Det er så godt å ha vunnet over nettrollene! :D..

Og befriende å slippe alle de ufine kommentarene på bloggen min :D

Siden jeg sluttet og publisere disse kommentarene har jeg fått fred, og det er en fornøyelse å blogge!

Jeg vant over nettrollene :D Jeg råder alle andre som har problemer med nett troll og bare overse dem, og ikke publisere noen kommentarer. Da taper de stort, og slike troll fortjener ingen oppmerksomhet!

#ytringerogtanker

21

Jeg driter seriøst om du publiserer. Jeg er opptatt av at flest mulig skal gjennomskue deg, og det gjør de. Til slutt. Du er seriøst barnslig med slike bilder.

Anonym: Se her: Nå var Anonym med det berømte ip nr 23 til slutt på vakt noen sekunder etter innlegget ble skrevet..Denne personen er besatt av meg og bloggen min! Hvorfor vet jeg ikke, men personen liker meg tydeligvis ikke, og lyver om meg så det renner av hun/han. Jeg har som sagt ingenting som er å gjennomskue, som denne personen påstår for 1000 gang. Jeg bryr meg ikke lenger, men måtte bare publisere denne kommentaren for å vise hvordan nett troll er!

Anonym: Foressten, hva er det du ønsker skal bli gjennomskuet? Kan du ikke bare skrive det her?..Jeg lurer veldig på hva det er skjønner du!

dem er så tragiske mennesker! er blir gal

liveterherlig93: Ja du sier noe der.

Huff, så trist at folk skal være sånn! De er ikke verdt din tid eller energi, fine deg... Kos deg med de som gjør godt for deg og er snille med deg <3

Yvonne & Terje: Ja det gjør jeg, bryr meg ikke lenger om disse patetiske menneskene som holder på sånn til andre! :)

Du vant??? Vinner du når du sensurerer og bare publiserer Hallelujakommentarene? D er nettopp da du har tapt når du ikke kan stå for kritikken og føler deg så truffet at du ikke tørr å publisere for at alle skalse hvordan du er

Anonym: Jeg tørr å publisere, men det er nettopp det at jeg ikke publiserer slike kommentarer som denne, der du/dere påstår jeg er anderledes enn jeg gir meg ut for å være! Klart jeg ikke publiserer løgn etter løgn, ondskapsfull sladder om deg selv!! Ville du gjort det gang etter gang, og sitte å forsvare deg over løgn og sladder hele tiden? Nei det tror jeg ikke! Derfor har jeg sluttet å publisere disse kommentarene fra dere nett troll/ hetsere! Jeg er åpen og ærlig på bloggen min, og er akkurat den personen jeg utgir meg for å være! Verken mer eller mindre! Å det jeg også lurer på er hvorfor dere som sier sannheten skal frem om hvordan jeg er( hva enn det måtte være?) skriver det direkte i en kommentar her isteden for å drive på å gå rundt grøten som dette! Skriv hvordan jeg er, og bli ferdig med det, så skal jeg publisere det jeg, selv om det er løgn! For jeg vet jeg ikke holder noe hemmelig om hvordan jeg er som person!! Så ja jeg vant stort, og jeg publiserer ikke bare halleluja kommentarer, men sensurerer slike som deg. Jeg får utenom deres kommentarer bare hyggelige kommentarer, så det er ikke noe mer som trengs å sensureres. Å som sagt før, høflige kritiske kommentarer om ting vi kan være uenig om, er noe helt annet enn personangrep!!

Befriende? Du leser jo tydeligvis kommentarene, men de kommer ikke ut til andre. Da mener jeg at du likevel tar kommentarene til deg uten at andre får lest kommentarene som du ikke er enig i. Har du hørt om FEIGHET ELLER?

Anonym: Ja det er veldig befriende, og jeg tar ikke til meg slike kommentarer som denne et sekund! Det handler ikke om å ikke være enig i kommentarene, det handler om løgn, ondskap og hets! Personangrep heter det! Feighet? Feighet er å sitte anonymt bak et tastatur og slenge dritt og løgn om ett annet menneske, som langt ifra er sant. Det er FEIGHET det!! Så ja jeg syns det er til pass til dere alle nett hetsere/løgnere at dere ikke får komme frem i lyset! Og jeg råder alle andre bloggere om å gjøre det samme!

Du skriver at negative kommentarer ikke kommer igjennom, men du leser dem tydeligvis selv. Da må det da bry deg da du ikke legger de ut på bloggen? Hørt om selvdigging og feighet eller? En blogg skal ha både positive og negative ytringer, ikke bare handle om dine meninger som du tydeligvis synes er de rette. Kanskje andre har noe på hjertet også, med andre meninger enn det du har, men det vil du ikke høre eller tillate på bloggen din. Meningsløst å ha en blogg der en kun slipper igjennom de positive kommentarene for selvdigging:-) I så fall, legg ned bloggen.

Anonym: Jo negative kommentarer kommer igjennom på bloggen min, men det er ikke så mye av dem! De som er negative er personangrep og løgn og hets om meg, og det er noe helt annet! Det må vel du også forstå!..Hva en blogg skal inneholde og ikke er det ingen fasit på, og jeg vil gjerne ha andres meninger om ting jeg, selv om de ikke er det samme som mine meninger. Det har jeg publisert mange ganger også, forksempel meninger angående botox. Jeg er ingen selvdigger eller feig! Du er ikke en selvdigger fordi om du ikke publiserr stygge og onskapsfulle løgn kommentarer om deg selv, som er hets og personangrep! Bloggen min går bra den, og jeg legger ikke ned bloggen min fordi dere nettroll ikke får sagt det der vil! Nå nei du, ikke her i gården nei!! Å det er vel naturlig at en selv er enig i det en selv mener eller?, men det betyr ikke at andre kan ha andre meninger enn meg. Det har jeg aldri sagt, og dere alle er velkommen til å ytre ders meninger på bloggen min, men ikke personangrep! Det er to forskjellige ting!

Det jeg mener er ikke negative ting, løgner, personlige ting om deg selv eller personangrep som du sier. Det skal ikke forekomme selvfølgelig, men det må være lov å ytre sine meninger om innholdet i bloggen din og hva den enkelte synes om for eksempel dine interesser. Jeg er ikke på bloggen din for å være ondskapsfull. Jeg har ikke kjennskap til deg for å si negative ting eller sverte deg på noe vis. Følger bare bloggen din. STÅ PÅ!!

Anonym: Det er selvfølgelig greit :) Ja jeg skal stå på!

Du vet jo hvem som har en høne å plukke med deg. Etter å tatt vedkommende med buksa på knehasene et par ganger.

Inger: Ja :)

Bra at du er blitt kvitt det. Såå mange som gjemmer seg bak nettet...

Silje Kittilsen: Ja det er det.

Jeg har blitt helt kvitt disse nettrollene, etter jeg byttet blogg plattform. De prøvde seg en stund . Men nå er de helr borte.

Har like mange faste lesere nå. Men heldigvis også flotte nye .

Inger: Det er bra :)

Skriv en ny kommentar