Step yey .. :D

Yes, jeg klarte en ganske hard økt med step :D Det betyr at ryggen er i bedring! Det var faktisk overraskende godt med trening, og det trodde jeg ikke etter en så lang pause :)

Dette skal gå så bra, og de som slenger med leppa om at de ikke har noe tro på vektnedgangen min, må nok svelge i seg ordene. Det skal jeg bevise! :D

Kjøpte meg en dispenser for å ha vann i. Sitronvann med isbiter :)

#helse #trening #vektnedgang #vann

21

klart du klarer dette :) stå på :)

hverdagslivetivollen: Ja det er ingen tvil denne gangen :D

Du må ta det steg for steg, slik at ikke prolapsen slår deg ut igjen :)

Den er ikke god å ha med å gjøre , kjenner jeg på egen kropp.

Godt å se deg trene igjen .

Inger J: Ja ble litt for mye dette, ryggen er ikke bra enda. Så får ta litt rask gange på tredemølla neste gang :)

godt:)

livetmitt93: Ja :)

Ja regnet med, det kunne bli litt vel mye trening,ja. Jeg tåler ikke halvtøff trening selv heller. lett gange i skog og mark på ujevnt underlag, er tingen for meg. Jeg sliter og med prolaps.

Inger J: Ja det er den beste treningen for ryggen :)

Jeg har selv slitt mye med ryggen, både diverse prolapser og jeg måtte tilslutt stive av en del av ryggen. Men ja, det jeg ville frem til er at jeg kan anbefale deg det som ortopeden og fysioterapauten min anbefalte meg, nemlig å gå tur i ulendt terreng med staver :) Det er bra for ryggen og for prolapser! Nå har jeg aldri vært i det området der du bor, men utifra bilder du har lagt ut så ser det veldig fint ut der. Også er det så vakkert ute nå om høsten. Lykke til med vektnedgang og trening :) Det beste er å sette seg et langsiktig mål sånn som du gjør, da er det større sjanse for å lykkes. Sånne hurtigdietter har jeg ikke trua på.

Mia: Takk :)

Tredemølle er hardt å gå på, det samme asfalt.

Inger J: Tredemølle er bedre enn asfalt, men det beste er skog og mark :)

Jeg prøvde meg på tredemølle på fysioen. Angret virkelig på det , for det slo meg ut i noen uker etterpå. Det er jo ikke bra, for støtene i korsryggen blir tøffe. Du går vel til fysio vel?

Inger J: Jeg har gått til privat fysioterapeut, men legen mente det ble bedre av seg selv etterhvert. Jeg har fått betennelsesdempende medesin. Men denne gangen har det vært veldig vondt i ryggen så jeg nesten ikke klarte å gå før jeg dro til syden. Jeg har tatt MR så jeg vet heg har to prolapser. Tror jeg skulle hatt mer behandling. Men det har kommet og gått opp gjennom årene

Kjekt du har det bekreftet. men synd det demper litt på treningen. Men sånn er det.

Jeg fikk Vimovo for det samme. Og de hjelper veldig godt.

Inger J: Det var de jeg også har fått :)

Ja, nå er det ryggen som hemmer deg. Hva blir det neste for deg å si at trening og vektnedgang ikke ble som du hevder?

Anonym: Har jeg sagt at ryggen hemmer meg fra å gå ned i vekt og trene? Nei! Hvor har du lest det? Jeg trener jo med prolaps! Det har jeg forøvrig hatt i mange år! Jeg er 75 kg innen Juli neste år jeg! :D Jeg fatter ikke hvor enkelte av dere som kommenterer får ting fra?.....Les det andre innlegget mitt du!

Du har vel en tendens til å love både det ene og andre :) Var det ikke du som skulle springe maraton i høst... Tenker at du ikke trenger å kringkaste alt du har planer om, for da er det liksom litt nedtur når du ikke greier det:) Men for all del, lykke til med å nå 75 kg! Det er ikke umulig!!

Anonym: Nei det er ikke umulig, og det skal du sannelig få se! Å løpe maraton med prolaps i ryggen som var så vond at jeg nesten ikke klarte å gå er nok umulig. Men heldigvis mye bedre nå. Det har det vært om jeg hadde hatt kondisjonen til det også. Jeg sa vel tidlig i året at det ikke ble noe av maraton. Men det er noe helt annet enn vektnedgang. Maraton må en kanskje la vær å springe uansett hvor mye man har trenet til den, hvis noe fysisk oppstår.

Skriv en ny kommentar