Søndagsnytt ;)

Litt søndagsnytt blir det her nå ;)

I dag våknet jeg med migrene fra helvete for å ta i, men heldigvis har det blitt mye bedre nå, etter inntak av migrene medisin.

Det er sol og varmt her i dag, så nå ble det litt soling på verandaen :) Det er bare 22 dager til vi reiser 1 uke til Kypros, og jeg gleder meg til det etter alt flyttemaset i hele Juli. Skal bli godt :) vi trives veldig godt her vi bor, så det var verdt all jobbingen med flytting og salg!

Det går også veldig bra med Eurodiet, og tirsdag skal jeg til ED behandleren min til veiing. Det går nedover, det både kjenner jeg og vet jeg. Oppdatering på vekten på bloggen blir på tirsdag. Nå er jeg veldig nøye med å få i meg alle ED måltidene og mye grønnsaker, og denne gangen går det bra :D Planen er å være på Fase 1 til vi drar til Kypros 28/8, og da gå over til Fase 2. Litt mer mat blir det nok den uken vi er på Kypros, men skal passe meg for det verste. Det er bare 1 uke, så det går nok bra :) Blir nok litt gåing der også, og det er et lite treningsstudio på hotellet. Det beste er at vi har leilighet med egen stor terrasse med solsenger, og direkte utgang til basseng :D Litt svømming er også bra trening.

Ha en fin søndag!

Morka, Lulu og jeg koser oss i sola :)

Mye gode grønnsaker :)

Litt nye planter gjør seg :)

Orkidé er alltid fint.

#helse #eurodiet #vektnedgang #trening #husdyr #sommer #søndag

8

Huff, migrene er virkelig ille! Så god mat :)

Victoria Larsen: Ja det er grusomt, heldigvis finnes det medisin som hjelper :)

koselig dag da, med 22 grader:)

fine bilder

livetmitt93: Ja :)

Godt og høre.

Inger: :)

Migrene er ikke noe greit altså.. har en mann som sliter big time med det.. godt du føler deg bedre :) ha en fin kveld :)

hverdagslivetivollen: Takk, ja bedre nå :)

Skriv en ny kommentar