25

så fin:)

livetmitt93: Takk, ja det er den :)

Og dette har du betalt 50000kr for 😂😂😂😂 ser ut som noe en finner til 5 kr på loppemarked. Helt seriøst 😂😂😂

Anonym: Hvis du har funnet denne vesken på loppemarked til 5 kr, ja da har du virkelig gjort et kupp. Men den stakkars personen som gav den bort der har mistet mye penger stakkar..Tror ikke du skjønner deg på Hermes Birkin..Denne er jo i god stand også, så hva du ler av vet du nå best selv :D Jeg betalte 45000kr for den, og har lett fått igjen det om jeg hadde solgt den :) Om den hadde vært virkelig slitt har en lett fått igjen 30000kr! Så den som ler sist, ler nok best :D

Ja jeg ler ihvertfall av deg. Det skal være helt sikkert 😂😂😂😂

Anonym: Bare le du, det gjør meg ingen verdens ting! Du er bare en ubetydelig liten anonym lort! :D

Dritfin Farge og veske.

Bare merket koster jo mye .

Er jo det samme om du handler merkeklær det. Merkevarer koster.

Det er hver sin smak hva man liker.

Noen kjøper dyre merkebiler til noen millioner og. De er det vanskelig å få for 100 kroner på et loppemarked , anonym. Ikke vanskelig å se at du ikke har peiling anonym . Feig er du og.

Inger: Takk :) Du har helt rett!

Dette handler ikke om peiling. Jeg sier den ser ut som en hvilken som helst annen veske. Veldig anonym og kjedelg. Ingen som ikke er kjennere vil vite at du går rundt å bærer på noe som koster 50000. Hva er vitsen da?

Helt ærlig jeg liker ikke veska noe særlig, mest på grunn av at sidene ikke virker særlig stive. De faller liksom litt sammen og får den til å virke litt posete? Kan hende det er annerledes når du har fylt veska litt opp.

Når det er sagt så har jeg ikke peiling på designervesker! Jeg tenker bare at i mine øyne hadde veska vært finere med litt stivere sider.

Ellers er jeg spent på å se hvilken veske som blir neste innkjøp! Spennende å følge med på.

Ida: Det er hver sin smak :) Det er mange skinn typer av Birkin. Denne er ganske myk. Den blir mer stiv når den fylles opp. Jeg personlig liker at den er slik :)

Er ikke veskekjenner jeg heller.

Men ser stor forskjell når jeg ser damer på byen om veska er billig eller dyr. Der er ikke vanskelig å se. Designet og skinnet lyser igjennom på veska koster.

Inger: :)

Du burde kjøpe en sånn: http://www.ebay.com/itm/BASE-SHAPER-INSERT-LINER-MADE-FOR-BIRKIN-35-40-BAG-Black-Red-Brown-/152121837122?var=&hash=item236b2b0642:m:mkmsxRnMnsO3LH7hqmwi0xQ til å shape bagen nederst. Vet om flere som har kjøpt og da holder den fasongen bedre :) Veldig fin veske!:)

Henriette: Takk :) Da skal jeg gjøre det :)

Nydelig veske og nydelig sjokoladebrunfarge :-) Lekker! <3 Jeg er ikke veskekjenner jeg heller, men ser at dette er kvalitet. Du kledde også godt hårforlegningen, du stråler <3 Ha en solrik dag. Hilsen fast leser fra Trondheim.

Marita: Tusen takk :) Håper vi får mange soldager :)

Enig med deg over, ikke noe ekstraordinært med såkalte designervesker...bortsett fra at noen har skaffet seg et kjent navn og tjener penger på det. Mange flotte skinnvesker til en brøkdel av prisen i forhold til overprisede designervesker.

Anonym: Det er nok ekstraordinært med Birkin. Den er håndlaget, hvert eneste sting er sydd for hånd. Og jo kvaliteten på designvesker er mye høyere enn masseproduksjon.

Nå er det ikke ditt forhold til dyre designervesker som er mitt poeng, men heller kriteriene for hvordan verdien på en vare settes. At en veske er håndsydd, er ikke synonymt med at kvaliteten nødvendigvis er bedre eller skinnet for den slags skyld. Generelt sett er merkenavn veldig overdrevet og mange ting er rett og slett ikke verdt prisen varen er verdtsatt til i det hele tatt. Men så lenge folk er villig til å betale, opprettholder man nivået på varen. Sånn er det med mange andre ting i samfunnet også, uten at jeg skal dra noen sammenligninger her. Så det er ikke kritikk til deg som person, men min refleksjon av overprisede varer ;)

Anonym: Ja det må du bare ha din mening om :)

Flott mørk sjokoladebrun farge uten kalorier. Hehe. Gratulerer med nyheten! Sikle sikle...

irenglede: Ja skulle nå ønske sjokolade var uten kalorier også da ;D Takk :)

Hehe, ja, ikke sant.....

irenglede: :)

Skriv en ny kommentar