Eurodiet måltider i dag.

Det er min 5 dag på ED og det går bra, men i dag har jeg vært virkelig sulten. Jeg vet dette går over etterhvert som kroppen går i ketose, så jeg biter sammen tennene :)

Dette er måltidene jeg har spist i dag. Jeg skal spise 4 måltider den første tiden, og når jeg starter med trening blir det 5.

Litt forsiktig med trening de første dagene til kroppen venner seg til dietten.

Frokost ble en ED sjokolade bar.

Lunsj ble ED rundstykke med salat.

Middag ble ED pannekake med ED jordbær syltetøy.

Kveldsmat ble ED vanilje bar.

#mat #eurodiet #helse

12

Du er jammen standhaftig. Det er som du har skrevet tidligere at det er ganske vanskelig å holde vekta etter at man har gått ned. Var innom bloggen din tidligere også når jeg husker du gikk på diett. Hva skjedde egentlig da ? du veide endel mindre, selv om jeg ikke kan se på bildene dine at du har hatt noe særlig vektoppgang.

Interessant å bare høre din erfaring. Jeg prøver å gå ned noen kilo, men prøver å spise mindre porsjoner og trene mer. Klarer ikke slike dietter, men virker som du er motivert. Lykke til.

Stine: Takk :) Det som skjedde var at etter endt vektnedgang sluttet ED behandleren min, og jeg fikk ikke oppfølging og dermed begynte vekten sakte men sikkert å gå opp igjen. Denne gangen får jeg den oppfølgingen jeg trenger. Selvsagt er det ikke ED behandleren sin feil, men jeg må ha oppfølging for å holde vekta. Hvertfall en god stund etterpå :)

fint måltid:)

liveterherlig93: Godt også :)

Så flink du er! :)

elisebr: Takk :)

Du må være virkelig standhaftig og dedikert som menneske for å klare å gjennomføre en sånn diett! Det ser ufattelig lite ut, og det ser innmari tørt ut. Et tørt rundstykke med litt grønnsalat liksom.. Jeg tror ikke jeg hadde klart det mtp at jeg har en jobb som er fysisk tung, og to småunger, pluss bikkje som krever tur. Ville gått rett i bakken etter ei uke tror jeg!

sofie: Ja det er sant, de to første fasene er harde. Men kroppen venner seg til det, og det blir bedre etterhvert :) Jeg syns maten er ganske grei, men det er sant at det blir litt tørt.

Som du ser på instagram. Prøver å motivere deg med å spise mer eller mindre samme mat . Bare at min mat kjøpes i butikk.

Inger: Ja du er flink med kostholdet :)

Du også.

Jeg har ikke noe valg en å spise slik mat.

Inger: Men mye godt egentlig da :)

Skriv en ny kommentar