26

Så fint ;D

Caroline: :)

Så koselig dere har fått det, og så mye dere har rukket og få gjort på kort tid. Imponerende :)

Nydelig utsikt :) Er det lov å spørre hva dere må betale i mnd for dette fine huset? Du trenger ikke svare, hvis du ikke vil. Ha en fin helg! :)

Ranveig: Takk :) 5000kr + strøm.

Koselig :)

livetmitt93: :)

så fint dere har det :)

Jannicke Elnæs: Takk for det :)

Gratulerer med ny kåk. Der tror eg du kommer til å like deg. Fin stue, og fin utsikt til TV`en ;)

Personlig Utvikling: :)

Skikkelig bra kjærlighetsforhold ser jeg. I hver sin seng...du ser vel på hele greia som "jobben" din og veien til pengearv.

Anonym: Hvor stygg er det mulig å bli?.. Det er mange ektepar som har enkeltsenger, og tilogmed hver sitt rom! Betyr det at kjærlighetslivet er dødt?..Det er ikke mange meterne å gå til sengen den andre befinner seg i! Det kan være mange grunner til at en velger å sove i egen seng!..Uten at jeg trenger å utdype dem her for deg!! Ja vi vet vel alle som kjenner Petter B at han er mangemillionær, jeg for min del visste ikke hvem han var engang når jeg ble sammen med Arild. Så du mener at å være sammen med Arild er en jobb?..Tror du jeg har flyttet fra huset Petter eide hvis jeg var ute etter penger?.. Jeg har fått mer enn nok av pengemase og arvemase fra dem, og vil ikke ha en krone! De kan ta med pengene sine i grava for min del!! Og hva med søstrene til Arild, den ene er gift og den andre har samboer. Da er vel de sammen ned dem for pengearvvå da!.. At det er mulig å være så stygg som dette, er det rart det er mye uro i verden.....

Se der ja.

Å dere betaler jo under det halve i leie fra det forrige eller ?

Personlig synes jeg dette var koseligere med den utsikten.

Gratulere så meget .

Inger: Ja vi gjør det :) Utsikten er veldig fin :) Takk :)

Vivian Skårdal

Såå koselig og fint dere har fått det! Kjempefine bilder!

Vivian Skårdal: Takk :)

Det er det samme arve maset til deg ser jeg. Som andre steder det gjerrighet i fra andre familiemedlemmer tar helt å. Jeg har sagt fra meg arven , for jeg fikk ordet ARV langt opp i vranga . Å har egen inntekt Ingen barn eller mann som skal arve meg. Rart folk blir gale når det kommer til arv?? Skjønner det jaggu ikke.

Sier det samme som deg.

Inger: Ja det er noen som bare tenker penger. Å det er som jeg har sagt, penger er roten til alt ondt..

Hvor har du kjøpt hyllene med hjul?

Anonym: Bohus.

Anonym 02:36; du må ha et kjedelig sexliv hvis du tror at en kun kan ha sex i en seng hahaha. Du,anonym, virker som en bitter og sjalu person , huff huff.

Mona: :D

Gratulerer med ny bolig:-) synes dere har fått det veldig koselig og lunt, akkurat som om det er en god positiv energi i lille fine huset deres ;-) tror dere vil trives mye bedre der ! Kjempefint !

Marie: Det tror jeg også :) Takk :)

Så fint dere har fått det. Ser skikkelig hjemmekoslig ut :)

Nina: Takk :)

Skriv en ny kommentar