Dette har jeg spist første dag på Raw Food!

Da er første dag på Raw Food gjennomført.

Det har gått bra, og jeg har fått trenet også :)

Jeg har ikke vært særlig sulten, men kjenner det er en brå omstilling for kroppen. Men den er bra, så det er bare positivt!

Vekten vil nok gå ned, og kroppen bli friskere :D

Frokost:

Melon og kaffe.

Lunsj:

4 bananer og kaffe.

Middag:

2 mango.

Kveldsmat:

Stor bolle med salat.

Vann med sitron og mynte.

Det har gått bra å slutte med Pepsi Max så langt :)

#helse #vektnedgang #kosthold #rawfood #trening

28

Så mye godt her :-) flink du!

Victoria Larsen: Ja det er det. Takk :)

Proteinene? Det er bittegranne i banan, men absolutt ikke nok. Håper ikke dette er daglig kost over lengre tid :)

Anonym: Nei dette er over en periode på 2 uker. Skal en være Raw Food veganer må man spise mat med mer fett og proteiner daglig. Dette er litt mer for en kortere periode. Men så skal jeg tilbake til mitt vanlige kosthold igjen etterpå, som er litt vegan inspirert, men jeg spiser fisk, og kjøtt skjelden.

Lite tips er å spise litt mer grønnsaker og litt mindre frukt (og fruktsukker) :-) Sjekk ut Raw Alignment på Youtube! Hun har masse tips!

Ragnhild: Jeg spiser veldig mye salat og grønt i det siste måltidet, men skal en leve på Raw Food hele livet må en ha mer variasjon og mer fett og protein ja :)

Masse godt :)

Nina: Ja det er mye godt på Raw Food, veldig mange gode oppskrifter. Men nå gjør jeg det enkelt pga at jeg skal være på dette kostholdet bare i 14 dager, og gjør det for å rense kroppen og få bedre helse :)

Hvilket tullete kosthold er det du har startet på nå igjen? Hvorfor kan du ikke bare gjøre som andre folk, spise normal mat. Å ikke kom med dette surret om at dette er vanlig. Ingen lever på et sånt kosthold.

Anonym: For det første skal jeg leve på dette på en periode på 14 dager. Å jo det er faktisk vanlig mat, frukt og grønnsaker er vanlig mat og er noe av de viktigste vi har i kostholdet vårt! Å jo mange lever på et Raw Food kosthold. Du vet tydeligvis ikke hva dette er, så da bør du undersøke litt før du uttaler deg! Det finnes andre alternativer en brød og brunost i denne verden skjønner du...

Tenkte det samme som kommentaren ovenfor, men ser jo hva du har svart. Lykke til :)

Stine Jensen: Takk :)

Lykke til.

Inger J: Takk :)

Hva mener du, helt konkret, med å "rense kroppen"? Har du noe i kroppen som du skal bli kvitt? Isåfall hva? For meg virker det som at å "rense kroppen" bare er noe man sier for at det skal høres fint ut. Hvis det er at du har spist mye julemat, julekaker eller drukket mye pepsi max så vil jo dette forsvinne ut av kroppen på et tidspunkt uansett (så sant man ikke spiser mer enn man forbrenner)?

Den maten du har tatt bilde av er sikkert godt innhold i et sunt og variert kosthold, men jeg skjønner ikke helt hvorfor akkurat "raw food" skal rense kroppen. Ville ikke et helt vanlig sunt kosthold gjort samme jobben?

Anonym: Rense kroppen betyr å gi kroppen den maten som er mest sunt for den, lett å fordøye. Frukt og grønt er veldig lettfordøyelig med mye fiber. Nei et kosthold med mye tung mat som kjøtt, melkeprodukter, brød fett pålegg osv renser ikke kroppen. Jeg gjør dette for jeg vet det er vitenskapelig bevist at et Raw Food Kosthold gjør deg frisk. En person i England spiste dette kostholdet og ble helbredet av uhelbredelig kreft. Det vi spiser betyr så mye mer for helsa enn vi kan tro. Det er en grunn til at det er så mye livsstils sykdommer i dag.
Nå skal ikke jeg leve på Raw Food for resten av livet, det er bare en periode, og også for å få sluttet med Pepsi Max som er veldig usunt. Jeg drakk opp til 2-3 liter hver dag.

Nå følte jeg ikke at du gav meg noe svar på det jeg egentlig lurte på. Nøyaktig hva er det som skal renses ut av kroppen din? Er det fett?

Anonym: Nei det er jo generelt for å få mer energi og bedre helse. Når en renser kroppen renses den for alt, ikke bare fett. Det er både fysisk og psykisk også. Det fungerer ikke sånn at en renser ut næringsstoffer. Når du spiser mat som er bra for kroppen, blir kroppen friskere både fysisk og psykisk, enkelt og greit. Det er det som menes med detox av kroppen. Kroppen får mat som er lett fordøyelig og sunn, og den renses og en føler seg friskere.

Og den renses for hva da?

Anonym: Avfallsstoffer som ikke er bra for kroppen selvfølgelig. Jeg råder deg til å lese deg opp om detox og kosthold. Bedre det enn at jeg skal sitte her og svare deg. Jeg er ingen utdannet kostholds ekspert, men har lest og lært mye om kosthold fra sikre kilder.

Stemmer det ja. Om man har en kronisk sykdom, så er kostholdet alfa omega.

Jeg selv må også forholde meg til en diett, p.g.a kronisk sykdom. Som kronisk betennelse i bukspytt kjertelen. Og da har jeg ikke annet valg en og spise sunt. Unngå hvetemel., fet mat, kaffe, kaker og kjeks, sukker/salt, pasta, rødt kjøtt. Det er ikke noe og le av det anonym. jeg å lever mye bedre , når jeg holder meg til det kosthold, som er bra for mage og tarm. Lettfordøyelig. Spiser ikke så mye rå grønnsaker jeg da, for det tåler ikke mage min, f.eks. Man må ta hensyn til det man lever med. Ikke det uvitende mennesker, tror andre tåler bedre.

Inger J: Så sant :)

Hvis du har velfungerende nyre, lever og tarmsystem, har du alt som trengs for å "rense" kroppen. Hadde vi behøvd noe mer, hadde vi vært utstyrt med det fra fødselen.

Anonym: Hadde det vært så enkelt hadde det ikke fantes livsstilsykdommer!

Jeg vil gjerne at du skriver hvilken medisinsk dokumentasjon som er skrevet angående den personen i England som spiste seg frisk av kreft med rawfood, hadde vært interessant å lese om.

Fin blogg, men er det mulig å få klarere bilder, de er veldig kornete, særlig de du legger ut av deg selv.

Mona E.: Skal se om jeg finner linken. Jeg har bare iphone kamera, så får ikke klarere bilder. I mørke blir de litt kornete. Men takk :)

Man trenger Ikke rense sin egen kropp for avfallsstoffer,fordi kroppen har nyrene som gjør jobben for dette.Det hvet alle.men sundt kosthold og trening er bra,men Kari gjør en god gjobb å prøver å gå ned i vekt,å hippura for det hun gjør.Æ e like tung å føler hennes råd,har gått ned 16 kilo taket henne😁🙋🙋🙋👍

Anonym: Så bra jeg inspirerte deg til å gå ned i vekt :) Ja nyrene renser kroppen, men pga all den usunne maten IG kjemikaliene vi spiser i dag, har både tarmsystemet og nyrene en hard jobb. Og hjelper vi kroppen med et lettfordøyelig kosthold som bare frukt og grønt jobber hele fordøyelses systemet bedre, og kroppen får tid til å hele seg. Den trenger ikke bruke all energi på å fordøye mat. Den renser seg fortere og avfallsstoffer kommer fortere ut. Jeg kjenner det både på kroppslukt, ser det på avføring og urin. Jeg har også detox symptomer som hodepine, mye pga brå slutt av Pepsi Max. Detox symptomer betyr at kroppen heler seg fra alt det usunne den har fått.

Skriv en ny kommentar