Jeg er så fake! ;D

I dag har jeg vært i Trondheim og satt på meg fake gelnails med shellac på neglene på hendene, og shellac på neglene på føttene. Fargen ble grå med litt dekor, glitter og steiner. Jeg ble veldig fornøyd :)

Ble også refill på vippe extentions, og forming av bryn.

Dagens designerveske ble LV Hoxton GM.

Nå er jeg veldig fake med hairextentions, vippe extentions, gelnails, fake lepper med juvederm, juvederm i ansiktet, botox, og sannelig også et brystløft (Men de er ikke fake da) ;D

Hvordan skal dette gå ;D...

Har kjøpt meg ferskpresset juice <3

#skjønnhet #mote #juice #trondheim

18

åå så deilig! Resultatet ble veldig bra :D

Thea Mariel 👑: Takk :)

Flott ble du jaffal! Har satt på slike negler et par ganger, men har aldri blitt fornøyd siden det alltid er flere millimeter mellom neglen og neglebåndet. Har klaget og fått det omgjort, men det ble jo ikke stort bedre da heller. Irriterende!

Måtte bare le litt når du ramser opp alt som er fake. Min søster var på date for flere år siden, med silikon i puppene, hairextentions og falske negler. Rett før maten ble servert sier fyren at han liker best naturlige jenter, og ho var lite sminka og så sikkert ganske så naturlig og flott ut. Akkurat da ramla den ene negla av!! Haha. Ble visst med den ene daten der gitt.

Marit: Takk :) Hehe..

fine:)

livetmitt93: Takk :)

NICE :)

Nina: :D

Hei :)

Du kledde alt :) Hvor tar du å legger gelenegler og hvor klipper du deg i Trondheim? Hva er prisen på gelenegler? Hvor lang tid tar det å legge og hva er prisen for nytt sett og evt påfyll? Hvor ofte må du legge nye?

Ha en fin kveld videre :)

Marita: Takk :)Det tar ca 4-5 uker for etterfylling, og det koster rundt 1000kr. Jeg er på Tinkabelle :) Ha en fin kveld :)

Så fin du ble :) vippene så fine ut. Får du sponset noe av dette, slik andre bloggere får? Er bare nyskjerrig :)

Ranveig: Nei dette er ikke sponset :)

Kjempefint <3

Tone: Takk :)

Vippene og neglene ble super fine!

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening: Takk :)

helt råe negler! :D <3

Charlene N. Nedrum: :)

Skriv en ny kommentar