Her er svaret! Hvem av disse to har ansiktet proppet fullt av fillere av alle slag? ;), Og botox. Jeg vet!

De av dere som sier dere kan se at et ansikt er kjøpt og betalt, og typisk kosmetisk behandler ansikt, gjett hvem av disse to som har et ansikt med regelmessig påfylling av fillere og botox, og hvem som ikke har det.

Den som IKKE har noe fillers eller botox i ansiktet er NR 1. Hun er en småbarnsmor fra Australia som har YouTube kanal om designervesker, og har noen vlogger hvor hun er helt uten sminke. YouTube kanalen heter JerushaCouture.

Hun som har både fillers og botox er hun på bilde 2. Hun er amerikansk youtuber som vlogger og har videoer om skjønnhet, mote, designvesker, og hun er smykkedesigner. YouTube kanalen heter HRH COLLECTION.

Så konklusjonen utifra dette er at det ikke mulig å se hvem som har tatt kosmetiske behandlinger og ikke. (Ved normalt bruk). De fleste som svarte her trodde hun nr 1 var riktig. Så feil kan man ta.

Dette var litt gøy syns jeg :D

Nr 1.

Nr 2.

Disse er begge youtubere jeg følger :)

Lånte bilder.

Her er jeg til sammenligning ;D

#skjønnhet

42

nr 1 er botox osv, og nr 2 er vanlig :)

livetmitt93: Sier svaret litt senere :)

Jeg synes det ser ut som nr.1 da hun ser unaturlig ut. Men jeg skjønner at det må være nr. 2. Disse er unge, så da er det ikke lett å se. nr.1 har i alle fall gjort ett eller annet med fjeset, det er jeg overbevist om. Så svaret må bli begge.

due: Begge disse damene er i 30 årene :) Skal gi svaret senere.

Nr 2.Tror nok jeg.

ingersform: :)

Nr 2 har botox...

Nr 1 er bare oversminket...

Anonym: :)

Du har så mange skrivefeil. Helt forferdelige overskrifter. Du kan ikke skrive "av alle slag? :), og botox". Spmtegn også komma etterpå, og en smiley inni der. Hoff, lær deg å skriv da. Forøvrig så ser jeg at DITT ansikt er stappa med ting, uavhengig av de to andre du legger ut bilder av. Som du forøvrig garantert ikke har spurt om du FÅR legge ut bilde av en gang. Det er ulovlig, du vet det?

Anonym: Dette er Instagram bilder av YouTube stjerner, som er helt lov å dele :)

nr 1 !

supermartes: :)

Nr 1 har operert nesen (+ botox) og et tonn med sminke

Nr 2 har kanskje litt fillers i lepper og kinn

Bortsett fra det syns jeg nr 2 ser ganske naturlig ut, mens nr 1 ser helt sprengt ut, stiv og rar ...

Maria: Ok :)

Tja, nr 1 ser ut som hun er full av botox mens nr 2 ser ganske så naturlig ut. Og da antar jeg at svaret er motsatt..eneren er naturlig og toeren har botox og dilldall? Prøver være smart her, jeg.( For alt jeg vet, kan begge bruke det, eller ingen.)

Det spiller ingen rolle hva folk gjør, så lenge de selv synes det er ok, fint og greit. Noen driver det nok for langt for lenge og får botoxtryne, men den tid, den sorg? :) Det er da ikke noe andre har noe med uansett, synes jeg. Selv ville jeg ikke gjort det, men jeg er ikke helt ung lenger og har vel aldri brydd meg om rynker og sånt. Vi er forskjellige, og sånn er det. Nå er det sikkert lett for meg å si sånt, siden jeg tilhører en slekt som får fint lite rynker , og de kommer sent i livet. Gener er litt urettferdige sånn,- noen får rynker veldig tidlig, andre ikke. En av mine døtre tar ikke sjanser,- hun har tatt litt botox, vet jeg. Jeg synes ikke hun trenger det, men jeg er visst inhabil :) Så da holder jeg like greit kjeft, jeg.

Mioz: :)

Så basert på noen få svar, kommer du frem til det? Jeg ser veldig godt på personer jeg møter om de har gjort det. "dette var gøy"? Du er så barnslig. Herrefred.

Anonym: Ja det viser jo at dere ikke kan se det noen av dere mener dere kan åpenbart se på lang avstand :D Om du syns det er barnslig, så må du bare syns det! Kunne ikke brydd meg mindre :) Herrefred ser ikke ut til å være i denne kommentaren....

Nr 1 er redigert nokså omfattende, huden er duset ut flere steder, og det er lagt en tydelig highlight- stripe nedover neseryggen. Bidrar nok mye til "botox"-looken, selv om hun ikke har botox. Nr 2 har den nokså uttalte "kanten" på leppa, og den typiske "puta" i kinnet som tyder på fillers, viser best på bildet i semiprofil.

Folk gjør som de vil, om de vil endre utseende er det helt opp til dem - men jeg håper de ikke tror skjønnhetsbehandlinger alene vil gjøre dem lykkelige :)

Mariann: Jeg tror nok ingen tror at det gjør dem lykkeligere uten bekymringer av den grunn, det gjør vel ingen om det gjør andre skjønnhetsbehandlinger heller :)

Må le av kommentarene du får-

TYPISK NORSK , KRITISERE andre, så ser de ut som dass selv. Sjalusi?? Misunnelse? Bare de kunne innrømme det selv.

JA.

Beklager store bokstaver.

Ønsker deg en fin dag.

ingersform: Ja det er typisk norsk ja :) Ha en fin dag :)

Tror det er nummer 2.

Marit: Nå er jo svaret avslørt da :)

Det jævla sjalusikortet igjen. Kari, vi er ikke sjalu på deg! Vi vil ikke se oppblåst ut! Da hadde vi gjort det selv.

Anonym: Nå var det ikke jeg som sa det heller da.....Nå ser ikke jeg oppblåst ut, man blir ikke oppblåst av juvederm. Det er ikke helium som sprøytes inn :D Mange vil tydeligvis se oppblåst ut da.., det kan være flere enn du tror som har tatt dette, selv i Leksvik. Men de er ikke åpen om det, og da ser du det ikke, og kan ikke beskylde personen for å se oppblåst ut. Det er jo kun for å være ekkel dere sier sånt, men greit det, jeg tåler det veldig fint! :)

Hehe. Sannheten er vond og svelge ser jeg. I kommentarfeltet.

ingersform: Ja er det for noen :)

Synd du ikke ser det selv...

Anonym: Jeg visste jo svaret....

Skjønner egentlig IKKE. Hvorfor de leser din blogg, når de lar det du gjør irritere seg så grenseløst. Og deretter skriver FEIGE anonyme kommentarer på dine innlegg?? Må bare si at det er jo ikke du som gjør noe galt. De som ikke tåler å lese det. HOPP AV BLOGGEN, Slutt og følg og les slike innlegg. Fatter faktisk IKKE problemet i det hele tatt.

ingersform: Der sier du noe! Det skjønner ikke jeg heller.

Det beviser bare, nok en gang, at man ikke kan se hvem som har jukset. Og hva er juks? Hvor går grensen? Er det juks å farge håret, bruke selvbruning, pushup? Jeg bare spør, for jeg vet virkelig ikke. De fleste av oss "jukser" med ett eller annet

Norges beste vestkant: Ja det er akkurat det. Det lurer jeg på også, For egentlig er det å farge håret, forlenge vipper osv juks også.

Du trenger ikke late som du er dummere enn du er, faktisk. Synd du ikke ser det selv at ansiktet ditt er oppblåst, mente nok anonym. Og du trenger heller ikke late som du skjønte hva hun/han mente. For du skjønner ingenting hva folk gir deg tilbakemelding på.

Anonym: Ja men du sier det jo selv i siste setning her. Jeg skjønner ingenting hva folk gir meg tilbakemelding på....Nada.

Merkelig alt folk skal henge seg opp I.

Man har da ansvar for egen kropp og hva man vil gjøre med den.

Har du lyst til å ta filler så er det jo noe du ønsker selv.

Rart at noen skal legge seg bort I noe de ikke har noe med #bygdetroll #dukjennerdegselvbest

Fin er du uansett ❤😊

Mona: Ja du sier noe der. Takk :)

Du ser fake ut, fordi folk vet hvordan du så ut før. Er ikke det ganske selvklart? Nå gleder jeg bare til oppdatering på vektnedgangen, jeg!

Unn: Jeg ser ut nå som jeg gjorde før, jeg er ikke forandret, bare finere hud. Vektoppdatering er som sagt bare 1 gang i mnd nå. Neste 29 November.

Den som er DUM, er ikke Kari, men de anonyme, som er NETTROLL, og tror de vet alt så meget bedre en den som eier bloggen. Skamvette er fraværende til anonyme, ser jeg. Jaja. Karma tar de anonyme til slutt.

ingersform: Ja håper det.

Skriv en ny kommentar