Litt opp og ned.

Dagene har sine opp og nedturer, sånn er det vel for oss fleste vil jeg tro.

For min del har jeg mine opp og nedturer, og de siste ukene har jeg hatt veldig mye vondt i ryggen. Jeg har tatt MR så jeg vet jeg har prolaps. Men noen dager har det vært så vondt at det har vært vanskelig å gå uten å se rar ut.

Det går bra med kostholdet, og vektoppdatering blir på onsdag.

Jeg har også litt angst og depresjons symptomer og føler meg fort sliten og trøtt.

Det er og har vært mye å tenke på den siste tiden, og det virker nok inn på mye når det gjelder helsen.

Alt er ikke rosenrødt hele tiden, og jeg er åpen om de dårligere dagene også.

Jeg prøver å gjøre det jeg blir glad av på slike dager, for det gjør dagene litt bedre.

Jeg er så glad i designervesker, og det å se på designer videoer på YouTube av favoritt youtuberne mine gjør dagen bedre.

Jeg får ikke trenet som jeg skulle ønsket pga ryggen, men prøver å gå turer med hundene, så det blir litt trening. Når jeg etterhvert blir bedre i ryggen, skal jeg starte med intervall gange i oppoverbakke på tredemøllen igjen. Noe jeg kanskje kan prøve på snart, for det er dager ryggen kan være bedre, men jeg må være litt forsiktig med for hard trening enda.

Jeg er henvist til Levanger sykehus hos tverrfaglig team for ryggen, og gleder meg til jeg får komme dit. Da blir det evt fysioterapeut.

Det er litt grums av problemer i livet akkurat nå, noe jeg ikke vil gå inn på nå, men det går som regel greit til slutt.

Trengte bare å lufte tankene litt, og da er det greit å ha en blogg :)

Det jeg skal bruke resten av dette året på, og neste frem til 9 Juli er vektnedgang. Det er så godt å være sikker på at denne gangen går det bra, og at vekten vil vise 75 kg om 286 dager. Den store premien blir 3 uker på Kypros :)

Det er alltid positivt å ha noe å se frem til!

På trilletur i dag <3

Morka og Lulu <3

Denne Gucci vesken er blitt min favoritt <3

Jeg gleder meg til å få farget etterveksten i morgen. Liker ikke når de små grå kommer frem ;)

Å ta solarium en gang iblant er godt for helsen, syns jeg, men det kan selvfølgelig diskuteres. Uansett skal jeg ta en ny soltime i morgen :)

#helse #vektnedgang #trening #kosthold #mote #husdyr #tankerogytringer

25

uff da. Men alle har vi oppturer og nedturer. Solarium 2-3 ganger i uka er godt. Jeg skal starte jeg også :) Får hundene gå i bånd, når de er på tur? Håper at de ikke sitter kun i den vogna. Fin vogn :)

due: Jo hundene går turer hver dag, det er sjelden vogna blir brukt:)

håper ting blir bedre:)

livetmitt93: Det blir alltid det :)

Et lite sunt tips når søtsuget slår til: del opp ei eple i supertynne skiver, nesten ostehøveltynne. Legg de på et bakepapirkledd stekebrett (må ikke legge de oppå hverandre) og strø over sukrin og kanel. Stekes midt i ovnen på 100g i 30-40min. Ta brettet ut, snu epleskiver og dryss over et nytt lag med sukrin og kanel. Stek videre i ytterlige 30-40min. Kan oppbevares i en kakeboks eller norgesglass. Holder seg lenge

Mia: Det hørtes godt ut :) Takk for tips :)

Ha en fantastisk dag !

kaarstad: Takk, du også :)

åh så utrolig søte hunder!!

Marie-Madelen Bekken: Ja det er de :)

Veit Åssen du har det. Er sykemeldt pga astma. Døet kan bli lange dager, men koser meg med lesning, strikking og slikt. Jeg samler også på vesker, men det dyreste jeg har er Michael kors og Marc jacobs.

Har lyst på den Gucci veska du har😍

Kunne du tenkt deg å være Snapchat venner?

Therese: Huff da. God bedring. Fine vesker det også :) Ja det kan vi godt være :)

Karma....

Anonym: Og hva mener du med det? Hva har jeg gjort galt mener du?.....Fortjener jeg å ha vondt i ryggen?..

Uff, det er kjipt når livet butter - men da er det veldig bra du ikke tyr til trøst i mat! :-) Da er du sterk, for det er lett å gjøre. Husk nå på at du skal leve mad ganske strengt kosthold de neste 40 ukene - så du må unne deg noen "jukse-måltider" innimellom, ellers blir livet ekstra vanskelig. Jeg vet ikke hva slags kosthold du følger nå, men virker som nesten utelukkende vegetarisk - utenom fisk? Hvor mange kalorier ligger du på daglig? Ellers vil jeg anbefale deg å bruke selvbruning istedet for solarium hvis du vil ha litt farge. Du er jo opptatt av å ikke få rynker - og når det kommer til rynker er UV-stråler den aller største fienden vi har. Du blir fort rosin (for ikke å snakke om at Nordmenn ligger på toppen i verden når det kommer til hudkreft) og særlig solarium som nesten utelukkende består av de kreftfarlige strålene er lurt å unngå totalt. Det er heldigvis ganske nylig kommet aldersgrense på solarium, og det er jo ikke uten grunn. Du bør bruke solfaktor på minst 30 hele året, så ødelegger du ikke effekten av de kosmetiske hudbehandlingene du tar - med masse sol uten faktor så går vinninga litt opp i spinninga hvis du soler deg i solarium og uten faktor eller med lav faktor ute. Lykke til meg slankingen - og jeg håper du får en litt lysere dag imorgen :-)

Anett: Det er vegetar utenom fisk :) Uansett hvor vanskelig livet er kommer mat aldri trøstespising til å bli noe alternativ lenger, for det gjør livet enda mer vanskelig, det har jeg lært og erfart nå. Ja solarium er ikke sunt for huden, det vet jeg. Men jeg syns det er så oppfriskende. Og tar en med måte er det ikke så farlig tror jeg. Takk for det :)

Anett: Det er vegetar utenom fisk :) Uansett hvor vanskelig livet er kommer mat aldri trøstespising til å bli noe alternativ lenger, for det gjør livet enda mer vanskelig, det har jeg lært og erfart nå. Ja solarium er ikke sunt for huden, det vet jeg. Men jeg syns det er så oppfriskende. Og tar en med måte er det ikke så farlig tror jeg. Takk for det :)

Bruker å si, at jeg ser ut som ei vaggende gås, når smertene er som verst, men ut å gå, må jeg , se det ikke blir verre.

Ikke hverdag den Vimovo fungere helt heller, har jeg kjent. Vi er i samme båt, uten at jeg ikke er på slanking. Jeg har gått ned til normalvekt. Så det får holde. Ikke gi opp.

Inger J: Vimovo hjelper ikke stort på meg heller. Blander med paracet og da virker det litt bedre. Nei jeg gir ikke opp, men kjenner jeg blir sliten av å ha så mye vondt. Har hatt prolaps før også og da har det gått over, men nå har det vart i flere uker. Men blir vel bra eller bedre :)

Er det ikke Kreta dere skal til?

Anonym: Nei Kypros

Har slitt i 2 år her. Så vet da døren. Slitsomt, Ja. Det eneste som hjelper for meg er å gå i marka. Flere ganger pr dag. Unngå asfalt mest mulig. Vi er forskjellige.

Inger J: Ja jeg har hatt prolaps i flere år, men det har vært perioder jeg har vært helt bra. Ja skal starte med gange jeg også :)

Det beste med bloggen din er at du skriver om nedturene også, ikke bare oppturene. Du er så ekte og det liker jeg så godt med deg. Er så mange falske bloggere som later som alt er rosenrødt hele tiden. Liker ikke den prolapsen din, håper du blir bedre snart. Jeg kjenner godt til å være sliten og trøtt, det er jeg hele tiden siden jeg har en kronisk og uhelbredelig sykdom som gir en ekstrem utmattelse. Alt jeg gjør må tas i etapper. Det er ikke noe jeg unner noen og jeg håper du føler deg bedre snart. <3

Huff, grå hår er ikke moro. Jeg har merkelig ikke fått noen enda, men jeg er i 30-årene, så er nok rett rundt hjørnet. Iiiiik. Gruer meg. Har farget håret så lenge jeg kan huske likevel da.

Hundene dine er så søte! 😍 God trening å gå med dem også, ihvertfall om du kan gå i skogen. Annen trening som er bra for ryggen er ridning. Ridning er mye bedre trening enn hva mange tror.

Og den Guccivesken din er min favoritt også! 😍 Kjempefin er den! Lyst pååååå.

Skrotnissefrue: Takk for fin kommentar :) Jeg skriver om meg og mitt liv, og da følger det med både opp og nedturer, og jeg er veldig ærlig om alt på bloggen. Jeg er glad du liker den <3 Ha en fin kveld :)

Skriv en ny kommentar