Første dag på Eurodiet, og kjempe motivert! :D

Jeg er så klar for Eurodiet nå, og å komme ned til målvekten min på 75-85 kg. Det vet jeg at jeg kommer til å klare nå, og jeg vet også jeg skal klare å holde vekten resten av livet. Etter mye frem og tilbake har jeg endelig innsett at Eurodiet er det riktige for meg. Jeg er insulinresistens og tåler ikke for mye karbohydrater. Så for at jeg skal gå ned i vekt, må jeg redusere på karbohydratene. Eurodiet er derfor midt i blinken for meg. En får i seg alle næringsstoffer kroppen trenger. Men ja Fase 1-2 er ganske harde pga lite kaloriinntak, men det blir bedre etterhvert. Fase 3 er gradvis innføring av et varig sunt kosthold, men fortsatt vektnedgangsfase. Fase 4 er hold vekten fase med et varig sunt kosthold. Som for min del blir litt ala Fedon Lindberg, med litt redusering av karbohydrater i kosten.

Det jeg nå vet er at det bare er jeg som kan gjøre vektnedgang jobben og å holde meg der, og ingen andre. Hverken ernæringsfysiolog, fysioterapeut eller psykolog kan gjøre det for meg! Ingen skal heller få trykke meg ned denne gangen, og fortelle meg at jeg ikke klarer dette, eller at Eurodiet er feil måte å gå ned i vekt på. For noen er det ene riktig og for andre noe annet. For meg er Eurodiet det riktige uten tvil! Jeg gikk ned 23 kg på ED i fjor. Jeg gikk også på Grete Roede kurs uten resultat. Ja jeg gikk opp igjen, men det er ikke Eurodiet sin skyld, men min! Det samme ville nok skjedd om jeg hadde fulgt opplegget til ernæringsfysiologen også.

Men nå er ting forandret seg, og jeg vet jeg klarer både å gå ned i vekt og holde meg der!

Vekten i dag er 105,3 kg.

Her er også noen bilder av meg med 105,3 kg på kroppen. Jeg legger ut nye bilder når jeg har gått betydelig ned i vekt.

Følg meg gjerne ned i vekt :)

Det blir vektoppdatering på bloggen neste gang tirsdag 8/8 når jeg skal til Trondheim hos ED behandleren min til veiing. Deretter blir det veiing hver 14 dag til ED behandleren, og da oppdatering om vektnedgang på bloggen.

Jeg skal fortsatt trene regelmessig, og følge fysioterapeutens treningsopplegg.

Eurodiet frokosten i dag ble ED bringebær kjeks :)

Dagens vekt og dagens kropp.

#helse #eurodiet #vektnedgang #trening

12

Lykke til.❤

Inger: Takk <3

Så fresh og pen du ble med mørkt hår. Det kledde du :) Stå på

Tina: Takk :)

Lykke til :)

Anonym: Takk :)

lykke til :)

hverdagslivetivollen: Takk :)

<3 flink

livetmitt93: Takk :)

Lykke til det trenger du =D så mye frem og tilbake med den dietten =D

Anonym: Takk :) Ja det trenger jeg, men jeg vet det går bra denne gangen!

Skriv en ny kommentar