JA jeg er en stor BITCH, GOLDDIGGER, OSV...

Jeg er den største og mest egoistiske slemme personen som går på to føtter!

Jeg bryr meg bare om materielle ting og penger, og skjuler den virkelige meg!

Jeg er slem mot min mann hele tiden, og han får verken mat eller omsorg. Jeg snakker og skriver stygt om alle hele tiden som ikke stemmer. Jeg elsker å bruke bare penger på meg selv, og ingen annen. Jeg behandler alle rundt meg veldig dårlig, og bruker opp alle jeg kjenner sine penger.

Jeg bryr meg bare om luksus, og lever i min egen designer boble.

Jeg venter på at jeg skal arve mye penger, og leve i sus og dus. Selv om jeg allerede gjør det på andres regning.

Ja jeg er en forferdelig person!


 

#ytringerogtanker #ironi

36

Amen :) you go girl 💪🏼👍🏼

Tone V. Vinningland: :D

Kjære kjære deg.

Ja hva skal man si?

Med et slikt sarkastisk innlegg så legger du jo opp til at folk skal skrive noe negativt til deg. Ja selvfølgelig vil også noen skrive at dette er ikke sant.

For det virker jo som et oppmerksomhetsinnlegg, at du vil høre at dette ikke stemmer. Men dessverre vil det jo mest sannsynlig ikke virke sånn.

Ja det er mulig du har fått innlegg der mennesker skriver dette, men det ser vi jo ikke siden du ikke ønsker å publisere det. Og det er din rett, for all del. Men samtidig får det meg til å tenke om det virkelig er sånn. Men igjen så vet jeg jo ikke, jeg kjenner deg jo ikke, men likevel når noen, selv om de er ærlige med å si at de ikke vil legge det ut, men skriver likevel hva de har skrevet, ja da blir jeg litt tenkende.

Men nå holder jeg på å skrive meg litt ut av kurs.

Regner med at du kommer til å få litt svar på dette innlegget, får bare håpe du får den positive oppmerksomheten du ønsker og ikke negative.

Men denne gangen bør du nok legge ut alt, og ikke komme å si at noen holder på å ødelegge for deg, men du velger å ikke legge det ut fordi de ikke skal knekke deg.

Anonym: Jeg vet dette ikke stemmer, og er ikke ut etter oppmerksomhet. Jeg vil med dette innlegget vise andre hva nettroll sier om andre på nett. Det er farlig å henge ut en oerson slik som jeg er blitt, jeg er heldigvis sterk og tåler det. Men tenk om det har vært en svak person.. Ja en kan vel gå så langt og si at det kan føre til selvmord! Du sier du blir i tvil om dette kan være sant, ja der ser du hvor farlig dette er! Løgn og rykter er en farlig ting! Akkurat du kjenner meg jo ikke, og det er akkurat det. Nettrollene er ute etter å spre løgn og rykter for å få nettopp deg til å tro på det de skriver. Jeg er en stikk motsatt person av det jeg skrev, og det vet folk som kjenner meg. Jeg skrev dette ironiske innlegget for å vise hva jeg får høre fra nettroll hver dag på bloggen min. Og det er en gjeng nettroll som skriver slikt til meg daglig. Det er hetsing, personangrep og mobbing! Tenk dere om nettroll, dere kan faktisk ødelegge en person med trollingen deres!
Bare så det er sagt, meg ødelegger dere ikke, men hyggelig er det selvsagt ikke!

Endelig et ærlig innlegg

Anonym: Du skjønner ironi? Men du er jo et av nettrollene så for deg er jo dette din sannhet. Så kos deg med innlegget!

haha artig:)

liveterherlig93: Ja det er jo sånn nettrollene mener jeg er, så da kunne de få et eget innlegg ;D

Nettroll? Det er bedre det isåfall, enn å oppføre seg som et troll in real life. Skjønte at innlegget var ironi, såklart. Fordi du har jo null selvinnsikt. Men fortsatt ditt beste innlegg til nå. Hvor jævla barnslig er det mulig å være? Synes synd på familien din.

Anonym: Her er et eksempel fra et av nettrollene! Slike kommentarer får jeg daglig, men har valgt å ikke publisere alle! Hvorfor disse folkene har så mye imot meg at de skriver sånn, må jeg si at jeg ikke vet. Men det er vel sånn nettroll fungerer i hodene sine! Det er vel ikke barnslig å skrive et innlegg slik nettrollene sier du er. Det som er barnslig er å være et anonymt nettroll! Ja det er jo synd i familien min også, de syns også nettmobbing er avskyelig! Les denne Anonyme kommentaren nøye, den er så farlig og rett og slett personangrep! Som sagt i annen kommentar, jeg er glad jeg er en sterk person og tåler å få slikt servert om meg selv...Ikke alle ville tålt det!! Tenk nøye på det dere som lyver om og hetser andre på nett!

Vet du hva? I perioder så prøver du alt du kan å irritere og provosere leserne dine! Slik virker det i alle fall på meg. Da handler alle innleggene dine om hvilke vesker du har kjøpt, feriereiser du har bestilt, skjønnhetsbehandlinger og nett-troll!! Alle emner du vet du får pes for... Jeg har fulgt med bloggen din en god stund, og den begynner å bli rimelig forutsigbar :) Men for all del - Er jo din blogg :) Men jeg synes ikke du har rett til å "klage" på kommentarene du får, eller sensurerer dem!

Anonym: Det er jo dette bloggen min i hovedsak handler om, så hvis det provoserer deg eller noen annen, råder jeg deg til å slutte å lese bloggen min! Du mener altså at jeg skal godta alle stygge usanne kommentarene jeg får om meg selv? Aldri! Nettroll vinner ikke over meg og min blogg! Det skjer ikke! Det er bra at det blir skrevet innlegg om hvordan nettroll eller anonyme feige folk oppfører seg bak tastaturet!

Det beste ironiske innlegget jeg noen gang har lest. Og bygdedyret/nettrollet har vært på ferde ser jeg

Inger: Ja de dukker fort opp :)

Ja, jeg kommenterer. Mest av alt stiller jeg spørsmål. Jeg har ALDRI ALDRI sagt noe som helst av det stygge du sier at "nett-troll" skriver (personangrep, kallenavn, stygge kommentarer), men å svare på spørsmålene mine om økonomi; hvordan du får det til å gå rundt økonomisk med de utgiftene du har og likevel ha det såpass romslig at du har råd til alt det andre i tillegg - det tør du ikke! Antakelig fordi økonomien din er aldeles skakkkjørt og du lever på kredit og lånte penger. Det synes jeg faktisk du har et samfunnsansvar å fortelle om! Like mye som du forteller om spiseforstyrrelsen din, bør du også blogge om pengebruken din. Først da får du respekt som blogger hos meg. Men du tør ikke legge ut mine kommentarer, Kari. Og det er fordi jeg treffer spikeren på hodet, ikke sant?

Unn: Ikke det at verken du eller noen andre har noenting med økonomien min å gjøre, og det er slett ikke et samfunnsansvar å snakke om. Noe så latterlig har jeg aldri hørt før! Er privatøkonomien til en privatperson et samfunnsansvar? Privat økonomien til en person er hva ordet sier privat! Pengebruken min og hvordan jeg bruker pengene mine er derfor en privat sak, og du treffer aldeles ikke spikeren på hodet! Hvorfor er du så interessert i min økonomi? Det har jeg lurt på lenge. Jeg har ikke kommentert økonomi spørsmålene dine fordi du ikke har noe med det! Du er bare så nyskjerrig at det blir komisk :) Og jo du har vært ufin mange ganger! Jeg trenger da vel ikke din respekt som blogger, jeg lever fint uten. Hvis jeg må brette ut økonomien min for å få respekt, er det deg og ikke meg det er noe rart med!

Uansett har du et like stort problem med pengebruk som med spiseforstyrrelse. Fortell meg hvilke stygge kallenavn jeg har brukt på deg?

Unn: Nei det har jeg aldeles ikke! Du har ikke grunnlag for å påstå noe om meg, hverken om økonomien min eller spiseforstyrrelse! Du har vel heller uttrykket hvor håpløs jeg er, og ikke brukt kallenavn..

Som jeg har sagt før, du burde vært skjermet mot deg selv. Absolutt ingen selvinnsikt og forståelse av hvordan verden fungerer

Anonym: Eksempel på enda en stygg nettroll komentar! Jeg trenger vel ikke si mer...Kanskje bare en ting: Er det rart det er krig og ondskap i verden?....

Er nok noen som er misunnelige eller hvorfor slenge ut av seg så mye "piss".

Du har en flott blogg Kari !

Anne V: Ja det ser sånn ut. Takk, det betyr mye at du syns det :)

Nei, nå må jeg bare kommentere litt jeg også. Hvor barnslig er det mulig å være her på nettet. Hvis det er folk som ikke liker å lese om designervesker og turer, så la nå bare være å lese bloggen da vel. Vi leser vel blogger som interesserer oss? Jeg må bare si at det er helt utenfor min fatteevne hvordan voksne folk kan få seg til å skrive.

Tenk om folk kunne begynne å være litt snille med hverandre i steden for.

Ønsker deg alt det beste Kari Marita!

Torill: Ja jeg forstår heller ikke at det er mulig at voksne folk oppfører seg så stygt. Det er ikke rart det forekommer mobbing blandt barn og unge!
Takk for det :)

Unn, hvorfor bry seg så mye om andres økonomi?

Kan ikke du også få deg en hobby innen vesker og accessories? Kjøp litt på Finn, selg litt, gjerne for en høyere pris og dermed tjene litt. Da får du tiden til å gå og du slipper å henge deg opp i hva andre gjør :)

Og forresten, vet du hva? Det er flere som har denne hobbyen. Du skjønner det at designprodukter taper seg lite i pris :)

Lulla: Akkurat! :)

Vil bare si fra at hvis noen lurer er det ikke meg som har kommentert som Toril over her. Bare til orientering.

Mvh

Toril

Toril: Er du redd noen skal tro vi er venner? ;D..

Ingen kommentar på ditt svar! Det var det du som sa, og ikke jeg.

Mvh Toril

Toril: Det var jeg som skrev det ja, for det er slik det kan tolkes. Men helt greit at du ikke har kommentar til det :) Jeg vet det ikke var deg, for du skriver med en l, og ip nr stemte ikke.

Du er unik Kari Marita:) du gjør som du vil uten å legge deg under jantelovven. Jeg liker dine oppdateringer ang kosthold, vektnedgang. Vesker er ikke min greie, og jada jeg har nok tenkt en gang hvordan du har råd, men det er ikke min sak, helt til jeg skjønte at du selger jo mange vesker og ergo har du råd til andre. Dette har du skrevet om. Ser ikke nettrollene det? eller vil dem bare trolle for å trolle..Go girl:)

Kira Haug: Jeg tror de helst vil trolle uansett hva jeg skriver og gjør! Takk :)

ja du er vell grunnen til at det er krig i verden også da, hahah.. uff er morsomt med sånne nett troll som bare skal lage kvalme

Elise Jørgensen: Ja det skulle ikke forundre meg om jeg får skylden for det også :) Ja å lage kvalme det kan de.

Du og ham Trumf som skaper liv 0g røre i verden

Hehe.

Inger: Hahaha...

Skriv en ny kommentar