Juvederm, botox, frisør og handel <3

I dag har jeg vært i Trondheim og fått påfyll av juvederm og botox hos min flinke behandler. Ble et ansiktsløft med juvederm, og noen stikk her og der :)

Før behandling.

Under behandling.

Etter behandling.

Dagens designer veske ble LV Neonoe <3

Ble en tur til frisøren for å få en litt varmere farge i stripene.

En salat på jordbær pikene :)

Fin temperatur i Trondheim i dag :)

Ble kjøpt litt småtterier :)

#skjønnhet #mote #trondheim

19

fine bilder:)

Nina: Takk :)

Karimaritas

UNN dette er til deg: :-p :D

Karimaritas: Unn By the way..Lag deg blogg selv, hvis du ønsker å skrive lange dikt! På bloggen min får du ikke lisens til å publisere et eneste ett! :D

Deilig å få freshet seg litt! Bruker de samme behandlingene selv og det er utrolig herlig.

Anne V: Ja det er det :)

UNN: Jeg har det veldig bra for tiden :D Slutt å bland deg i livet mitt, du kan jo få høyt blodtrykk av alle bekymringene dine som du har over meg!..Du trenger virkelig ikke bekymre deg :)

Herre min hatt...bortkasta penger tenker jeg!! Du pynter virkelig på utseendet til 17.mai :) Kan jeg få lov å spørre hvor mye penger denne dagen har kostet totalt?

Anonym: Nei 17 Mai har ingenting med disse behandlingene :D Nei det kan du ikke, for det er ikke din sak :)

Alt tyder på at du har det bra ja :D Jeg tviler ikke!

Unn: Nei det trenger du virkelig ikke gjøre :) Håper du har det bra også!

Nice With filler. IT hurted a little bit after they gave me one But IT was worth IT 😍

Corina: Yes it hurts a bit, but Its worth it :)

Synes det er kult at du går din egen vei og kjører på med litt hollywood-glamour. Synes ikke plassen man bor skal definere hvordan man skal se ut eller hva man skal bruke penger på. Stå på videre!

Anonym: Takk :D <3 Og jeg er helt enig, hvorfor skal vi fra små bygder være traust og kjedelig? Vi har vel også lov å ha litt glamour sider :)

Er man traust og kjedelig om man ikke tar Botox og hele den pakka? Det er det du sier. Lite GLAMOUR over slike behandlinger synes jeg. Det er vil ikke hvordan du ser ut som gjør det til kjedelig, er det vel?

Lenge leve den kostbare forfengeligheten.

Anonym: Det var ikke det jeg sa! Men det virker som man må bo i stor by for å kjøpe designvesker, bruke botox osv. Helst Hollywood, det var det jeg skulle frem til. Det virker som at er du fra bygda skal du helst ut å råne bil eller se i ræva på ei ku, for å ta i litt :D

Du er ikke lite frekk mot leserne dine ser jeg....Jeg er fra Leksvika, og så deg i går. Var ikke mye glamour over all botoxen for å si d sånn...

Anonym: Jeg er ikke frekk mot leserne mine, bare de leserne som er utrolig frekk mot meg! Sånn som du..Kan jeg spørre hva du mener med denne kommmentaren? Kan du utdype hva du mener? Og det er vel heller ingen som har sagt at det skal se så glamour ut med botox, andre enn visse lesere fra Leksvik!....Jeg har aldri sagt jeg er glamourløs eller forfengelig heller jeg, trenger ikke være det om man tar vare på huden sin!

Skriv en ny kommentar