Angst!

I skrivende stund har jeg en angst som har bitt seg fast i meg nok engang. Det er ikke første gang, og blir nok heller ikke den siste.

Å våkne med et angstanfall er helt grusomt. En følelse av uvirkelighet, ørhet, øresus, tunghet i kroppen, brennende følelse i kroppen, og må akutt på do. Jeg våknet med vondt i hofta, og fra en uhyggelig drøm. Det var vel med å trigget angsten. Det er da det er bra å ha valium som reserve medisin.

Jeg klarte å falle ned de to siste trinnene i trappa i natt når jeg skulle på do. Litt blåmerker på foten, men det går bra.

Jeg kjenner angsten avtar noe nå, og jeg skriver vel av meg angstanfallet denne gang.

Det er en veldig kjent situasjon for meg dette gjennom mange år, men jeg klarer aldri å slutte å bli redd. Jeg tror ikke det er mulig, uansett om jeg vet at det er ufarlig.

Det er vanskelig å forklare et angstanfall for noen som aldri har hatt det, men det er helt for jævlig! Det er et passende ord.

Jeg har lært meg å leve med dette, men blir like redd og uvel hver gang.

Sånn er angst!

Ingen hyggelig start på dagen, men det går nok bra denne gangen også.

#angst #helse #ytringerogtanker

10

huff så trist og lese:/

livetmitt93: Ja angst er ikke godt å ha.

Jeg føler med deg for jeg har det likedan.Det rare er at jeg nå har vært på en liten aleneferie på hotell og har ikke hatt sneven av angst i det hele tatt.Men når jeg kom hjem i dag så slo angsten til.Og det er ingen her som gir meg angst,jeg bor alene kun med en katt til selskap.Det er rare greier,og veldig,veldig vondt.Håper du får det bedre utover dagen.

Wenche: Ja angst er virkelig noen rare greier. Takk for det :)

Dette var leit å lese. Det er sant som du skriver. Vi som ikke har angst, har problemer med å skjønne hvordan dette er. Jeg håper at du kommer deg, og at det snart slipper for denne gang. Er det noe spesielt du har angst for, eller bare kommer det sånn av seg selv? Om jeg gruer meg til noe, så har jeg nok litt angst i kroppen. Men det er slik som går over når jeg finner ut at det ikke var noe å grue seg for. Kanskje det ikke er angst, det å grue seg? God bedring, og jeg håper virkelig at du kommer deg :) Forresten mens jeg skriver her så er det en ting jeg virkelig har lagt merke ti og det er at du "aldri" kommenterte aldri hos andre? Er du aldri inne hos andre og leser deres innlegg? Jeg har i alle fall ikke sett at du har kommentert hos noen. Håper det ikke betyr at du er selvsentrert. Beklager men jeg er bare ærlig av meg. Håper at jeg tar feil av deg av dette med å være en selvsentrert person.

due: Angstanfall går over ganske fort. Men det er mange former for angst, og jeg har flere. Jeg har lært å leve med det og har antidepressiva mot angst og depresjon. Det går bra nå nå :)
Angstanfall kan komme uten en spesiell årsak.
Jeg leser ikke blogger fast, skal jeg være ærlig. Jeg leser noen innlegg som jeg syns virker interessant. Jeg kommenterer noen ganger når jeg føler jeg har noe å komme med. Jeg liker bedre å skrive blogg, enn å lese. Det betyr ikke at jeg er selvsentrert nei.

Helt grusomt når det står på som værst.

Du føler deg så liten uansett om du vet at det går over etter en stund.

Håper du føler deg bedre nå☺

Mona: Ja det overvinner en fullstendig når det står på. Føler meg bedre nå :)

Stor klem til deg! <3 Angst er forferdelige greier og det dukker gjerne opp fra intet. Sliter med depresjon og angst jeg også, det er ikke noe hyggelig. Kjipt når den sosiale angsten slår inn så fælt at man ikke tør lukke opp om det ringer på eller gå ned i postkassa av frykt for å møte på noen.

Skrotnissefrue: Huff ja, det er ikke enkelt :(

Skriv en ny kommentar