I Januar skal jeg ta kosmetisk behandling igjen.

Jeg har tatt kosmetisk behandling i noen år nå, og er veldig fornøyd med det. Jeg har en veldig flink behandler, og går bare til henne.

Nå har det kommet meg for øret at det ikke er lov å skrive ordet på stoffet som sprøytes inn i huden og som får musklene til å lammes og får rynkene bort. Dere vet hva jeg mener vil jeg tro. Det går under medisin, og da skal det visst ikke være lov å bruke ordet i innlegg på blogger, er det tilfellet var ikke jeg klar over dette. Noen som vet?

Hva angår fillere leste jeg det var et næringsmiddel og ikke et medisinsk medikament, så ordene for det er da kanskje lov å bruke. Men utifra påstander er ikke det lov heller.

Jeg skal også ta det stoffet som gjør huden smidigere, får bort rynker og lager fine fyldigere lepper som sprøytes inn i huden i Januar. Dere vet sikkert hva jeg mener :)

Det er fullt mulig å skrive om kosmetiske behandlinger uten å bruke de forbudte ordene, selv om det kanskje ser litt snålt ut :D

Det er ulovlig og reklamere for dette stoffet, og ikke lov å skrive sponset innlegg som reklamerer for det, og som jeg nå har hørt er det heller ikke lov å blogge om dette uten at en blir sponset, det er skjult reklame sier noen. Blir man ikke sponset skal man heller ikke si hvilken klinikk man fikk gjort det.

Stemmer dette? Jeg visste det isåfall ikke.

Men skrevet innlegg om kosmetiske behandlinger får en jo uansett gjort :)

I dette innlegget er det ikke noe ulovlige ord, reklame, sponsing eller klinikk navn.

Så er det noen der ute som sikkert vet lovverket på dette?

*Men nå har jeg forstått det sånn at det er lov alt dette likevel, så lenge det ikke er annonsering og markedsføring.*

#ytringerogtanker #skjønnhet

20

Delvis gjenganger

Du kan da skrive på bloggen hva du gjør uten å være lovbryter. Det er disse klinikkene/aktørene som ikke kan reklamere som de vil med før og etterbilder, etc. Har ikke sett at du har brutt noen lover på det området. :)

Mener noen du er dårlig forbilde, får du bare si som Rihanna : Du ønsker ikke å være forbilde for andre.

Jeg vil ikke foreta meg noe sånt, verken med fillere, botox eller hva alt heter, med mindre jeg fikk store skader etter en ulykke og trengte å fikse noe. Men det betyr ikke at jeg mener alle skal gjøre som meg.

Vi drar uansett nytte av det, alle sammen. Staten tar inn lassevis med moms og skatter på skjønnhetsbehandlinger og arbeidsplasser innenfor området, så fellesskapet nyter godt av det.

Du provoserer nok noen med det innlegget ditt, så blogglisten blir vel rødglødende. : D

Ha en fin dag! :)

Delvis gjenganger: Det var det jeg trodde ja. Ha en fin dag :)

blir bra sikkert :)

livetmitt93: Ja tror det :)

Trodde ikke du leste denne bloggen som dette hadde blitt sagt på jeg..? Kranglefantene selv :D

Anonym: Det er ikke noen blogg dette er blitt sagt på, hvertfall ikke som jeg har lest.

haha, det skal du få meg til å tro....Vet du er inne på denne bloggen, skjønner du.

Anonym: Hvilken blogg snakker du om?

Tror ikke b-ordet er forbudt å skrive, det som er forbudt er å reklamere, markedsføre og skrive navn på klinikken. Før-etter bilder er heller ikke lov tror jeg. Håper du kan fortelle litt om behandlingen fra A til Å når du har gjort det, selvfølgelig uten å risikere å skape problemer for deg selv. Men skrive om hvordan det foregår er neppe ulovlig. Jeg har som tidligere nevnt lyst å ta R i en ganske dyp myserynke jeg har og hudlegen mente R var bedre enn B.

Skrotnissefrue: Akkurat! Det skal jeg :)

Det som ikke er lov, er skjult reklame. Du gjør IKKE noe galt. Du kan nevne både botox og restail , men du bør gå til noen som er godkjent behandlere.

Det er BOTOX blogg politiet som mener det, at du gjør noe galt. Og nå er det siste krampetrekning fra T, for og stoppe bloggen din. De andre toppbloggere i landet, pluss alle de som bruker Botox, har lov til dette, men ikke du, i hodet på T. Og når begynte du og høre på T?

ingersform: Jeg vet jeg ikke har gjort noe galt. Da må jo alle som har blogget om dette stoppes også, og det er mange. Jeg går til en godkjent behandler. Jeg hører absolutt ikke på henne, og det vet du.

Flott. Nå har T gått for langt i hetsingen av deg, på nett. Alt for langt.

ingersform: Ja det har du helt rett i.

Ga deg et svar på at ja, vi legger det bak oss. Starter på ny frisk. Dette nettrollet, skal ikke få ødelegge vårt vennskap. Det er derfor hun triumfere så mye nå. Der dret hun på draget. Vi ser nå hvem, som er bråkbøtta. det var jaggu ikke oss 2. hehe.

ingersform: Nei det er ikke vanskelig å se hvem som prøver hard på å ødelegge. Men hun klarte det ikke :)

Nå må jeg få spørre.. Det nederste bildet av deg. Har du ordnet på bildet med noe filter? Eller er det slik du ser ut i virkeligheten

.......: Det er snapchat bilde :D Jeg ser ikke slik ut nei :D

God morgen skjønne.

Ja, jeg leser det er panikk nå. Når de ser vi 2 har tatt opp kontakten igjen, etter noen . Nå er det diskusjoner på flere forumer om meg og deg. Nå er de bort fra det som diskusjonen handler om, på de forumene. Nå slår botox blogg politiet til, mot vårt vennskap på nett. hehehe. Hva skjer om jeg spør deg om vi kan møtes i byen over en kaffekopp engang, du er innover tro? Da skal jeg si at panikken slår inn. Og merkelig dette at du kan IKKE vise før og etter bilder, men nett Botox Politi Trollet kan gjøre det på flere nettkanaler. Alle ser jo at noe er riv ruskende galt her.

Stå på du Kari.

PS: Det har vært koselig med en kopp kaffe da i byen en gang. jeg legger deg til på Insta , så kan vi snakkes på meldinger der :)

ingersform: God dag :) Ja nå er det temaet igjen, og veldig rart med før og etterbilder ja. Det har vært koselig å møtes i byen på en kaffe ja :) Det er greit ja.

Skriv en ny kommentar