Avbrutt Hermes Birkin kjøp, men ble kjøp av annen Birkin og Hermes Evelyne III PM :D

I dag ble kjøpet av den flotte Hermes Birkin 35 Blue Jean avbrutt.

Det er pga at vesken ble sendt til vertifisering i USA, og det har blitt noe rot med forsendelsen. Den ligger muligens hos tollen eller noe. Så når det har tatt så lang tid valgte jeg og avbryte kjøpet, og ble enig med selger på at det var greit.

Vesken kommer sikkert til rette etterhvert og får en annen eier. Jeg har vært litt i tvil fra første stund også, for det er en veldig dyr veske. Men er en investering uansett da. Men nå ble det slik, og jeg får tilbake pengene på mandag.

Jeg føler fortsatt det er drømmevesken, men har en fin samling uansett :) Jeg venter på to LV vesker, og føler jeg har en komplett samling nå.

Jeg har kjøpt en Hermes Evelyne III PM i den fine fargen Anemone. Vesken er kjøpt fra en dame som nesten ikke har brukt den, så den er som ny. Den er fra 2015. Det er en litt annen prisklasse på denne vesken. Ny koster de 25000kr, og jeg fikk den til en betydelig mindre pris :)

Kanskje en gang i fremtiden det blir kjøpt en Birkin :)

Det ble ikke så veldig langt inn i fremtiden, for denne flotte Birkin vesken på bilde to er kjøpt nå av samme eier :)

Lånt bilde.

Herms Birkin 35 i Swift Skinn, og i fargen Havane <3
Lånt bilde av forrige eier.

Hermes Evelyne III PM <3
Lånt bilde av forrige eier.

 

#mote #design

27

Så kjedelig da! Håper du får tilbake det du har betalt!

Mariann: Ja får tilbake alt :)

Hva koster en sånn veske?

Anonym: Alt etter hvilken skinn type, om det er diamanter på, om den er ny eller brukt. Alt fra ca 40000kr til ca 1,5 millioner :)

Rålekker!

Pernille: Ja det er den :)

Kjedelig, men bra du får penger tilbake da :)

Veldig fin veske :)

Rikke: Ja er kjedelig, men får pengene tilbake så da er det greit :) Den er veldig fin :)

Lekker men alt for dyr for meg :)

Laila MA: Ja det er en veldig dyr veske.

Åhhh det var jo synd! Men godt du får pengene dine tilbake hvertfall :)

Tone V. Vinningland: Ja pengene får jeg tilbake når varen jeg har kjøpt ikke kommer, så det er ingen problem. Den er kjøpt på Finn. Men vesken er kjempe flott :)

kjedelig :/

livetmitt93: Ja er jo det, men har mange andre fine vesker så det går bra :)

Synd at handelen ikke ble noe av, er en lekker veske. Men hvorfor fikk ikke selger vesken autorisert før den ble lagt ut på finn? Virker som en tungvindt måte å selge ting på. Først selge vesken og så autorisere den. Burde vel vært i omvendt rekkefølge. Men bra du får tilbake pengene :) Hvordan betalte du for den? Via finn sin betalingstjeneste eller bank? Ha en fortsatt fin lørdag.

Madelen: Det er vel en selvfølge å få tilbake pengene når jeg ikke har fått varen, det er en ærlig selger så det går bra. Er umulig å ikke gi tilbake pengene uansett, da ville det jo blitt svindel og en politisak. Betalte via konto. Ja litt tungvindt, men har gått greit dette hvis det ikke har tatt så lang tid. Kan hende den ligger i tollen, for noen ganger kan en vare bli liggende der lenge. Hvorfor vet jeg ikke. Jeg vil derfor avbryte handelen pga at jeg har betalt, og det er uvisst når vesken kommer. Jeg og selger ble enige om dette, så det går greit. Får vel alltids solgt vesken når den kommer fra vertifisering til noen andre :)

Wow - for en fin farge på den Evelyn'en. Vil ha :) Kjøper du veskene på eBay?

GateGlam - Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg: Jeg kjøper på Finn :)

Jeg bare lurer... hvorfor er vesken i Usa? Når den er kjøpt gjennom Finn? Og hva betyr det at den er sendt til verifisering?

Katrine: Det er fordi selgeren sendte den til en dame som vertifiserer/ bekrefter ekthet/ekthetsbevis i USA.

Du lar deg lure du. Sende en veske til USA for å vertifisere den? Forstår du ikke at dette bare er lureri? Pengene tilbake på konto får du aldri.

Anonym: Tror ikke du har fulgt helt med her..Alt er sant, og den andre Hermes vesken fra samme selger er på vei i posten til meg nå, og restrerende 6000kr som ble billigere for denne Hermes Birkin i forhold til den som ikke er kommet fra vertifisering i USA som jeg skulle ha først, er allerede inn på konto! Dette er en seriøs selger, som har veldig mange følgere på Instagram om sin store designer samling. Og veldig god omtale og rykte på Finn. Så jeg har nok ikke blitt luret her nei. Tror du jeg er dum og kjøper en Birkin Veske på nettet til 45000kr av hvem som helst? Nå nei du!..Hadde senest kontakt med henne nå :)

Fin veske, men håper du får igjen pengene og ikke blir skuffet over den nye vesken! Vesker kan verifiseres hos Hermes i Oslo, så skjønner ikke hvorfor den skal sendes til en tredjepart i USA. Lukter svindel lang vei.

M: Det er en anerkjent Hermes vertifiserer som heter Bababebi! Og den forrige vesken befant seg i sommerhuset i Italia til selgeren, og ble sendt derifra til USA. Men denne vesken jeg nå byttet i er fra samme selger, og befinner seg til selger som er fra Stavanger og nettopp fått baby! Selgeren har mange Hermes vesker og andre vesker, og akkurat nå også flere annonser på Finn. Dette er en anerkjent selger på Finn, og har også Instagram konto med over 1 million følgere! Dessuten kan du ikke bare dukke opp med en veske hos Hermes i Oslo og få den vrtifisert der Der er ikke slik det fungerer med Hermes Birkin vesker! Så nei du dette er ikke svindel! Jeg har allerede fått tilbake 6000kr av selgeren, for denne Birkin vesken kostet 6000kr mindre enn den forrige, og Birkin vesken er på vei i posten!

M: Jeg mente selvfølgelig over tusen følgere på Instagram.

M: Denne Birkin vesken er også vertifisert hos Bababebi.

Skriv en ny kommentar