Gledelig Vektoppdatering! :D

ENDELIG viser vekten UNDER 100 KG! Det var jammen på tide!!

Sånn som jeg har stått på med trening, og vært flink og nøye med kostholdet, var det på tide vektnålen endelig viser under 100 kg! :D

Jeg har virkelig fortjent det nå syns jeg!

Det er motiverende å se at en får uttelling for jobben en gjør, for det å gå ned i vekt er en stor jobb!

Siden oppstart har jeg hatt et vekttap på -7,6 kg, og denne uken -800 gram, men er nå under 100 kg :)) TOSIFRET TALL! :D

Dagens vekt er 99,8 kg. :D :))

Dagens vekt.

Neste vektoppdatering blir i Januar. Nytt år, og nye muligheter :D

Riktig vinter ute i dag.

 

#helse #vektoppdatering #trening #kosthold

14

så bra:) da er det bare og fortsette:)

livetmitt93: Ja det er motiverende å endelig ha klart å kommet under 100 kg :D

Så gøy! "Gratulerer" med under 100 :D

Emilie Helle: Takk for det :)

Flott! Du er så flink som står på uke etter uke!

Liv: Takk :)

Flink du er :-) Det er mange som som har mye og lære av deg og innsatsviljen din. Du er et forbilde for andre voksne bloggere. Hvis andre voksne bloggere hadde lært av deg hadde de også sett litt freshere ut. Mange av de voksne bloggerene på blogg.no ser kjedelige og triste ut. Jeg vil ikke se ut sånn når jeg blir 40 år.

En viss annen blogger TK burde tatt lærdom av deg og hun burde tatt seg en tur på trenings senteret :-) Ta en titt på trenings bildene hun legger ut og hun skryter av at hun trener. Treningen hennes hører hjemme på et gamle hjem :-)

Du er flink altså og jeg heier på deg :-)

Anonym: Takk :) Når det gjelder treningen til andre bloggere trenger en vel ikke skrive det her. Det er mange som ikke kan trene like hardt pga forskjellige ting, og all trening er bedre enn ingenting.

Oi, så flott! :) Gratulerer så mye.

Du står på du, hele tiden. Kjempejobb du har gjort. Lykke til videre. Dette går din vei. :)

Miriam: Takk :)

Stå på.

Bra du setter de anonyme på plass.

Hadde faktisk 1 på SMS, som drev med baksnakking på samme nivå, om samme person jeg også. Jeg endte med og svarteliste henne fra og kontakte meg på mobilen. Totalt unødvendig.

Ønsker deg en fin dag.

ingersform: Ha en fin dag :)

Flink du er! Jeg ser det er en over som skriver at voksne bør ta vare på seg selv, og jeg er hjertens enig. En eller annen kjendis har sagt at når man er ung, kan man takke gud for utseende. Når man blir eldre, er det seg selv man kan takke. Mye sant i det. Nå mener jeg ikke å bidra til noe som helst, for det kan fort bli et vepsebol, men hvorfor har ikke vi, som ikke lenger er 20, lov å bry oss litt? Det skal jammen ikke så mye til for å føle seg litt fresh! Det du sier om at alle ikke kan trene like hardt pga sykdom og andre ting, er sant nok, men de fleste kan gjøre litt for å ta vare på helsa. Uansett, så blir dagen bittelitt freshere med bittelitt sminke, synes jeg. Ha en strålende dag! Hilsen Hanne med nyfarvet hår og ny leppestift

Norges beste vestkant: Takk :) Ja jeg er så enig med deg! Det er ingen aldersgrense på å føle seg fin, og få lov til å freshe seg opp :)

Skriv en ny kommentar