SANNHETEN OM HERMES BIRKIN VESKENE MINE!

Nå har jeg vel egentlig latt være å sagt sannheten lenge nok.

Ja den nye "Hermes Birkin 25" vesken min er en replica. Den kostet ca 2000kr. Den røde "Hermes Birkin 30" vesken jeg har kjøpt og venter på, er også en replica. Sånn så vet dere det. Dere trodde vel ikke jeg har kjøpt 3 nye Birkin vesker og 1 Kelly veske ? Nei det er det isåfall de med lite vett på Hermes Birkin og Kelly som ville trodd det. (Mener ikke å være frekk.)

Jeg innrømmer det har vært litt morsomt å "lure" dere, men det var ikke vondt ment.

Jeg har en ekte Hermes Birkin 35 veske. Den er nå solgt, og sendes til kjøperen på mandag.

Jeg liker Hermes Birkin veskene så godt, men har dessverre ikke råd til ekte vare, så ja jeg kjøpte replica. Jeg er egentlig ikke for replica vesker, men ble fristet pga at jeg hadde så lyst på Birkin, og fin var den som kom i posten. Faktisk veldig fin, og det virker som det er bra kvalitet. Det står det er ekte skinn, men det vet jeg ærlig talt ikke. Håper kvaliteten på den andre "Hermes Birkin 30" replica vesken er bra også. Den kostet også ca 2000kr.

Jeg begynte å undersøke litt her, og fant designerveskene fra Teddy Blake. Det er et ekte designermerke fra New York, og veskene lages i Italia i ekte skinn, og er av veldig god kvalitet. Den vesken jeg kjøpte er veldig lik en Birkin 30 og heter Caty 12 Gold. Den har også avtagbar skulderstropp som den originale Hermes Birkin ikke har, og det er et stort pluss :) Den kostet ca 4000kr.

Jeg kommer til å bruke "Hermes Birkin" replica veskene, og har ikke dårlig samvittighet for det. Men det er litt dobbelmoralsk, for jeg liker egentlig ikke falske designervesker. Jeg angrer meg litt nå, fordi jeg fant ut at Teddy Blake har veldig like vesker, som både Birkin og Kelly. Men nå er de kjøpt, og da blir de brukt også. Jeg avbestilte 2 av replica veskene, og håper det blir greit. Den røde var betalt, og den brune har jeg mottatt.

Gleder meg veldig til Teddy Blake vesken kommer <3

Så sånn er det! :)

Dette er Teddy Blake, Caty 12 Gold vesken <3

Bilde lånt fra nettsiden.

Replica "Hermes Birkin 30" vesken.

Bilde lånt fra nettsiden.

Replica "Hermes Birkin 25" vesken.

Denne Hermes Birkin 35 vesken er ekte, og jeg betalte 45000kr for den brukt. Den er nå solgt.

#mote

37

Løgner hele tiden. Du betalte 51000kr du. Du selger den for 45000kr. Men 6000kr er vel ingenting for deg. Rimelig tragisk å kjøpe kopier sånn som du har uttalt deg..

Anonym: Jeg betalte 450000kr jeg!! Jeg skulle ha en blå først som jeg betalte 51000kr for, men så tok det så lang tid før den kom fra vertifisering fra USA, så jeg byttet til den brune til 45000kr fra samme selger, og fikk tilbakebetalt 6000kr! Er du skuffet over at jeg ikke har kjøpt ekte Birkin og Kelly, ble det lite å sladre om på bygda nå?..... Har jeg noen gan sagt at 6000kr er lite penger, og hvorfor skulle jeg ikke kjøpe kopier som forresten er dyre til ca 2000kr stk, for en veske som koster 1000000kr ny? Det blir litt anderledes å kjøpe nytt og ekte fra Louis Vuitton og Chanel og Hermes også, foruten Birkin og Kelly da. Litt prisforskjeller kan en vel si. Jeg kjøper ikke kopivarer til vanlig, men når vi snakker om vesker som er så dyre, stiller det seg litt annerledes. Nå har heg kjøpt Teddy Blake da, som ikke er kopivare, men et ekte designermerke, men betraktelig billigere.
Jeg lyver aldri om ekthethen på designerveskene mine, og har veldig bra omtale på Finn og andre steder! Så jeg lyver aldri! Dette var en liten spøk, og også gjort med tanke på alt de stygge jeg må tåle av kommentarer om designerveske lidenskapen min fra enkelte her på bloggen! Payback is a bitch :D

Anonym: Ble forresten litt for mange nuller i svaret mitt :) Skulle være 45000kr og 100000kr.

Du kjenner det på lukten av vesken om det er ekte skinn eller ei.

Jeg visste jo dette hele tiden.

Har sagt det og noen dager . hehe

Inger J: Ja du skjønte jo det, man må være litt tett i pappen for å tro at noen har kjøpt seg 3 nye Birkiner og 1 Kelly :D

Inger J: Det lukter egentlig skinn, så det er nok det :)

Jeg trodde aldri på deg. Men når jeg skrev det, fikk jeg pepper da også...

Du er ikke riktig god og må ha hjelp. Payback? Det er vel ingen som bryr seg om dette håper jeg?

Isåfall er de like dumme som deg

Anonym: Så klart jeg ikke avslørte de var fake, jeg ville jo vente med det, det var hele poenget :) Jeg er nok veldig god, siden så mange engasjerer seg i mitt kjøp av vesker, så jo det ble payback for alle som har skrevet stygt til meg angående designerveskene mine. Jeg er nok litt for lur, derfor er du sint nå :D Du ønsket de skulle vært ekte slik at du kunne kalt meg gal som har brukt så mye penger på vesker, noe jeg kanskje hadde vært da, og da hadde jeg kanskje trengt hjelp, og ikke vært helt god...hehehehe...

Skinnlukten er ikke å ta feil av.

Inger J: Da er det skinn, for det lukter skinn :) Syns jeg hvertfall.

Omg 😂😂😂 Du skjønner virkelig ingenting hvis du tror du er smart og morsom når du lurer leserne dine. Tragisk heter det

Anonym: Tror nok ingen av leserne min egentlig ble lurt, bortsett fra de som ikke har peiling på Birkin vesker. Jeg beklager ovenfor de hyggelige leserne mine hvis de føler seg lurt, men tror nok de forstår :)
Men jeg syns dere som hetser meg fordi jeg er glad i designervesker fikk som fortjent :D Blir litt mindre å sladre om nå når jeg ikke har brukt 400000kr på birkiner og Kelly :D Tror du er litt skuffet...

artig og vite :)

livetmitt93: Ja ikke sant ;)

Aha, jeg visste det, hihi! Og sånn som de gikk amok inne på kvinneguiden om deg..hjelpes!

Iris: Ja skulle tro det var en verdensnyhet, og at jeg var selve dronningen som hadde kjøpt seg replica Hermes Birkin veske :D hehehe..

Hehe, morsomt, visste det nok jeg også :) Har ikke noe imot replica jeg, og kunne faktisk tenke meg å kjøpe maken til den birkin 25 vesken din, synes den er så fin, replica eller ei. Men hørte ikke noe mer fra deg :) kan jeg spørre hvilken nettside du har kjøpt fra? Hvis du ikke vil svare her, send meg en mail, please! Ha en super søndag :)

Ranveig: Ja veskene er veldig fine de :) Skal gjøre det :D Ha en fin søndag :) Så kan du søke opp Teddy Blake nettsiden, der har de ekte designervesker som er laget i Kina, og de er akkurat lik Birkin veskene og Kelly veskene fra Hermes. De er ikke replica, men ekte designvesker :) Jeg har kjøpt en, som du kanskje har sett i et innlegg. Den koster ca 4000kr. Replicaveskene koster ca 2000kr.

Ranveig: Teddy Blake veskene er laget i Italia, skrev feil i svaret mitt til deg :)

Nå må du seriøst skaffe deg profesjonell hjelp.. Payback?? Skjønner du virkelig ikke at det er kun deg selv du dummer ut noe vanvittig? Ingen andre.

Anonym: Trenger jeg å skaffe meg profesjonell hjelp pga at jeg valgte å kjøpe to replica Birkin vesker og en ekte Teddy Blake? Da er det mange som må ha profesjonell hjelp gitt :D Og fordi at dere gikk fem på å trodde jeg hadde kjøpt meg Hermes vesker for 400000 kr? Jeg sa aldri at veskene var ekte heller, så jeg har ikke dummet meg ut, men de som trodde de var ekte derimot...hehehe. Dere har vel dummet dere litt ut :D Det er for det første ikke bare å få kjøpt en ny Birkin eller Kelly fra Hermes butikk, om du så har pengene, og det er minst 2 års venteliste :) Ja litt payback for alle stygge kommentarene jeg har fått fra enkelte her på bloggen min om designerveske kjøp. Nå ble det lang nese, og ingenting å sladre om, og da ble det sure miner, og slengt dritt om at jeg trenger hjelp isteden! Må le :D

He he, skjønner problemet ditt. Samma hva du gjør ble du hakka på. Tror folk har et problem genereltnår de hiver seg over deg pga noen vesker. Du har rett til å bruke pengene dine som DU VIL. Kos deg Kari m. Du er ei kul dame. Klem ✌️️

Therese: Ja det er nok uansett ikke riktig hva jeg kjøper, ekte eller uekte :) Ja det har jeg, og jeg skal kose meg med veskene jeg, alle sammen :) Takk, klem :)

Kan ikke begripe at voksne folk kan sitte å slenge så mye dritt om andre! Tror ikke det er du har den "lidelsen" det skrikes om. Blir rett og slett flau på andres vegne . Kos deg med veskene dine og drit i bloggpolitiet som selvfølgelig vet best! Skjønner overhode ikke greia!

Ha en fin søndag videre :)

LOLLE!!!!!: Nei jeg har ingen lidelse så vidt meg bekjent :D Ja jeg koser meg :)

Jeg kan garantere en ting 100 %. Du koser deg ikke. Du er deprimert og har store problemer generelt i livet. Noen kjenner deg vet du.

Anonym: Så det kan du? Så vidt jeg vet selv har jeg det veldig bra for tiden, så da kjenner du meg nok ikke så veldig godt nei! Jeg har ingen store problemer generelt i livet, de jeg hadde, flyttet jeg fra forrige mnd bokstavlig talt (hus).
Jeg har problemer med angst og lettere depresjon og hatt det siden barndommen, men det har jeg lært å leve med, og har det bra jeg. Det betyr ikke at en har et dårlig liv fordi om en har psykiske problemer, det er det mange mennesker som har. Og det er stygt å si noe sånt!

Jeg snakker ikke om det. Ikke om angsten eller noe fra barndommen. Jeg snakker om problemer du får når du driver på sånn som du gjør. Det livet du lever der alt handler om vesker og å skrive en "blogg". Du kan ikke ha det særlig bra.

Anonym: Alt handler da slett ikke om vesker og blogg, jeg gjør mye annet å jeg :) Men på bloggen blir det skrevet om det jeg interesserer meg for selvsagt! Mener du de som blogger ikke har det særlig bra? Nå må du gi deg.. Jeg skal forresten 1 uke til Kypros snart :D

Takk for tilbakemeldingen.

Synes du er grei jeg også.

Pass på så du ikke ramler ut i hardt VÆR igjen. Du vet hva jeg mener da.

Uansett ingen andre en du selv har noe med hva du selv bruker dine egne tjente penger på.

Stå på.

Inger J: Ja vil ikke ha noe med disse å gjøre. Takk :)

Hahaha, morsom spøk. :D Jeg så med en gang at de veskene var fake, så skjønte at du tulla. Var gøy når du svarte skikkelig unnvikende når folk spurte, hehe. Fin Teddy Blake-veske du har kjøpt, den er jo et fint alternativ for de som ikke har råd til Birkin, for de likner veldig. :) Lyst på en sånn en jeg også.

Skrotnissefrue: Ja ikke alle tok det like bra, men gøy var det. Ja den er fin, og et godt alternativ :)

Syns å huske en gang at du skrev et innlegg om at det å kjøpe fake vesker er et hån mot designerne.. Men dette er vel glemt nå. Ulovlig er det i Norge også. Hva får du ut av det? Sprade rundt i Trondheim by på forskjellige injeksjonssalonger og "lure" folk til å tro at du er rik?

Anonym: Jeg har aldri skrevet innlegg om det! Jeg har bare ekte designervesker, bortsett fra 2. Jeg er vel isåfall ikke den eneste i Norge som sprader rundt med replica. Jo det er lov å kjøpe uekte designervesker til eget bruk i Norge, men ikke selge! Jeg har ikke til hensikt å lure folk til å tro jeg er rik! Alle kan da kjøpe seg en designerveske uten å være rik! Hva er det å komme med! Tror du alke som ha designervesker er rik? Å nei du, helt vanlige mennesker. Ikke alle designvesker koster 100000kr. Og det er også mulig å spare opp til Birkin om en skulle ønske det, som alt annet!

Hei!

Kan du sende meg en mail om hvor du kjøpte replica vesken, og erfaringen med siden? Likte den veldig godt!

Martine: Skal gjøre det :)

Skriv en ny kommentar