Nå starter en ny livsstil for alvor!

Merk dere datoen 20/9-2017. Da starter jeg opp med et sunt kosthold med vanlig sunn mat, hvor jeg teller kalorier for å få en sunn vektnedgang og varig endring av livsstil. Det blir vektoppdatering hver onsdag på bloggen.

Jeg har mulig lagt på meg de siste to ukene mens jeg var i syden, men for å være ærlig så vet jeg ikke, for jeg har ikke veid meg. Grunnen til at jeg sier merk dere denne datoen, er fordi at innen 9 Juli 2018 skal vekten vise 75 kg! Ja du leste riktig, 75 kg!! Nå er jeg så fast bestemt på å nå målet, at jeg vet med 100% sikkerhet at det skal gå!

Jeg starter med trening regelmessig, for nå er prolapsen i ryggen såpass bra at jeg klarer å trene igjen. Hvorfor 9 Juli, jo for da drar vi 3 uker til Kypros :D

Jeg skal også ta soltimer ca 1-2 ganger i uka/mnd, for det hjelper på humøret, og en beholder brunfargen lenger. Jeg er glad i sol, som dere kanskje har skjønt ;)

Det å ha et mål å slanke seg mot hjelper faktisk mye, og det blir så gøy å være slank neste gang jeg reiser til syden!

Jeg vet ikke om helsen min er istand til å løpe hel maraton flere ganger, pga vond rygg. Men halv maraton eller 1 mil ved Trondheim maraton neste år, er ikke utelukket.

Denne høsten og vinteren skal jeg bruke til å få en slankere, sterkere og sunnere kropp! Og når våren kommer, er jeg en ny utgave av meg selv!

Jeg sier som politikerne, det er et løfte!

Jeg har aldri før vært så motivert!

Dette er ikke bare en vektreduksjon, men en livsstils endring for livet ut!

Denne gangen vet jeg at jeg klarer det, jeg er ikke et sekund i tvil! Hvorfor? Jo for denne gangen er det helt andre metoder tatt i bruk, mer ønsker jeg ikke si om det.

Mellom 20/9-17 til 9/7-18 vil jeg få en slank, sterk og sunn kropp og ny livsstil ! :D

#helse #vektnedgang #trening

30

Så bra! Motivasjonen er det viktigste :)

Dere så litt triste ut på Kypros, neste gang må du legge ut bilder med smil og latter :)

Anonym: Ja det er det! Så vi triste ut? Vi var ikke det altså :) vi var veldig happy vi :D

Lykke til og stå på :)

kreativemeeg: Takk :)

Så spennende! Lykke til :-)

Victoria Larsen: Takk :)

heier på deg :) lykke til, dette går bra :D

hverdagslivetivollen: Takk :) Ja det skal gå bra :)

lykke til :)

livetmitt93: Takk :)

For å være helt ærlig så virker det ikke særlig troverdig å love noe som helst. Er det ikke bedre å senke terskelen eller forventningene istedenfor å love at " denne gangen " osv. Det høres litt ut som å ta seg så kraftig sammen at når man da får noen dårlige dager så detter hele dietten sammen. Håper selvfølgelig at du når målet og det tror jeg absolutt du kan, men kanskje det er lettere om du ikke stiller for høye krav til deg selv. Får ønske deg lykke til iallfall.

Anonym: Bare vent å se, det er alt jeg sier, og takk :)

Lykke til.

Ja motivasjon, må man ha.

Men du vet du har en del skeptikere som liker å dra deg ned i møkka også her inne.

Så da har du enda en ting å motivere deg til. Slå skeptikerne ned i støvlene, til neste år.

Inger J: Ja det er akkurat det jeg skal gjøre! :D Takk :)

Dette har jeg hørt før..

thea: Ja og nå får du høre det igjen :D Bare vent å se..

Tomme ord...hørt den tusen ganger, og dessuten er det vel ikke sååå mange som bryr seg om du går ned noen kg..?

Anonym: Ja og jeg har gått ned i vekt også. I fjor over 20 kg! For noen pr tilbake 46 kg! Ja og nå skal det skje igjen, og denne gangen også holde vekten! Jeg bryr meg! Og hvor mange andre som bryr seg bryr meg ikke. Jeg har blogg, og skriver om det jeg gjør der, liker du det ikke, så ikke les! Vent å se du...skal minne deg på denne kommentaren i Juli neste år! :D

Solarium bidrar til øke aldringsprosessen og kreft...

Anonym: jajajaja... Hva er ikke farlig nå for tida?.. Måtehold er det noe som heter, og jeg har ikke rart sol på mange år

Ja, jeg skal også minne deg på det. Men da blir du nok bare sur, som vanlig. Tusen unnskyldninger.

Sol 1-2 ganger i uka er faktisk ganske ofte....

Anonym: Tror nok ikke det er jeg som blir sur nei.... :) Nå blir det nok det i begynnelsen og så kanskje 1-2 ganger i mnd. Eller skjeldnere.

Masse lykke til! Dette klarer du. Lyst å ta litt sol jeg også, men jeg er veldig lys i huden og livredd for både kreft og aldring av huden, så får se om jeg tør, hehe. :) Er nok 8-10 år siden sist. Bruker selvbruner innimellom og, men er så lat med det.

Skrotnissefrue: Mange år siden jeg tok sol også, men ble brun i syden og gøy å holde litt på fargen. Jeg blir fort brun da. Det gjelder å ikke overdrive. 1-2 gang i uka til å begynne med, og så kanskje 1-2 ganger i mnd :) Takk :)

Jeg heier på deg, gi aldri opp! Du kommer til å klare dette tilslutt. Jeg har fulgt med på deg periodevis over lang tid, og jeg kjenner igjen meg selv i mye, og det viktigste du har er troen på deg selv. Jeg var godt over 100 kg, nå rundt 60 kg, og finpusser kroppen min til en fitnesskropp. Jeg har alltid trodd på meg selv, uansett hva andre sier. Ingen kan ta fra meg troen på hva jeg kan få til. Derfor klarer du dette også, tror jeg. Jeg merker jo at du har et stort ønske om å ta av disse kiloene, og da er det bare å kjøre på. Masse lykke til til deg :D klem fra Christine

Christine: Det var kjempe bra gjort! Tusen takk, klem :)

Ha, ha. Gleder meg til resultatet.

Anonym: Ja det har du stor grunn til! :)

Stå på! Begynte på min "diett" for over en uke siden selv, og jeg har som mål å gå ned til 70 kg på 33 uker! :) Teller kalorier og drikker massemasse vann!

nyespisevaner: Lykke til :)

Skriv en ny kommentar