Nå får jeg nok "litt" pes igjen.. ;)

Jeg starter nå opp på Eurodiet igjen!

Det er den beste dietten for meg og min kropp, og som virker best på vektnedgang på meg.

Det er viktig å huske at Eurodiet består av 4 Faser, og er en varig kostomlegging.

Jeg orker ikke forklare dette nærmere, for det er fullt mulig for alle å lese om Eurodiet og hvordan den fungerer.

Jeg har skrevet et utfyllende innlegg om den før her også.

Det er en diett/kostomlegging jeg vet virker, og som også er bra for kroppen i det lengre løp. Ja Fase 1-2 er hard, men effektiv, og på Fase 3-4 starter gradvis innføringen av "vanlig" valgt kosthold igjen.

Jeg snakket med behandleren min i dag, og har time tirsdag 8/8 i Trondheim.

Nå er jeg fast bestemt på å starte opp med ED, og er motivert etter en lang tenkepause på hva som er det beste for meg. Og det er det som gjelder! Det er opp til hver enkelt om hva de måtte mene om ED, for det finnes alltid bedrevitere ;)

Dere som ønsker å følge meg mot målet på fortsatt 75-85 kg er velkommen til det. Og vet dere hva? Jo denne gangen skal jeg nå målet og holde meg der! Det er bare å være skeptisk, men vent å se :D

Vekten nå er ca 105 kg.

Jeg starter opp i morgen på Fase 1, for jeg har mange ED produkter, og da vil nok vekten gå ned litt til veiing til ED behandleren tirsdag 8/8 også :)

Tirsdag 8/8 skal jeg veie meg til ED behandleren min, og legger ut vektoppdatering da på bloggen.

Så blir det veiing der hver 14 dag fremover med vektoppdatering på bloggen min. Jeg skal ha tett oppfølging der den første tiden. Jeg starter på Fase 1. Jeg skal også trene regelmessig, men litt roligere trening på Fase 1-2.

Nå føler jeg meg virkelig klar til å ta opp kampen mot kiloene på alvor.

Når det gjelder treningsopplegget til fysioterapeuten skal jeg følge det. Men kanskje med litt mindre intensitet på Fase 1-2.

Når det gjelder planen til ernæringsfysiologen blir ikke den fulgt. Jeg mener Eurodiet er det beste for meg! Å uansett hva noen andre måtte mene, må jeg gjøre det jeg vet er det beste for meg og min kropp.

:D

#helse #eurodiet #vektnedgang #trening

26

Lykke til.

Inger: Takk :) Jeg setter stor pris på deg og alle andre hyggelige lesere :)

Å gå ned i vekt er ikke lett, dessuten tror jeg man må prøve og feile litt. Samme som å kutte ut røykinga, noen greier å slutte første gangen, mens andre sprekker mange ganger. Da gjelder det å ha stå på vilje, og det synes jeg du har! Du gir ikke opp, og der har du en veldig god egenskap, og det beundrer jeg. Stå på, ønsker deg all lykke! Dette greier du :-)

Lena: Tusen takk :)

Takk Kari.

Enkelte har ikke innsikt i egne ord de skrivet på nett. Det er bare synd på folk som hakker og rakker ned på de som ikke er som dem selv.

Man kan ikke bruke energi på NETTROLL. Som besøker din blogg. Vel de prøver å ryggsleike meg og. Men kommer ikke langt. Nå er de sinte for den kommentaren. DE får prøve å finne å finne avsenderen selv. IP adressen ligger på min blogg i et innlegg. SÅ skjønner de at å drite på draget atter en gang. Har de gjort. Det er takk for hjelpen og bruke ting mot en. I stedet for å takke for hjelpen for all info og finne personen som er bak kommentaren på min blogg. JEG dritet en lang F.... i hvem den kommentaren kom fra. Hehe.

Ha en fin kveld.

Inger: Ha en fin kveld :)

Men de som er skeptisk setter du ikke pris på...

Anonym: Hvorfor skal jeg sette pris på dem? Jeg setter jo ikke pris på de som ikke har tro på meg. Gjør du det?..

Ja jeg fikk helt rett..Jeg fikk "litt" pes :D

Det som forundrer meg mest er hvorfor de som syns både jeg og bloggen er så tragisk, bryr seg nok om meg og bloggen til å lese den og kommentere..Merkelig :D

Du engasjere stort .

Uten engasjement blir det trist for de som har et kjedelig liv. Da må de være negativ til de som tørr å værra seg sjøl.

Måtte flere være så engasjert som deg

Inger: Takk :) Ja jeg engasjerer virkelig. De mener jeg er håpløs, men følger meg gjør de :)

stolt av deg :)

livetmitt93: Takk for det :)

Jeg skjønner ingen ting av dette slankestyret. Nå så det ut for meg som at du fikk hjelp hos ernæringsfysiolog og fysioterapeut. Hvorfor hører du ikke på dem? Det er ikke lenge siden du skrev hvor syk du ble av denne eurodietten, men så starter du sannelig på igjen? Jeg skjønner ingen ting, det må være noe fundamentalt galt her....

Anonym: Jeg ble ikke syk av Eurodiet. Lite næring på Fase 1-2 er det, men følger en opplegget og ikke går for lenge i gangen i Fase 1-2 går det bra. Fase 3-4 er som sagt gradvis innføring av "vanlig" mat igjen. Det blir et veldig fint sammensatt kosthold på Fase 4 som jeg skal følge resten av livet, med selvsagt rom for noen goder innimellom. Jeg for min del må være litt forsiktig med for mye karbohydrater. Så ta det med ro, det er ingenting fundamentalt galt her, bare jeg som endelig har skjønt hva som er den beste dietten for vektnedgang :) Og ernæringsfysiologen hadde samme opplegg som Grete Roede bortsett fra ingen kaloritelling, det er prøvd og fungerer ikke på meg. Fysioterapeuten er greit nok, han satte opp et treningsprogram som jeg fortsatt kan følge. Og det er mulig jeg tar en tur til gan angående trening igjen. Når det gjelder penger, koster det 900kr hver gang til ernæringsfysiologen og 500kr til fysioterapeut for dette er privatklinikk. Ca 400 kr for hvert møte til Eurodiet behandleren, og i tillegg virker det :)

Det er også viktig å være klar over at kroppen bruker tid på å endre seg ved kostholdsendringer. Og si at noe ikke fungere på deg når du ikke har gitt det god nok tid blir feil. Endringer skjer ikke på 1-2-3. Det viktigste er å finne et kosthold som man kan holde livet ut og som du er fornøyd med.

Mia: Ja og det vet jeg Eurodiet er. Jeg har brukt lang tid på kosthold ala Grete Roede, og det fungerer ikke på meg. Så jo jeg har prøvd ut veldig mye i lang tid, så har grunnlag for å uttale meg.

Skriv en ny kommentar