Jeg kunne gitt bort Chanel vesken min for denne kroppen igjen ;D Men ikke ansiktet!

Ja det kunne jeg faktisk!

Det er på Rhodos i 2011 dette bildet av meg er tatt, og her var jeg ca 65 kg.

Realiteten sier at jeg aldri blir det igjen, men 75 kg får holde. Men nå skal en jo aldri si aldri heller da ;)

Jeg jobber jo med saken!

Her er jeg 38 år, og det var den tiden jeg var best trent :)

Men det jeg ikke ville hatt tilbake er ansiktet mitt! Dette er før jeg har tatt noen kosmetiske behandlinger med restylane, juvederm og botox.

Ansiktet mitt har vel kostet rundt 100.000 kr siden jeg startet opp med fillere og botox i 2011, og det har vært verdt hver krone!

Jeg er veldig fornøyd med resultatet :)

Det er en stor forskjell.

Dette er 6 år etter, altså nå :)

#skjønnhet

58

dette får du til :)

livetmitt93: Det skal jeg :)

Du er en flott dame, men jeg syntes at ansiktet ditt var mye finere før. Så jeg forstår ikke hva du mener med at du ikke ville hatt det tilbake. Du var jo så naturlig fin. Du kledde virkelig å være 60 kg, det er min vekt i dag. Men jeg har litt for mye da jeg ikke er så lang. Så jeg må ned 5 kg minst. Jeg har hele tiden ønsket å legge på meg, ettersom jeg var slik at jeg kun var 47 kg, selv om jeg fødte 4 barn så røk jeg ned på 47 kg. Håpet å legge på meg. La på meg etter at jeg fylte 42 år og nå er jeg vel 59-60 kg. Nå vil jeg ned. Går det aldri an å bli fornøyd?

due: Jeg var ca 65 kg jeg da. Jeg er 100 ganger mer fornøyd med ansiktet nå. Det er det ingen tvil om, og den som ikke ser det forstår jeg meg ikke på. Mener ikke å være spydig. Men etter mye vektnedgang var huden slapp i ansiktet, og så mye gamlere ut enn 38 år. Nå ser jeg ut som jeg er i den alderen jeg er, med en mye spenstigere hud :) Nei fornøyd blir vi vel aldri ;)

Hvis jeg hadde brukt 100000kr på å bli sånn som det der så hadde jeg saksøkt de som gjorde det. Snakk om bortkastede penger

Anonym: Det var akkurat sånne kommentarer jeg forventet meg :D Janteloven lenge leve!

Du var flott både i kroppen og ansiktet i 2011. Faktisk var du like fin i ansiktet, enda finere, enn det du er nå.

Så jeg vil si at de 100.000 er bortkasta penger. Beklager.

Trude: For meg er det ikke bortkastet penger, å det er jo ikke sant at jeg var finere i ansiktet før, det ser alle som vil se det. Så det bryr meg fint lite hva noen her har å si. Jeg vet at det er fordi det er snakk om kosmetiske behandlinger at enkelte er så imot det, at de nekter for det åpenbare. Mener du det er finere med slapp lite elastisk hud med rynker til en 38 åring?.. Nei det får du meg ikke til å tro, det blir for dumt.

Det som Anonym kom med der, kunne personen ha spart seg. Det er nok sjalusi som florer her. Dette var faktisk slemt. Du er ei flott dame, og du er flink til å ta vare på deg selv. Akkurat det er det vist en del som ikke tåler. Godt at du greier med dem, og at du kan å svare for deg.

Jeg må bare legge til at det virker for meg som at du har et høyt pengeforbruk, men det får hver og en gjøre som de vil med. Du har utrolig mange fine vesker, og jeg liker mange av dem. Men det er forferdelige priser på slike vesker. Og det er kun for merket og designet. Nå finnes ikke jeg selv merkebevisst. Sønnen vår ønsker seg et spill til 4000 kr denne julen. Bare det er utrolig dyrt. Hele hans ønskeliste på kun 4 ting kommer seg på 15 000. Og når jeg sammenligner dette med en veske, da synes jeg virkelig at slike vesker er dyre.

due: Ja det er stykt, og som du sier sjalusi. Jeg sier da ikke at se på meg jeg er så fin, jeg sier bare at jeg er veldig fornøyd ned resultatet i forhold til slik det var. Takk forresten :) Ja det er mye penger, men 100000 over 6 år da, blir ikke så galt. Ja designvesker er dyre, men av veldig god kvalitet. For meg er det verdt å betale 10000 kr for en Louis Vuitton ol, og det er vesker som ikke går ned mye i pris, og en får solgt brukte for en god pris, om ikke det samme :) Så det er en investering. Men jeg skjønner at det kan være vanskelig å skjønne dette for ikke interesserte. Jeg syns også det er vanskelig å skjønne hva enkelte bruker penger på, som jeg ikke interesserer meg noe særlig for.

Ja det er det jeg mener. Men uansett så får hver og en bruker penger på det de ønsker. Jeg skjønte at du menet de 100 000 var på lang sikt. Nei du skrev ikke at du var fin, men det er du :) Du har all grunn til å være fornøyd med deg selv. Du står på og trener, og du går ned. Vektredusering blir fint. Jeg må selv begynne å trene, da jeg aldri har trent en dag i mitt liv. Jeg synes at slikt som den anonyme kommer med er rett og slett sjikanering. Du får bare trøste deg med at det antageligvis er en person som ikke har det så godt med seg selv. En person som er meget sjalu på deg og det du klarer av. Sånne personer er bare å le av, og du MÅ i alle fall ikke bry deg om slike. Det er faktisk veldig synd på slike personer........

due: Ja det er sant.

Jeg synes du skal få bruke pengene på det du vil jeg, og om du er fornøyd så er det vel det som teller:)

Iris: Ja det er det viktigste :)

Du var mye penere før. Mer naturlig. Det er veldig tydelig at ansiktet ditt er kjøpt og betalt. Det er normalt med linjer i ansiktet når man er over 40, og når det går rundt ei som er glatt og påfylt av alskens kjemikalier blant naturlige mennesker, blir du utrolig synlig.... Men du elsker sikkert oppmerksomheten. Syns mannen din at du er vakrere nå enn i 2011 da?

Unn: Ja i tenårene og oppover var jeg vel yngre og penere, det er vel alle. Men etter stort vekttap og kviseproblemer i 30 årene ble huden slappere og lite spenstig, så den er finere nå. Jeg er slett ikke glatt i ansiktet og har linjer som andre 40 åringer. Så så synlig er jeg nok ikke :D Jeg ser helt naturlig ut, jeg vet hvor grensen går, og behandleren min er superflink! Det er ikke alskens kjemikaler, men naturlige stoffer som allerede er i huden. Botox er vel et mer unaturlig stoff, men veldig ufarlig i små mengder. Forøvrig er det panne området som har botox. Snart skal jeg ha påfyll av juvederm igjen. Det er nok med 1-2 ganger i året. Botox 2-3 ganger for å holde det vedlike. Noe jeg kommer til å gjøre :) Har ikke hørt han har klaget på det nei..

Bare så det er klart : du ser IKKE helt naturlig ut nå. Det kan du bare ikke påstå.

Anonym: Jo det påstår jeg! Hva mener du er unaturlig da?

Syns du var mye penere i ansiktet før enn nå... Syns huden din ser for stram og oppblåst ut nå...

Anonym: Det finnes ikke oppblåst, isåfall litt flesk, for vekten legger seg i ansiktet også ;) Jeg er heller ikke stram, for jeg har ikke tatt ansiktsløft :D Skulle ønsket den var litt strammere ved kjeven.

Du spør om jeg synes det er finere med slapp lite elastisk hud med rynker til en 38 åring?

Jeg ser ikke at du har det og om du hadde hatt det så er mitt svar er ja. Nå er du helt mimikkfattig, du har samme ansiktsutrykk på absolutt alle bilder.

Trude: Ok du om det. Jeg har veldig mye mimikk i ansiktet. Det mister en ikke av juvederm og restylane, botox er bare i panneområdet. Denne uttalelsen viser faktisk hvor lite fakta folk vet om kosmetiske behandlinger... Det at jeg har samme ansiktsutrykk på bilder er vel fordi jeg liker å posere slik, og har ingenting med mimikk å gjøre. Men jeg er klar over at jeg la hodet til hugg i dette innlegget, og forventet mye motgang. Ikke overrasket der nei :)

Jeg ser stor forskjell på ansiktet ditt, og du har en mye sunnere og friskere hud nå. Det syns veldig godt, og er veldig naturlig og fint syns jeg :-)

Therese M: Tusen takk :)

Jeg synes oppriktig at du var naturlig pen i 2011. Fint ansikt og fin kropp.

Trude: Takk for det :)

Hva som er unaturlig? At du er oppblåst og stram...du vet at folk ser deg ja, på butikken etc? Så vi vet jo hvordan du ser ut....

Anonym: Kanskje noen av dere bør få i dere nye briller da? :D Men nå vet jeg jo at enkelte av dere Leksveringer bare snakker dritt om meg, så bare ikke tro jeg tar meg nær av dette........Du kan få ta på ansiktet mitt neste gang du er på butikken og ser meg, så kan du kjenne selv at det ikke er hverken stramt eller oppblåst :D....Jeg er fortsatt litt overvektig, og fett setter seg også i ansiktet..

Anonym fra Leksvika

Jeg har også sett deg på butikken og syns du er fin. Det er stygt å gjøre seg så ussel som noen anonyme gjør her. Det er sjalusi og ingenting annet. Ikke bry deg om slike mennesker, de er ikke verdt det!

Anonym fra Leksvika: Takk :) Og det er så sant!

Herrefred! Hvor idiotisk går det an å være?! Jeg er ikke sjalu iallefall. Jeg er yngre, og trenger ikke å gå og ta behandlinger. Jeg er tynnere og har fin hud. Hvorfor i helvete skulle jeg være sjalu da? Kari legger ut to bilder. Et litt gamlere uten behandlinger og et fra nåtiden. Da må hun jo jammen meg tåle å høre hvor hun ser best ut. Det er jo en selvfølge i et slikt innlegg.

Anonym: Det er vel en vesentlig forskjell på hvordan en sier ting! Jeg tåler det veldig godt jeg, og jeg vet huden min er mye bedre nå enn som 38 åring. Så hva andre tror de vet om den saken er egentlig uten betydning :)

Nei, det er ikke greit at vi jåler oss når vi er voksne. Det er forbeholdt ungdommen. Visste du ikke det? Litt lypsyl er kanskje innafor Vi skal eldes med verdighet og bære grått hår med stolthet. Naturlig er alltid best?.. :-) Selvfølgelig er jeg ironisk! Synes du ser freshere ut i ansiktet nå enn på det gamle bildet. Ha en strålende dag!

Norges beste vestkant: Tusen takk og ha en fin dag :)

Jeg synes du var nydelig i 2011, både kropp og ansikt passet sammen og kledde deg. Du ser skikkelig frisk og glad ut :-) Husk på at nå som du skal ned 30kg så vil jo ansiktet begynne å henge (og også huden på kroppen selvsagt) så da må du kanskje justere litt mer med fillere? Jeg synes ikke det er urealistisk at du kan gå til 65kg igjen, hvorfor vil du stoppe på 75kg når 65kg er så kledelig og passe til deg?

Anett: Ja jeg holder ansiktet vedlike med fillere nå, så det blir aldri det resultatet det var før jeg startet. Fordi jeg trives best på 75 kg, og det er lettest å holde den vekta over tid. Egentlig blir jeg litt tynn på overkroppen ved 65 kg. Jeg er ganske lang. 1.74 :)

Man ser at ansiktet ditt er kjøpt og betalt, og helt ærlig syns jeg du var mye flottere før med et naturlig ansikt. Jeg skjønner jo at du har gjort deg helt blind på botox, restylane og Gud veit hva du trykker inn i huden og selv syns du ser bedre ut nå, men.. Gjør det virkelig noe med ei rynke her og litt slapp hud der?

Nelis: Dette gidder jeg nesten ikke å diskutere....Hvordan mener du et kjøpt og betalt ansikt ser ut da? Er det en spesiell fasong på det da mener dere som sier dette? Tull.... Jeg har aldri sagt at det gjør noe med ei rynke her og der, det har jeg nå også. Hva er så mye verre med å forynge huden, i forhold til andre ting vi gjør med utseende? Det skjønner jeg virkelig ikke. Det ser også naturlig ut, når man tar med måte som jeg nettopp gjør! Så jeg er ikke blind angående dette. Og det jeg trykker inn i ansiktet er restylane og juvederm som er et helt naturlig nedbrytende soff. Botox er i små mengder. Jeg vet hvordan huden min var før, og den er 100 ganger bedre nå, uansett hva du og andre mener om den saken!

Dette får du nok til fint :) #motivasjon

Jeanette Renèe: Ja dette skal gå fint :)

Sjalusi. Og de tror du bruker deres skattepenger vett.

Skulle ønske folk brukte hjernecellene sine til annet en og plage andre aNonymt.

ingersform: Ja skulle ønsket det.

Synes du var veldig pen på de bildene, både ansikt og kropp. Nå var du også ganske så brun og fresh der, og hadde du ikke hatt farge er det mulig for andre og kanskje se det du ser best selv. Har man gått ned noen tikilo, da er det klart at endel av fylden i huden også forsvinner og etterlater litt slapp hud, men jeg synes allikevel du var finere på bildene før. Det er vel øyet som ser det :)

b.tina: Ja brunfargen hjelper på mye, men nå er bilde som er tatt nå også på sydentur, så var ganske brun der også :)

Norges verste bestkant

Jeg personlig synes at du var var fin og nydeligi 2011, men nå i 2017 er du kjempefin også. :) Og det uansett hva du har gjort av kosmetiske operasjoner, brystløft, restylane, botox or what so ever, så står du for det og er ærlig om det. Det liker jeg. Og du ser veldig naturlig ut.

Ønsker deg alt godt videre, Kari.

Norges verste bestkant: Takk :)

Syns du er kjempefin uansett jeg, både med og uten botox og fillere. Jeg har tenkt å ta Restylane i en myserynke jeg har fått ved det ene øyet. Forhørte meg med en hudlege da jeg fjernet noen føflekker og han mente at Restylane var bedre på det punktet enn botox. Så må bare trosse sprøyteskrekken og ta mot til meg og få gjort det, jeg HATER den rynka og Retinol, primere og sånt virker ikke optimalt. Fyller litt, men går fort bort. Føler at jeg ser 10 år eldre ut pga den og jeg har ikke rynker ellers i fjeset og klarer ikke rynke panna en gang. Den rynka har kommet av en uvane jeg har med mysing. Hvor lenge varer resultatet av en behandling med Restylane og gjør det vondt? Hva betaler du? På signaturklinikken som jeg har hørt veldig mye bra om og tenker å bruke koster det 2990 for en ml og 2400 for 0,5. Er det grei pris syns du? Hvor mye tror du jeg trenger på det området? Dette ble mange spørsmål, hehe, men håper du har mulighet til å svare. :) Syns forresten at du er veldig tøff som er åpen om kosmetiske behandlinger enda så mye pepper du får. Jeg digger deg! <3

Skrotnissefrue: Hei :) Takk for det :)
En behandling med restylane varer vanligvis i ca 3 mnd, men jo flere ganger du tar jo bedre sitter det. Ja det er en ganske normal pris de fleste steder. Det er litt vanskelig å si hvor mye du trenger, det er litt etter hvordan rynken er. Jeg hdde også en ganske kraftig myserynke, og har tatt både restylane og nå botox i den. Ha en fin kveld :)

Kjempefin er du! NÅ og DA <3 Jeg er også på mission vektnedgang og veier faktisk det samme som deg, 75 kg :D Jeg er virkelig for fillers og slikt, om man trenger det. Har selv tatt fillers i leppene, og er såå fornøyd! Har fått en mye bedre selvtillit <3 Ha en fin kveld videre!

Linda: Takk :) Nå er jeg tyngre enn 75 kg nå, målet mitt er 75 kg :) Ha en fin kveld :)

Ops, leste feil (A) Uansett, du ser smashing ut! Lykke til med målet ditt :)))

Linda: Takk :)

Wow så flott du ser ut<3

CamyReed: Jo takk :)

Mener du det er finere med slapp lite elastisk hud med rynker til en 38 åring?.. Nei det får du meg ikke til å tro, det blir for dumt. Denne kommentaren din (over) er akkurat som om jeg skulle ha sagt det selv. FACE THE REALITY. Selvfølgelig er en strammere og glattere hud flottere enn en slapp hud. Folk som ikke har råd og misunnelige føler seg kanskje bedre ved å "spy ut" negative kommentarer folk folk som faktisk både har mulighet og som ser bedre ut enn de, haha.. Du ser bra ut :)

Veronica: Bra sagt! Takk :)

Hei er innom bloggen din av og til og dette var skikkelig ekstra gøy å både se og lese.

åh er du ikke stolt jeg måtte se flere ganger :)

Jeg har det der når det kommer til kg så stopper jeg alltid på 80. Veide oppi 106 og er glad jeg er kommet

såpass på vei. Du vet jo sev hvor mye anderledes og godt det føles fysisk og psyisk når man har kommet bare litt i vei.

Men min vekt har stoppet hehe men jeg koser meg med masse brus som forresten aldri har hindret meg i å slanke meg men håper dette er siste gangen holdt vekta 1 år og vet jeg kan tenke på mitt fremover siden jeg mista noen som stod meg nært og da orker jeg nesten ikke folk opp i meg, liker ikke å syte :)

Ha en riktig god morgen og en fin dag og er veldig glad på dine vegne <3

Anonym: Jo jeg var det. Nå er jeg ikke så lett, men skal ned til 75 kg igjen :)

Skriv en ny kommentar