Lei av sladder og løgn!

Nå har jeg fått nok av ondsinnet sladder og løgn om meg selv fra enkelte personer her i bygda jeg bor i, og av enkelte i en nabobygd! Disse befinner seg også anonymt på KG og i anonyme kommentarer her på bloggen, og kommenterer ufint.

Det er farlige mennesker som holder på slik og serverer sladder og løgn til alle rundt seg.

Det er så lett å tro på sladder og løgn, og da er det ikke særlig gøy å være den personen det blir sladdret og løyet om!

Jeg blir utsatt for dette fra folk i bygda jeg bor, en nabo bygd, bloggen og senest på KG.

Jeg er heldigvis en sterk person og hever meg over dette! Jeg vet hva som er sant og ikke, og har ingenting og skjule. Jeg har alt på mitt rene, og ikke gjort noen noe galt!

Tro hva dere vil! Jeg bryr meg ikke lenger om ondsinnet sladder og løgn om meg selv!

Det er personer som har valgt å utestenge meg fra deres nettverk, og det er deres tap. Det er ikke jeg som har valgt det. Det får bli på deres samvittighet! Er jeg ikke bra nok som jeg er, eller ikke blir godtatt som den jeg er, er jeg for god for dem uansett!

Det finnes også personer som har vært veldig urettferdig mot meg og behandlet meg dårlig, og de har jeg valgt å ikke omgås mere.

Jeg har prøvd alt jeg kan på å komme til enighet med enkelte, men nok er nok, og jeg er ferdig med å prøve!

Det beste å gjøre er å overse all sladder og løgn, og heve seg over det, og holde seg unna der en er uønsket!

#ytringerogtanker

34

Du har det svart på hvitt hvem det er. Ikke svar dem. Når de gang på gang går inn for å provosete deg og andre de ikke liker men ikke kjenner. Lurer på om jeg har det vesnet på instagram? I såfall vil jeg du sier i fra så jeg får slette vedkommende .DA er der ikke gøy lengre for noen av dem. Ingenting er mer straffende en totalt stillhet fra deg.. Det er personangrep/hetsing. Grovt er det og. Straffbart.

Kvinneguiden burde vært stengt.

Inger: Ja det er mobbing av verste sort. KG er helt forferdelig!

"KG er helt forferdelig"sier du.Og alikevel henger du der....

Emma: Når jeg blir tipset om at min blogg blir diskutert så er det klart jeg følger med. Jeg er ikke med på å kommentere nedsettende om noen på KG. Men ser mange gjør det. Jeg har virkelig blitt mobbet på det groveste der!

Håper det ordner seg, mobbing er aldri trivelig. Ønsker deg en koselig dag!

Thomas Frydenberg: Nei det er ikke det. Ha en fin dag :)

Nå vet vi å fra før at det et noen på andre siden av fjorden av deg, som ikke liker oss 2. Fått oppleve det før vi.

Det menneske har gått over lik før for å slape ufred å sette oss 2 opp mot hverandre f.eks.

Overse. Ikke dvar dem. Da har du det gående. Jeg legger aldri ut kommentarer fra den gjengen. Svarer de ikke heller når de prøver på drama.

Lykke til.

Inger: Ja det er best å overse :)

Hva er 'KG?'

Mobbing er IKKE OK. Og folk er slett ikke så anonyme som de oftest tror ;)

Torunn: Det er Kvinneguiden. Nei jeg skjønner hvem enkelte er :)

Gu så kjedelig når det er sånt! Fatter ikke at mennesker kan være slik mot andre!

Tone V. Vinningland: Nei jeg skjønner det heller ikke.

Neimen fy, da.

Helt utrolig at folk kan rakke sånn ned på et menneske.

Prøv å ikke bry deg, (selv om jeg forstår godt at det kan være hardt til tider! )

Stå på videre, du Kari Marita. Du har oss faste lesere som liker bloggen din, og som ønsker deg alt vel. :)

Klem.

Miriam: Takk for det :)

Skjønner godt det er vanskelig å bli uthengt og baksnakket, det beste er jo selvfølgelig og ikke gi det oppmerksomhet. Men det er ikke greit å lese stygge kommentarer om seg selv fra andre. Blogg om det du synes er kjekt. Spennende å utfordre seg selv litt som du gjør med å åpne nettbutikk. Jeg har prøvd å komme inn på den siden, men blir bare henvist til bloggen din hele tiden.

Anonym: Ja det er ikke særlig gøy, og jeg overser det meste. Men blir provosert når man får slengt usanne løgner om seg selv. Ja spennende med nettbutikk. Har ikke kommet igang med salget enda, men det blir :) Jeg skjønner ikke hvorfor det er vanskelig å komme til nettsiden, skal prøve å finne ut dette. Det er den riktige nettadressen.

Leser at andre har problemer med det samme som jeg, men jeg kommer som sakt ikke inn. Kan bli spennende å se hva du lager av ulike smykker når du får kommet i gang :) Får du en forklaring på det, kan du jo oppdatere.

Ha en god natt :)

Anonym: Ja det er flere som har problemer. Skal undersøke :) Ja skal prøve å få til noe bra hvertfall :) God natt :)

Kopier linken til nettbutikken og legg den inn i søkefeltet. Det gjorde jeg og kom inn.

Kari M Du kan kopier kun linken til siden til bloggen din. Slik at folk kan trykke på den å gå videre om du får det til? Da blir det lettere å komne inn på din nettbutikk for de som ikke er helt datakyndig.

Inger: Da skal jeg prøve å få gjort det. Jeg er litt dårlig på linker jeg også :)

Nå vet ikke jeg om du bruker mobil eller pc.

På min flatskjerm mobil så kan jeg holde fingeren over skriften og dra den så alt blir blått. Da står det om jeg vil kopiere. DA trykker jeg kopier.

Så kan jeg høyre klikke over et ord og da kommer vel ordet sett inn. Og da bare trykker jeg på sett inn. Vipps da skal det være på plass tror jeg. Hehe. Dårlig firklart men prøvde.

Inger: Det skal jeg prøve :)

Hva er løgn?

Unn: Det vet du nok veldig godt du Unn!

Unn: Løgn er når noen sier noe usant om andre personer. Vet du virkelig ikke det?

Inger: :D

Hei! :)

Jeg har fulgt bloggen din en stund, og må si at jeg beundrer deg for hvor sterk du er! Du har virkelig fått smakt på nettroll!! Jeg måtte google KG og navnet ditt bare for å se og jeg måtte gå ut igjen med en gang. Får skikkelig vondt av å lese slikt. Det er mobbing på høyt plan og dette 'støttes' av KG?! Hvilken side er dette og hvordan kan de forsvare å ha slike forum der det så åpenlyst foregår mobbing?! Burde ikke dette vært en mediasak? Om flere blir bevisst på at dette faktisk foregår, så kanskje noe skjer! Dette er bare helt forferdelig!

Du er så herlig, fordi du er akkurat du! Ja du bruker mye penger på vesker og stæsj, som mange andre mener er sløsing. Men hvorfor skal de uttale seg om det?! Du er herlig fordi du ikke lar deg endre eller skremmes til taushet, som sikkert noen av disse har intensjoner om å få til. Du er herlig fordi du tørr å stå i slike diskusjoner og fordi du gjør det DU vil. Det er utrolig inspirerende og mange av oss har mye å lære av deg! Jeg heier på deg! :-D

Klemmer fra meg

Stine: Tusen takk for en veldig fin kommentar <3 Det varmer! Og det er pga slike som deg, at det er gøy å blogge :D Klem <3

Du vet å det glemmes aldri at du ga meg beviser på hvordan folk kan oppføre seg på både fb og kg.

Har takjet deg mange ganger for de bevisene.

Og det var ihvertfall ikke bare 1 person son hengte seg på lederen i den gruppen. Har hverken før eller senere lest så mye svada og løgn som kom frem der. Det tåles ikke at ci 2 står på egne ben. IKKE lar oss harseleres med. Til motsetnibg fra deg så byttet jeg blogg plattform og fant gleden og roen med å blogge igjen. Har å fått fred fra den klanen av kjærringer i 40+ klassen. Og fått meldinget fea flere som sier at jeg hadde rett hele tiden i det jeg sa den gangen. Nå svarer jeg dem ikke konsekvent for de fortjener ingen oppmerksomhet fra meg. Å jeg fant igjen gleden med å kose meg på nett med folk jeg selv vil.

God helg.

Inger: Det er bra, en skal ikke la seg hersje med! God helg :)

Slike mennesker er sjuke i hodet (sorry ord språk )men blir så sint som driver med løgner å slikt.de er sjalu til tusen også.hev deg over dem .ikke like lett men du e tøff og en super person.heier på dæ .klem

Veronika: Takk, klem <3

Kommenterer under her for har ingen interesse av å logge meg på KG. Har fulgt med på det som skjer mellom deg og andre medlemmer på KG, hvordan kommunikasjonen har foregått både fra deg og de som er uenig med deg. Sånn som jeg oppfatter det, er det usakligheter og barnsligheter fra begge kanter som gjør at dette nå har akselert og blitt ren underholdning. Oppfatter at det er en form for mobbing mot deg, men samtidig så er du ikke alltid helt fear du heller. Jeg skriver ikke dette for å være stygg mot deg, for jeg har ingenting imot deg. Men håper for din skyld at du klarer å ligge unna KG og diskusjonen der, dette er ikke bra for helsen verken fysisk eller psykisk. Nå kjenner ikke jeg deg annet enn gjennom bloggen din, men jeg synes nå at dette begynner å bli så alvorlig og stygt, at jeg håper for din del at du kan senke skuldrene og fokusere på det som er positivt. Det er greit du sier du er sterk og alt det der, men personlig så tenker jeg dette går veldig inn på deg. Det er ikke sikkert du tåler at jeg kommer med et velmenende råd, men jeg skriver nå det uansett fordi jeg ønsker deg alt godt og synes dette er gått for langt. Håper dere kommer til å trives i det nye huset og at du finner inspirasjon i å få forandring. Hilsen meg

Anonym: Jeg tåler det jeg. Dette er skrevet på en saklig og fin måte. Det som foregår på KG er veldig stygt. Kanskje har jeg vært spydig noen ganger i svar der jeg også, men det er isåfall fordi jeg blir så til de grader latterliggjort og jeg vil si direkte mobbet. Det er ikke greit, og ingen bør finne seg i slikt. Ærlig talt så går det litt inn på meg at folk uten noen grunn angriper meg på en så stygg måte. Og grunnen er at jeg har en blogg! Men takk for det.

Skriv en ny kommentar