18

Så fin veske du har fått deg!!

Gratulerer med enda en flott veske til samlingen din.

Solfrigg: Takk :)

Hei Kari, jeg har et lite spørsmål til deg. Hvor mange vesker har du? Og hvor mye har du brukt på disse veskene? Gir de deg like mye som en reise ville ha gitt? Jeg må innrømme at jeg ikke forstår hvordan materielle ting kan erstatte opplevelser. Kanskje du kunne ha gitt meg litt innblikk i hvordan du tenker?

fabelastisk: Det er jeg ikke helt sikker på, men tror jeg har har reknet rett hvis jeg sier 12 stk. Nå har jeg solgt noen, og har flere til salgs. Det er nok bare vi som er spesielt interessert i designvesker som skjønner dette. Vi er forskjellige, så det er vanskelig å gi innblikk i hvordan jeg og flere 1000 andre mennesker som har samme entusiasme for designvesker tenker. Hvor mye jeg har betalt tilsammen for alle veskene mine er ikke så lett å si, for noen jeg har kjøpt er solgt. Men den samlingen jeg har av alt av designer ting, også lommebøker ligger vel summen på ca 110.000kr. Ja det gir meg personlig like mye som en reise, men det er to forskjellige ting. Reiser gir også mye. Det er jo egentlig en opplevelse med en designerveske også. Det er jo opp til hva du ser på som opplevelser det.

Takk for svar, Kari. Jeg forstår det at jeg kanskje har andre meninger enn flere.

fabelastisk: Ja vi har jo alle forskjellige meninger, og det har vi lov til å ha :)

Den er så fine!!! Jeg har jo samme veske bare i monogram og jeg elsker ddn. Beste kjøpet jeg har kjøpt av LV. Og det er som du skriver at bare vi som er ingeressert i designvesker forstår dette. Jeg har vel 7 forskjellige LV og en Mullberry som jeg har i samlingen :)

Tone V. Vinningland: Da har du en fin samling også :) Ja tror det er vanskelig å skjønne helt dette for de som ikke har denne interessen. Denne vesken tror jeg blir brukt mye, for den er så behagelig :)

Grattis med ny veske! Jeg hører nok til i samme kategori som deg av "baglovers". Kos deg med nyvinningen og ha en fin helg. ;D

irenglede: Ja vi er mange i den kategorien :) Det skal jeg, ha en fin helg du også .)

Takk 8*)

irenglede: :)

fin:)

liveterherlig93: Takk :)

Ååå... Den var sykt fin❤️❤️ Elsker Louise Vouitton

Amanda: Ja det er den <3

Kjempefin veske <3 <3 <3 Nydelig design. Funksjonell og fin størrelse. Ha en fin tirsdag :)

Marita: Ja den er veldig fin, og akkurat passe størrelse :) Ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentar