Video på YouTube om juicefaste/detox, og litt om Eurodiet og vektnedgang erfaringer.

Før jeg starter opp på Eurodiet på mandag, skal jeg få renset kroppen med en juicefaste/detox i 1 dag.

Det lengste jeg har juicefastet før er i 1 uke.

Jeg velger en juicefaste nå for å få renset kroppen og vendt magen til mindre mat før oppstart på Eurodiet. Under juicefasten er kun ferskpresset juice tillatt og vann. Ingen kaffe, te, saft, brus eller kullsyreholdig drikke tillatt! Men blir hodepinen for ille er litt kaffe lov som medisin. Jeg har migrene, så det er mulig jeg må ha litt kaffe. Men får renset kroppen bra for det.

Jeg vet jeg kommer til å få detox symptomer som hodepine spesielt, men håper det ikke blir så ille. Men med tanke på hvor mye usunt jeg har spist og drukket i den siste tiden, særlig da i syden, tror jeg det blir vanskelig å unngå.

Det er bra å få renset kroppen før omlegging til et sunt kosthold, og det blir lettere å starte med Eurodiet.

Jeg spiller inn en video på YouTube i kveld for å oppdatere hvordan jeg føler meg, og snakker litt om Eurodiet og vektnedgang erfaringer. Det er mye som skjer både fysisk og psykisk under en faste, selv om det er under kort tid.

De tre neste dagene før jeg starter opp på Eurodiet kommer jeg til å spise mest mulig ren mat, og frukt og grønt. Jeg har også noen Eurodiet produkter liggende i skapet, så jeg starter litt forsiktig med noen produkter også. Planen var å juicefaste i tre dager, men juicemaskinen min går varm. Jeg var heldig å få juicet ferdig 4 liter juice i dag før den stoppet :) Men 1 dag er bedre enn ingen.

Abonner gjerne på YouTube kanalen min Karimaritas Channel :)

Jeg presser juicen selv i juicepresser :)

 

#helse

10

Så gode de så ut :)

Laurie Deline: Ja de er veldig gode :)

Så spennende! Gleder meg til å følge med :)

Heidi Nathalie Hovlnd: Takk for det. Ja det blir spennende, særlig med tanke på at jeg nå ikke har spist særlig sunt på en stund :)

ser godt ut:)

liveterherlig93: Ja juicen er veldig god :)

Hvor mye juice drikker du under detoxen? Hvilke frukter og grønnsaker lager du juice av?

Lilly: Jeg drikker ca 3-4 L juice i døgnet. Lages av epler, pærer, ananas, sitron. Du kan bruke de fruktene du liker best. Banan egner seg ikke. Alt av grønnsaker som agurk, grønnkål, salat, paprika, rødbeter, spinat, selleri, tomat osv. :)

Nam så godt! Ha en fin kveld :)

Nora Piscopo: Ha en fin kveld du også :)

Skriv en ny kommentar