Ny investering!

Nå har jeg kjøpt denne tredemøllen.

Gleder meg til den kommer. Jeg solgte den forrige tredemøllen, og angrer meg litt for det.

Det er litt mindre plass i det huset vi bor i nå, men skal nok få skviset den inn et eller annet sted :)

Det er så greit å ha alle trenings muligheter hjemme syns jeg. Det er mye lettere å faktisk få trenet da, isteden for å må ut på treningssenter for å få trenet. Særlig på vinteren.

Nå har jeg spinningsykkel, step og manualer/kettlebells, så får variert treningen som jeg ønsker. Veldig fint å trene med Livegym, men de har ikke treningstimer på tredemølle, men det går greit på egen hånd med bra musikk til :)

Jeg er nå så motivert på trening, og virkelig fått inn regelmessig variert trening i hverdagen igjen :D

Jeg trener først og fremst for en bedre fysikk, og for at det er veldig bra for psyken. Men det hjelper selvsagt litt på vektnedgangen også, og det strammer opp kroppen under slanking.

Jeg er på god vei mot vektmålet nå :)

Jeg var litt i tenkeboksen når det gjaldt vektoppdatering på bloggen. Jeg føler det blir for mye stress med vektoppdatering hver uke, og derfor skal jeg ha vektoppdatering på bloggen 1 gang i måneden heretter. Da vil det nok bli litt større resultater hver gang.

Derfor blir neste veiing onsdag 29 November og så onsdag 20 Desember. Deretter starter jeg nytt år, med veiing 17 Januar 2017 :)

Jeg skal nå vektmålet på 75 kg innen 9 Juli.

Jeg skal være en slank og mer trent person når jeg reiser til Kypros i Juli neste år, enn jeg var i år!

Gleder meg til den kommer :)

#helse #trening #vektnedgang #tredemølle

6

Først skal du ha vektoppdatering en gang i uka. Så er det hver 14.dag. Nå en gang i mnd. Og du sier du ikke vimser frem og tilbake? Dagens !

Anonym: Det er ikke å vimse frem og tilbake, men gjøre det som er best for meg! Har du et problem med det?.. Å fokusere for mye på veiing, stresser meg opp, og er ikke bra. Derfor er 1 gang i mnd akkurat passe.Jeg må tenke på hva som er best for meg og min vektnedgang og helse, ikke på oppdatering på vekten for nyskjerrige som deg. De som vil meg godt, og følger min vektnedgang skjønner det, og det er de jeg oppdaterer vektnedgangen min for på bloggen også, ikke sånne som deg som sitter å slenger dritt, og virker nærmest sur fordi du ikke får temmet nysgjerrigheten din hver uke! Denne vektnedgangen er på alvor, og jeg gjør det som føles riktig for meg og min helse!

den så fin ut :)

livetmitt93: Ja den tror jeg blir bra :)

Gratulere.

Ønsker deg en fin kveld.

ingersform: Takk, ha en fin kveld :)

Skriv en ny kommentar