtter er en fin ting so oppfordres til og taes med i kostholdet for og få i sen energien kroppen trenger av fettstoffer. LAVFOODMAP som jeg plukker oppskrifter fra, der kan man lese mye om verdien av nøtter, som kroppen trenger.

Lykke til.

Inger J: Ja nøtter er veldig bra, jeg spiser mandler og valnøtter til vanlig. Takk :)

Inger J: Ja nøtter er veldig bra, jeg spiser mandler og valnøtter til vanlig. Takk :)

Skriv en ny kommentar