Derfor flyttet vi.

Grunnen til at vi flyttet var pga uoverensstemmelser.

Vi ble ikke kastet ut, som noen rykter skal ha det til, men vi flyttet høyst frivillig! Det er noe vi har vurdert over en god stund nå.

Det var meningen at mannen min skulle overta dette huset etter en stund, som faren hans eier, men nå har det gått mange år og det er bare uenigheter angående huset. Derfor valgte vi heller å flytte, for vi orket ikke dette styret lenger. Vi har bodd i huset siden 2006, og følte vel problemene rundt boligen ikke løste seg. Jeg har vel fått nok av drama og beskyldninger fra enkelte, derfor tok jeg valget og flyttet. Det er viss mye en skal finne seg i, og nå var begeret mitt overfylt!

Når det er sagt trives vi godt i det nye huset vi leier, og har begynt å fått ting på plass. Det er mye som står igjen i det andre huset som vi ikke skal ha. Dette huset er mye mindre, så vi må kvitte oss med noen møbler og ting. Men for en befrielse å bli kvitt mye materielle ting som bare står å tar plass. Det er veldig godt å bare ha det en trenger og liker best, og det gjør virkelig godt for helsa å få tatt en skikkelig opprydning.

Det er veldig mye jobb å flytte, men det er verdt det. Vi har også fått god hjelp med flyttingen, så det går bra. Skal bli godt å bli helt ferdig, og få slappet av i det nye hjemmet vårt :)

Her har vi bodd siden 2006, men nå har vi flyttet til dette lille koselige huset :)

#ytringerogtanker

14

Bra fornuften seiret.

Lykke til i ny bolig.

Du skal se helsen din bedres å nå.

Inger: Takk :) Ja tror nok det er lurt å komme seg bort fra slike situasjoner.

ser trivelig ut

ann sissel: Ja er et trivelig hus og plass :)

Åh, så koselig det nye huset også var! :-)

Victoria Larsen: Takk :)

Ja vet av erfaring at det er best å komme seg ut av slike situasjoner.

Inger: Ja ingen tvil om det.

Det er utrolig hvor mye man har klart å anskaffe seg over år. Det er når man flytter man ser hvor mye man virkelig har. Har selv flyttet noen ganger, og vært overrasket over ting jeg hadde glemt jeg hadde, men så er det mange ganger vanskelig å kvitte seg med ting også, da det en gang har hatt betydning for en. Men som du skriver, det er utrolig godt å kvitte seg med ting man ikke får bruk for lenger og som opptar mye plass. Det er godt å slippe å tenke på hvor en skal gjøre av alt man ikke trenger. Lykke til med innredning og opprydding :)

Anonym: Ja en samler på alt for mye. Takk :)

Det så veldig koselig ut:))))) Gratulerer med ny bolig:))

stavangerinmyheart: Takk :)

Så koselig det ser ut der. Aldri greit å leve med uoverensstemmelser ,lurt å komme seg videre!

Anne: Takk, ja det er det :)

Skriv en ny kommentar