Heretter skal jeg KUN høre på Eurodiet behandleren min!!

Og ingen annen!

Det gikk så bra med vektnedgangen på Eurodiet. Jeg gikk ned 6,7 kg på ca 1 mnd!

Men så begynte jeg og føle meg litt slapp og følte jeg hadde veldig lite energi. Jeg skyldte på Eurodiet pga at Fase 1-2 er protein dietter, og en får nesten ingen karbohydrater og fett. Jeg sluttet på Eurodiet for å se om energien steg, det gjorde den de første dagene, pga karbohydrat økningen. For det er en grunn for at en skal være forsiktig med hard trening på Fase 1-2 på ED, nettopp pga lite karbohydrater, fett og kalorier. Dette er en diet som er under medisinsk tilsyn av sykepleier som er behandler og lege! De går god for denne dietten, og jeg vil tro at når en har utdannet seg som sykepleier og lege, utsetter en ikke noen for fare! Fedon Lindberg er lege, og det er han denne ED dietten er under i Norge. Eurodiet har hjulpet mange ned i ønsket normalvekt, og de har blitt der.

Det skal jeg klare også, for det er bare Eurodiet jeg får til å gå ned i vekt med! Å vær du sikker, jeg har prøvd ALT!! Nå er jeg egentlig sint både på meg selv fordi jeg avbrøt Eurodiet, og "bedrevitere" som tror de vet hva som er best angående å gå ned i vekt! Resultatet er +3,9 kg opp i vekt siden jeg sluttet forrige uke! ;( Ja noe er vann, men ikke alt.

Det stopper nå! For jeg fortsetter på Eurodiet, og starter opp på Fase 2 i 14 dager, og deretter på Fase 3a!! De kiloene som er kommet på igjen, går fort av når jeg starter opp igjen. Nå skal jeg følge ED til vektmålet er nådd, og oppfølging etterpå!

Det mange ikke skjønner er at Fase 3 på ED er gradvis innføring av karbohydrater og mat igjen, og Fase 4 er vedlikeholdsfase med vanlig mat! Da er det ikke ED produkter mer.

Det er Fase 1-2 som er proteinfaser, men også de mest effektive ved vektnedgang! Og ved oppfølging er ikke dette farlig!! Det som er farlig er vektoppgang!!!!!!!! Så før noen av dere "bedrevitere" uttaler dere om Eurodiet, les dere opp!!!

Siden jeg sluttet med Eurodiet har energi nivået steget noe, MEN jeg har fortsatt følt meg slapp og i dårlig form! I tillegg har jeg gått opp i vekt, og svetter som en gris bare jeg rører meg, og også om natta. Dette problemet ble jeg helt kvitt når jeg gikk på ED, men med engang jeg sluttet startet det på igjen! Jeg har det 10 ganger verre nå enn når jeg var på Fase 1 av ED! Jeg er insulinresistens, og vet jeg tåler store mengder karbohydrater dårlig.

NÅ fortsetter jeg på Fase 2 i morgen. Jeg har snakket med Eurodiet behandleren min på telefonen i dag, og vi kom frem til en plan :D Jeg velger og stole på henne, for hun er sykepleier og spesielt utdannet innen diabetes!!

Jeg har ny veiing til henne i August, men skal ha telefonkontakt med henne i mellomtiden.

Så ja jeg FORTSETTER PÅ EURODIET!!!!

Dere som ønsker å følge vektnedgangen min er velkommen til det. Vektoppdatering på bloggen blir hver onsdag!

Jeg vet jeg skal nå vektmålet på 75-85 kg på Eurodiet, som er en sunn diett!! Uansett hva noen måtte mene!!!

Jeg skal også få startet opp med regelmessig trening etterhvert, og det blirt lettere på Fase 3 :)


Dagens vekt er 98,6 kg.

Litt om Fase 3abc.


#helse #eurodiet #vektnedgang #trening

39

stå på du <3

livetmitt93: Takk, det skal jeg gjøre :)

Hvem bryr seg om hva du gjør :-D :-D

Anonym: DU!.. ettersom du hele tiden er inne på min blogg og kommenterer! :-D

Dette er bare en observasjon, men du vingler ekstremt mellom eurodiet og ikke eurodiet. Du må nesten forplikte deg til enten det ene eller det andre. Ikke endre mening annenhver dag. Kan ikke tenke meg at kroppen din har noe godt av alt dette.

Ida: Ja jeg har gjort det. Det er pga at jeg ikke har vært helt i form, og trodde dette skyltes ED. Men etter at jeg har begynt å spist mer vanlig mat med karbohydrater er ikke helsa blitt noe bedre, heller verre. I tillegg har noen ment ED er helseskadelig, og de har ingen erfaring eller vet noe om ED. Men det påvirket meg. Men etter egen erfaring og etter jeg snakket med ED behandleren min i dag, har jeg kommet frem til at ED er den rette dietten for meg. Jeg gikk ned 23 kg på ED i fjor, og hadde jeg hatt oppfølging etterpå hadde jeg nok holdt vekten. Med ED behandleren jeg hadde da sluttet. Det gjør ikke hun jeg har nå :)

Så flink du er :) Jeg liker å følge med bloggen din :)

due: Takk for det :)

Står for det jeg sier, sa du...også sletter du alle innlegga fra de siste dagen ang der jækla dietten din. NÅ altså...

Anonym: Ja jeg står for alt jeg sier, men sletter så det ikke blir noen misforståelse på hva jeg følger, og det er Eurodiet! Alle innlegg fra den er der fortsatt :) Har alltid hatt tro på ED, for jeg har fra før også virkelig god erfaring med den! :D Det er bare den jeg har klart å hatt vektnedgang med, foruten Ingers Rugbrød da jeg hadde 46 kg vektnedgang for endel år tilbake. Men nå er det ikke like lett å følge en slik diett og gå ned, men det er det med Eurodiet. Plager det deg at jeg velger Eurodiet?

Jeg klarer ikke å følge med på hva du gjør, for du vingler frem og tilbake hele tiden. Kan ikke fatte at det går an å legge på seg 3,9 kg på så kort tid?? Har du overspist eller? Jeg kan heller ikke forstå at du orker å starte ED enda en gang... Ja, du gikk ned mange kilo en gang i fjor, men hvor lenge varte det før du var tilbake til utgangspunktet? Nei, sunn mat og trening er løsningen. Ta tiden til hjelp så kommer du i mål!! Hva med helmaraton som du skal løpe i år...tror du fortsatt at du klarer det?

Anonym: Jeg har ikke vinglet særlig frem og tilbake!!!!Det er bare de siste dagene!! JO det går ann å legge på seg det, mye er vann, men slik er det når en går fra lavkarbo til høykarbo!!!!!! NEI jeg har ikke overspist!! Jeg har jo såvidt sluttet, dah.......så jeg kan ikke akkurat si jeg starter på enda engang. Som sagt for 1000 gang så sluttet veilederen min og jeg mistet den hjelpen jeg skulle hatt i fjor!!!!Akkurat som hold vekten kurs på Grete Roede!!Det er ingen garanti for å holde vekten etter småkaldt slanking etter boka heller....Jeg er lettere nå enn da jeg startet opp i fjor! PRØV Å FORSTÅ AT EURODIET ER SUNN VANLIG MAT!!!!DET ER BARE FASE1-2 SOM ER PROTEIN FASER!!!!!!HVOR MANGE GANGER MÅ JEG GJENTA DET! Les dere opp før dere uttaler dere om ED!!!!!!!!!!! Ja å jeg skal trene!! Hvordan i helv... skal jeg vite i Juni om jeg klarer å løpe maraton i September??.. Med den helsa jeg har nå, kan jeg si NEI!! Men jeg håper den blir bedre, og jeg kan ha sjanse til å hvertfall løpe halvmaraton eller 1 mil! Maraton har jeg løpt 1 gang, så det målet er nådd!! Prøv selv hvis du tror det er så fa... lett!!! Store min jeg blir så utrolig lei av dere anonyme klegger på bloggen min som kun kommenterer for å provosere!!!!!!!!!!!.......Ha dere vekk!!

Mye utropstegn? hvorfor? Holder å sette punktum.

Anonym: Jeg skriver 1000 utropstegn om jeg vil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nei. Det plager meg absolutt ikke. Det som plager meg, er at du hele tiden vingler frem og tilbake. Skjønner du virkelig ikke at du blir lite troverdig? Du sa jo for 3 dager siden at du slutta på ED for alltid. Hver dag er det noe nytt. Kanskje en ide å ikke skrive alt du tenker bestandig? Ettersom du vingler noe voldsomt. Bestem deg snart!

En annen ting. Alle utropstegn i teksten gjør at du virker irritert og det er lite saklig. Folk som har lært seg god skriveskikk, gjør ikke slikt.

Anonym: JEG ER FAKTISK IRRITERT PÅ SÅNNE SOM DEG!!!!!!!!!!!! Å JO DA DET PLAGER DEG NOE VOLDSOMT!!!!!!!!!!!! JEG HAR VINGLET LITT DEN SISTE UKEN, OG DET HAR JEG DA VIRKELIG FÅTT HØRT OGSÅ!! JEG DRITER I DIN MENING OM SKRIVESKIKK!!!!!!!!!!!! Jeg er saklig og har bestemt meg for Eurodiet! At det plager deg så inni hel.... at jeg har vinglet litt den siste uken etter en kamp mot vekten i flere år, det bryr meg mitt i ræva!!!! Tror ikke du har peiling på hva det vil si å ha problemer med overvekt, hverken du eller de andre som kommenterer feigt og anonymt på denne måten!!
JEG SKRIVER AKKURAT DET JEG VIL, og når jeg har vinglet denne uka med å bestemme meg, er jo det sannheten! Og jeg har blogg for å skrive om sannheten!! Ikke bare om det som går på skinner!!

Hei Marita !! Det er virkelig fullt forståelig at man blir blind av alle velmenende råd og meninger men du kjenner kroppen din best og har samtidig veldig erfaring med denne dietten , så derfor håper jeg du er litt letta nå over å ha tatt denne endelig beslutningen om å følge ED. Skjønner så godt du blir frustrert og kroppen gir deg signaler på at den ikke har der bra , du rådfører deg med andre som foreslår "vegansk " og sunt kosthold. Nei kjør på , dette går den riktige veien , jeg har troa på dette :-)) håper du kan drikke så mye kaffe du vil og kose deg med Pepsi mat og at du lytter til kroppen og kun trener når du har energi. Masse lykke til !! :-)))

Marie: Tusen takk for en støttende kommentar :D Ja jeg kan kose meg med kaffe og litt Pepsi Max :)

Altså, JESUS....

Anonym: Nei han har jeg ikke sett......

Har erfaring med å gå ned i vekt. Det klarte jeg ved å legge om kosten og å trene. Gikk ned 25 kg for tre år siden, og jeg veier fortsatt det samme! Jeg har hele tiden spist sunn variert kost, også koser jeg meg ekstra i helgene! Jeg mente ikke å være frekk da jeg spurte om du trodde du kom til å springe maraton i år!! Tenkte kanskje du var kommet på andre tanker :)

Anonym: Men det er jo bra du klarte det. :) Men det er ikke alle det er like lett for dessverre.

Du kommer nok i mål før eller siden. Det er jo noe å strekke seg etter og kunne se frem til;). Viktig å holde fokuset på målet uavhengig av hvilken metode du velger/har valgt å gå for. La frustrasjonen fare og fortsett der du slapp, tenker du kommer i mål med ønsket vekt selvom det tar litt tid ;)

Anonym: Takk :) Ja nå målet skal jeg :)

At d går an å fremstå så lite fornuftig. Bare løgner og forskjellige ting fra dag til dag. Ta deg sammen eller slutt å skriv

Anonym: Løgner?? Hva har jeg løyet om?? Jeg er vel heller veldig ærlig som er åpen om vektnedgangen min og valget jeg tar for å gå ned! Ja jeg har surret litt de siste dagene, men løyet har jeg ikke!! Å nå er jeg 100% sikker på Eurodiet!! Makan til kommentar!!

Jeg må bare le. Det blir jo rent underholdene å lese denne krangelen. Men også ganske tragsik. Kjære Kari Marita, masse lykke til med den dietten du velger. Jeg forstår at du blir kjempeirritert over slike kommentarer som legges frem her. Kjære vene, hvis folk ikke liker bloggen din, eller heier på deg, kan de vel bare la være å lese. Finnes vel hundrevis av andre blogger å veldge mellom. Mobbere kaller jeg sånne folk.

Det er kjempevanskelig å slanke seg, Selv har jeg bare fire, fem kilo jeg så gjerne skulle blitt kvitt. Jeg vet hva jeg må gjøre for å nå målet, men jeg eier ikke viljestyrke. Jeg er 175 cm og veier 74 kg, så utfra et litt større perspektiv er det vel ikke nødvendig å slanke seg heller, er vel mest følelsen...Vi damer har vel litt for lett å finne noe å sette fingen på ved oss selv eller hva. Mannen min har måtte høre på gnålet mitt om disse kiloene i mange år, og det har sikkert din mann også.

Jeg tror det er viktig at vi jobber med å like oss selv med den kroppen vi har, for det er vel de færreste som er like veldreid som fotballfrue (sukk,sskulle gjerne hatt hennes kropp, men så er jo hun super sunn og trent da, så jeg vet jo oppskriften). Følger en blogg som heter Fitnok, der får jeg litt sunne perspektiver på ting, og tipser deg om den bloggen.

Igjen, masse lykke til, og jeg heier på deg, om du klarer dietten eller ikke.

Torill: Tusen takk for det :)

Det er nok to store jobber som står foran deg. Den ene er å rive av kiloene. Den andre og kanskje største jobben er å holde seg der. Jeg tipper det er slitsomt. For man er jo på en måte i "krig" med kroppen og hjernen sin. Kroppen vil ha sukker og karbohydrater for å komme opp til max vekten igjen, mens man må slite mot belønningssenteret i hjernen for å klare det. Stå på du, og ikke gi deg! Ser du har en liten flue som driver og irriterer og surrer rundt i kommentarfeltet på bloggen din. Finnes mye artige fluesmekkere å velge blant. Hehe ;D

irenglede: Det er sant, nei jeg skal ikke gi meg. Takk :) Ja den kan ergre på seg småstein denne flua ;)

Godt jobba - stå på videre!

Torunn: Takk, det skal jeg :)

Må du leve på denne dietten for alltid, hvis du skal holde vekta?

Milo: Denne dietten består av 4 Faser. Den 4 fasen er vanlig mat, så det er et vanlig sunt kosthold en skal leve etter. Dette er egentlig ikke en diett, men en omlegging til et sunt varig kosthold.

Å her er bedreviterne om ditt liv godt i gang med å belære deg.

Lykke til videre.

Inger: Ja det er de. Takk :)

Merkelig at ikke folk kan la deg være i fred ? Hvorfor har denne "fluas" mening noe å si ? Drit i vedkommende, da lar hun/han deg nok være.

Alina: Ja det kan du si. Det har ingen betydning hva hun mener :)

Skriv en ny kommentar