Hvorfor er motstandere av kosmetiske behandlinger så spydige?..

Det er helt greit å være motstander av kosmetiske behandlinger og plastisk kirurgi, men er det nødvendig å være så spydig og ufin mot oss som er for dette?

Jeg tror det er noe mere bak enn det de sier. Det er ikke bare kroppspress og at vi som blogger om dette er dårlige forbilder osv... Skal jeg være ærlig tror jeg de rett og slett er sjalu, og at de skulle ønske de selv kunne gjort det, men av forskjellige grunner kan eller vil de ikke. Noen fordi de ikke har råd, andre fordi de er redd de blir snakket om. Jeg tror uten tvil at hvis en 50 åring hadde fått et gavekort på 50000kr til å bruke på kosmetiske behandlinger, hadde vedkommende sagt ja på sekundet. Ingen vil ha rynker og se sliten og gammel ut, uansett hva de måtte si om den saken. En trenger vel ikke se forferdelig ut i huden fordi om en har levd en stund. En kan fint være 50-60 år og se fresh og fin ut i huden, så vel som på håret.

Så ja jeg trekker frem sjalusikortet, som det så fint heter.

Ikke tror jeg verken unge eller godt voksne blir påvirket av bloggere som blogger om dette heller.

Vi har alle sammen et hode og tenke med, og gjør det vi har lyst til og ikke lyst til, uansett om vi er 18 år eller 50 år.

Kosmetiske behandlinger og plastisk kirurgi er kommet for å bli, akkurat som muligheten for å gå til frisør er kommet for å bli.

Vi lever i 2017, og utviklingen har kommet langt.

Jeg syns det er supert at kosmetiske behandlinger og plastisk kirurgi er blitt stuerent :)

Jeg skal ta påfyll av botox og juvederm i Januar, og jeg kommer helt sikkert til å skrive et innlegg om det.

Jeg har verken dårlig samvittighet, eller er noe dårlig forbilde av den grunn!

Vi gjør alle som vi vil, og det bør vi alle respektere også.

#skjønnhet

39

Bra innlegg! Jeg er ikke en av de som er for- eller mot, men spydighet syntes jeg folk kan legge fra seg!

Emma Olsen: Ja det er det jeg reagerer på også. Man kan være motstander uten å være ufin mot oss som er for.

Du mener ass at dem som kritiserer deg og dem andre som tar botox og fillers i leppene er sjalue? Herre gud ass. Er det mulig. Jeg er 26 år og er i mot men er ikke sjalu for det.

Du hadde hatt godt av og lest bloggen og sett på video bloggene til hun Kristin Style connection du. Hun er yngre enn deg og har mer vett i hodet enn deg som er en voksen dame. Hun og blogg leserne hennes har forstått konsekvensen av kosmetiske behandlinger og hva det fører til.

Du er et dårlig forbilde for dem yngre bloggerne.

Kjenner jeg deg rett godkjenner du ikke komentaren min for du tåler ikke og høre andre sine meninger.

Ida: Jeg tåler veldig godt å høre din mening, men jeg er ikke enig! Har hun svaret på alt hun Kristin? Nei hun har en mening som alle oss andre selv om hun er en toppblogger.

Sjalu og sjalu kjære deg.. Eg har mine skavanker og er glad i dem, har heldigvis både selvtillit og intelligens nok til å vite at eg ikke trenger fikse på noe for å være lykkelig. Er utseende viktig for lykke, da har man dessverre et problem ;)

Doc og Dask: Nå er det først og fremst de hardnakka motstanderne som jeg mener er sjalu. De er de som går løs skriftlig på oss som er for dette. Jeg syns det er helt greit at noen ikke vil bruke dette, men en trenger ikke rakke ned på de som vil.

Du er en forbanna idiot. Mer er det ikke å si

Anonym: Ja vel, bra du har fasiten da :D Hvem som er idioten her kan vel diskuteres..... Sitter feig og anonymt og slenger ut dritt...

Jeg kan ikke annen enn le av deg som «forsvarer» et kunstig mimikkfattig ansikt , og trekker sjalusikortet for oss som ikke gjør det.

Jeg er godt voksen, vi har stort hus, to biler, alt vi trenger, vi har ikke lån lengre - så altså en velordnet økonomi.

Så økonomisk skulle det ligge bra an til å bruke penger på botox ol ting, og jeg er verken redd leger, tannleger eller gynekolog.... altså ikke redd for stikk eller andre ubehagelige ting som kan bli påført meg.

Så hvorfor gjør jeg det ikke?

Det skal jeg fortelle deg. Jeg synes det ser uekte ut, jeg synes ikke det er fint. Jeg mener faktisk at hver alder har sin sjarm, og det er ikke sjarmerende med kvinner i 50 års alderen som strever for å se ut som en 25 åring. De ser bare tåpelig ut - stive og unaturlige i ansiktet sitt. De blir minikkfattige, de ser kjøpt ut.

Anne Lindmo sa det ( jeg husker ikke ordrett, men noenlunde, og budskapet husker jeg)

Til dere som har vippeextensions, alle ser at dette ikke er noe dere har fra naturens side - det ser faktisk ut som om dere har hatt 1200 til overs, og at dere har fått noen til å lime plast i fjeset på dere. Og noen ganger har det samme effekten som å sette en helt fet funka ny spoiler på en gammel Toyota

Tenk litt på det.

Trude: Det er akkurat det at det ser ikke falskt ut i moderate mengder. Det er bare en finjustering av en «gammel Toyota» Ikke tenk Hollywood hver gang dere hører ordet botox og restylane.

enig:)

livetmitt93: :)

Jo, det ser falskt ut. På de fleste. Også på deg.

Anonym: Der tar du feil. Men skal jeg være helt ærlig liker jeg litt den falske looken du tenker på også, selvsagt er det en grense på hvor mye der også :)

Hvordan kan du si til meg at jeg tar feil når det er DET jeg synes når jeg ser deg.....?

Anonym: Det er feil at alle ser kunstig ut, men syns du jeg gjør det, så gjør du nå det da. Helt greit for meg, for jeg vet jeg ikke gjør det :)

Du er for faen ikke noe forbilde for noen. Du er en gal naver med midtlivskrise

Anonym: Så navere, eller folk på uføretrygd som er i 40 årene er gale og i midtlivskrise? Da er vi isåfall mange galinger i Norge, for det er til og med flere av oss som bruker kosmetiske behandlinger! Hva vet du om jeg er et forbilde eller ikke? Vi er alle forskjellige og ser opp til forskjellige mennesker! Ut fra en slik kommentar er det vel ikke vanskelig å se hvem som er den gale av oss.... :D

Anonym: Marianne: Jeg vil ikke publisere kommentaren du skrev til meg her, men jeg er enig i mye av det du skriver.

Jeg syns ikke det er noe å skryte av og jeg syns dette er en usunn unødvendig trend. Helst burde det også være en privatsak. Ikke redd for å sette navn på det.(I motsetning til vissa andre.) At noen tar usunne valg er jeg for at de skal ha all rett til. Det er bare at dette oppleves som en oppfordring til å ta usunne valg.

Nesten som om du sier: "Jeg syns hasj er så normalt, jeg skal røyke snart jeg nå. Det er bra jeg kan røyke hasj og være et godt forbilde. Du som kritiserer at jeg røyker hasj i media og skryter av det, er bare sjalu. De bare ønsker å røyke hasj selv. Hasj er kommet for å bli."

Lykke til må du nå ha. Håper du slipper unna kropps lammelser, syns tap, tap av svelgefunksjon, pusteproblemer og sporadiske urinveisutløsninger; denne gangen også.

Per Erik: Å sammenligne dette er jo bare galskap! Har ikke mer å si om denne kommentaren her!....

Kan du aldri svare skikkelig....? Tragisk at en "blogger" svarer på den måten som du gjør.

Anonym: Hvordan måte svarer jeg på da? Jeg svarer på det som passer seg til kommentaren.

Men mener du virkelig alt du skriver over her, eller var dette et stunt for å få klikk?

At ingen blir påvirka av blogg om utseende vet vi alle er rein bløff... Og laaaangt fra alle 50 åringer gidder bry tankene med botox...

Doc og Dask: Ja jeg mener det selvsagt! Jeg skriver ikke ting jeg ikke mener! Jeg er en veldig ærlig blogger.

såå enig! :D

Lene-Camilla: :)

Enig med deg. Det er valgfritt om vi vil lese det eller ikke. Du ser kjempe bra ut

Anonym: Akkurat. Takk :)

Ser du ikke at du mangler fullstendig mimikk i ansiktet? Det er ikke noe liv der om du skjønner hva jeg mener.Men det gjør du neppe...

Wenche: Jeg har fullt av mimikk i ansiktet jeg, man mister ikke mimikken av restylane og juvederm. Ikke tar jeg så mye botox at jeg blir helt stiv i panna heller. Skjønner du hva jeg mener? Neppe......

Ja, her var det mye ?glupt?. For det er jo klart at min mening er den eneste rette, ikke sant? Naturlig er vakkert, kunstig er stygt, og sånn er det med den saken! Man skal eldes med verdighet, ferdig med det. Grått hår, rynker osv, ja, det må vi bare godta, jenter!

Selv er jeg verken for eller i mot fundation, hårfarge, leppestift eller for den del kosmetiske behandlinger. Jeg tror de fleste er i stand til å tenke selv. Noen synes det er helt greit å bli grå, andre velger å skjule de små grå. Selv mener jeg det må være rom for å hjelpe på naturen viss man føler for det. Ja, alle kan se at jeg har leppestift på, men so what? Man velger dessuten helt selv om man vil gå inn å lese på en blogg. Mulig bloggere er forbilder for helt unge jenter, og at de blir påvirket av det de leser, men det er bloggere på deres egen alder, ikke halvgamle damer i 40-50 årene.

Norges beste vestkant: Så sant :)

Hvis du har så mye mimikk i ansiktet som du sier,hvorfor vises det ikke?

Wenche: Ser du mimikk på bilder å du da? Ikke går jeg og gjør grimaser til vanlig heller.

Jeg er enig med deg i at dette er kommet for å bli,og jeg har respekt for at vi er ulike og tar ulike valg. Med dette som alt annet.Jeg er 52 har ikke noe fillers av noe slag,men jeg trenger det heller ikke.Jeg har tatt vare på huden min fra jeg var ung,lite soling,høy solfaktor og god hupleie +collagen tilskudd i de siste årene og litt annet sunt for huden.Så det går an det og jenter,pass på huden fra dere er unge,så kan dere bruke det dere ville brukt på fillers på gode opplevelser og ferier.Men som sagt til alle feel free...livet er en spennende reise.

Anne: Det er sant :)

Skriv en ny kommentar