Helsen er det viktigste å ta vare på!

Derfor skal jeg nå i første omgang i 1 uke prøve ut Raw Vegan Food Diet.

Dette gjør jeg først og fremst for å få en bedre helse og rensing av kroppen. Jeg er også veldig avhengig av Pepsi Max, og skal bruke anledningen til å slutte helt med det nå. Jeg drikker flere liter hver dag, og det er ikke bra.

Selvsagt er det også for vektnedgang, og kaloriene er på rundt ca 1200.

Skal prøve 1 uke først, og går det bra og jeg føler meg bra fortsetter jeg lenger.

Men går selvfølgelig over til det kostholdet jeg har nå etterhvert igjen. Det er også veganer inspirert, men jeg spiser fisk og skjeldnere litt kjøtt. Kaloriinntaket på kostholdet mitt er vel ca 1200 ca også.

Å spise bare frukt og rå grønnsaker over en periode er veldig bra for både sykdommer og rensing av kroppen.

Det er godt med frukt, og i salaten kan det være eplebiter.

Jeg kommer helt sikkert til å få detox symptomer de første dagene pga akutt kutt av Pepsi Max, men jeg kan drikke 2 kopper kaffe daglig, så det demper litt.

Dette blir spennende å prøve for å se om helsen forbedrer seg, og selvsagt også på vektnedgangen.

Jeg starter onsdag.

Jeg kommer til å skrive et innlegg på hvordan det går neste uke på onsdag, men vektoppdatering blir onsdag 17 Januar. Vekten nå har stått stille siden forrige veiing, for det har jo vært jul. Men jeg har passet meg og trenet i jula også.

Treningen fortsetter regelmessig som vanlig. Jeg liker å trene igjen, og føler meg bedre både fysisk og psykisk etter jeg startet regelmessig trening igjen.

Uansett hvor lang dørstokkmila er for å komme igang med trening, anbefaler jeg alle å trene. Selv om det bare er daglige gåturer er det bedre enn ingenting!

Dette er hva jeg skal spise under Raw Food dietten:

Blir bra å få renset bort ribben, medisterkakene og julepølsene nå ja ;D

Ønsker dere et sunt og sprekt nytt år <3

#helse #kosthold #vektnedgang #trening

8

Godt nytt år:) lykke til på diett

Kristine: Takk, og godt nytt år :)

Lykke til :)

Nina: Takk :)

Frukt er ikke helt min greie, så det spiser jeg lite av. Rå grønnsaker derimot...nam. Mulig jeg var kanin i et tidligere liv...

Kjøtt spiser jeg lite av, fisk mer, mye vegetarmåltider også. Brus, cola , alkohol og sånt drikker jeg ikke. Vann og noe kaffe.

Føler meg ikke så sunn egentlig, men jeg sluttet i det minste å røyke for en del år siden. Det var heller ikke for å være sunn, mer irritasjon over at statskassa skulle tjene grovt på meg. Man kan ha ulike grunner for å slutte å dampe :p

Jau: :)

Hvor lenge følger du en sånn type diett...? :) Merker du noe forskjell på energinivået? :)

Siv: 14 dager først, så blir det vel etterhvert mitt vanlige kosthold :) Det har gått bare 1 dag enda, så har ikke merket spesiell forskjell enda. Slutter med Pepsi Max også så er redd det blir litt abstinenser.

Skriv en ny kommentar