-5,3 KG PÅ TRE UKER! JIPPI :D

Og -1,3 kg den siste uka på Eurodiet :)

Det går veldig bra med vektnedgangen, og 5,3 kg på tre uker er bra!

Neste uke 24/5 skal jeg til behandleren min i Trondheim og få veiet meg for andre gang, og så blir det oppstart på Fase 2. Vektoppdatering på bloggen igjen da.

Det har blitt litt lite trening på Fase 1, fordi kroppen får veldig lite karbohydrater, og da blir hard trening hardt. Men når jeg etterhvert går over på Fase 3 blir det mer karbohydrater igjen, og da skal jeg igjen begynne med mer regelmessig trening. For jeg er veldig glad i å trene :)

Akkurat nå prøver jeg å gå turer, og trener litt når jeg føler jeg har litt mer energi :) Energinivået er greit til daglige gjøremål, men det er når det kommer til trening det blir litt lite kalorier, fett og karbohydrater. De to første fasene er en protein diett.

Jeg ser frem mot å nå målet mitt denne gangen på 75-85 kg, og holde meg rundt den vekten :)

Kanskje i August når vi reiser til Kypros at jeg er kommet ned til 85 kg :D Det er fint å ha mål å se imot, det motiverer :)

Dagens vekt:

Frokosten i dag ble Eurodiet kjeks og kaffe :) Denne kjeksen er god. Kommer i bringebær smak og sjokolade smak.

#helse #eurodiet #vektnedgang #trening

14

flink:)

Nina: Takk :)

Så bra.

Inger: Takk, ja er det :)

Gratulerer så mye :)

Martin Ravndal: Takk for det :)

Så utrolig flink du er!

Elise Jørgensen: Takk :)

Fantastiske resultater! Jeg er i samme situasjon selv, og vet hvor tøft og tungt dette kan være enkelte dager. Men ingenting er mer motiverende enn å se resultatet av all jobben og motivasjonen man må stable på beina. Viktig å kunne kjenne på stoltheten og gleden ved hver kilo og hver dag man lykkes. (Oppnådde selv minus ti kilo på elleve uker nå på mandag) Heier deg frem!

Ragnhild: Kjempebra! :D Takk :) Ja det kan være veldig tungt, men det er som du sier, det motiverer veldig med så gode resultater :)

Gratulere :) Det er en god følelse :)

Anneli Høiland: Takk, ja det er det :)

Gratulerer så flott og gleder meg på dine vegne.

Ha en strålende dag og ta fjerne en titt på min blogg

Sissel

sisselgu: Takk, ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentar