Ut av tenkeboksen, og valget er tatt!

Som jeg skrev i forrige innlegg var jeg usikker på hvilken måte jeg skulle velge for å gå ned i vekt, og ikke minst holde meg der! Nå har jeg tatt valget. Det blir Eurodiet.

Grunnen til det er at jeg vet det fungerer veldig bra for meg når det gjelder vektnedgang, og det er de 2 første fasene som virkelig gjør susen. Hardt er det, men blir bedre etterhvert. Fase 3 er bedre for da blir det innføring av vanlig kost igjen, Fase 4 er hold vekten fase. Det er da det virkelig begynner for min del, å holde vekten. Nå har jeg forsikret meg om at behandleren min i Trondheim ikke slutter, så da kan jeg ha vektkontroller lenge etter endt vektnedgang. Jeg kommer nok til å gå over på et vegan kosthold når jeg begynner å innføre mat i kosten igjen, men må nok i begynnelsen være litt forsiktig med alt for mye karbohydrater. På Fase 4 vil jeg fortsette på et nesten vegan kosthold, som det jeg gikk på før reisen. Men blir nok ikke helt 100% veganer, for noe fisk og kjøtt innimellom blir det nok. Men jeg har stor tro på at et mest mulig plantebasert kosthold er sunnest.

Men nå velger jeg Eurodiet fordi det gir rask vektnedgang, og at jeg lettest går ned i vekt på lite karbohydrater. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke tror Fase 1-2 er direkte sunn pga så lite karbohydrater, fett og kalorier. Men jeg vet det hjelper kroppen ned i vekt, og at det fungerer. Fase 3-4 er sunn. Har jo oppfølging hele veien av veileder som er sykepleier, så føler meg i gode hender :)

Jeg starter opp på mandag 24/4, og da blir jeg veid første gang. Så oppdatering på bloggen om vektnedgang blir hver gang jeg er i Trondheim på veietime. Hvor ofte er litt usikkert, men blir vel 14 dager til andre veiing. Får se det litt ann hva som blir best.

I fjor gikk jeg ned 23 kg på Eurodiet, og det på bare ca 5 mnd. Gikk ned flest kg de første to månedene. Så jeg skal klare det denne gangen også :)

Men forskjellen nå er at jeg skal holde vekten når jeg når målvekten! Det skal jeg klare med god oppfølging denne gangen :)

Så er selvfølgelig regelmessig trening i planen fortsatt.

I morgen torsdag, fredag og lørdag skal jeg ta en detox juicekur før start.

Greit å få renset kroppen litt før start :)

#helse #vektnedgang #eurodiet #trening

24

lykke til, du er flink:)

liveterherlig93: Takk :)

Lykke til.

Inger: Takk :)

Å, så spennende! Masse lykke til :D

TINANNA: Takk for det :)

Så spennende!! Jeg ønsker deg en fin kveld :-)

Victoria Larsen: Takk :) Ha en god natt.

Good luck :D

Laurie Deline: Takk :)

At du gidder.. bla bla bla.....

Anonym: Hvorfor skulle jeg ikke gidde?..Helsa er viktig!

Fatter ikke at du gidder å gå gjennom dette igjen! Ja, du kommer til å gå raskt ned i vekt, men er det måten å gjøre det på? Og i tillegg skal du over på vegankost etter endt kur... Sorry, men dette har jeg ingen tro på i lengden. Det eneste som fungerer er å legge om kosthold og livsstil over tid! Man må leve av sund mat og bevege seg nok i løpet av en dag. Også må man bli kvitt overspising/trøstespising og selve grunnen til den! Jeg ønsker deg all mulig lykke til, men dessverre har jeg ikke tro på din metode i lengden... Men ingenting hadde gledet meg mer enn at jeg tar feil :)

Anonym: Det er jo akkurat hva Eurodiet er sunn mat og mosjon i lengden. Det er helt greit å gå på et sunn vegan/ plantebasert kosthold ved endt vektnedgang. Det er ingen fasit på hvilken sunn mat du skal leve etter i fase 4 på Eurodiet, som er hold vekten og kosthold fasen for resten av livet. Vegan kost er vanlig mat, og jeg kommer til å noen ganger spise fisk og kjøtt, så blir ikke helt veganer. Men kommer til å holde meg mest mot det plantebaserte kosten. For det er sunnest. Det finnes vel igjen diet som er mer rett enn noen andre når det handler om å gå ned i vekt. Du må ha mindre kalorier enn kroppen trenger, og eurodiet er litt ekstrem i fase1-2 pga lite fett, karbohydrater, kalorier og mye proteiner. Men fase 3-4 er helt anderledes, med innføring av vanlig mat igjen gradvis. Grad is økning av karbohydrater. Jeg får hjelp med overspisingen ved å få veiledning av profesjonell sykepleier under ED.

Du vet det fungerer sier du?? Du er jo selve beviset på at det ikke fungerer. Du har vel tatt 2-3 slike runder med Eurodiet før og veier like mye som før, om ikke mer. Det eneste du har oppnådd er å bruke titusenvis av kroner på noe som gjøres mye bedre gratis. Kom deg ut og slutt å synes synd på deg selv. Spis vanlig sunn mat, ikke sjokolade og brus. Ikke begynn med dette tullet om at overspising er en sykdom. Herregud...

Anonym: Jo det har fungert! Jeg hadde en vektnedgang på 23 kg! Det som ikke har fungert er å holde vekten pga for lite oppfølging, som jeg nå får! Å det har ingenting med Eurodiet å gjøre, det kunne like gjerne vært etter endt Grete Roede!! Å jo overspising er den største spiseforstyrrelsen som finnes!! Les deg opp før du uttaler deg! Herregud har ingenting med dette å gjøre han :D Jeg veier mindre nå enn da jeg begynte til opplysning! Det er tydelig du vet lite om vektproblemer!...Det er ikke bare meg du henger ut i denne kommentaren, men også alle andre som har vektproblemer! Tenk litt over hva som kommer ut av kjeften, det kan lønne seg noen ganger!..,.Å alt i verden koster penger, det gjør GR kurs også. Som mange Leksveringer nå bruker penger på. Å vær du sikker at noen går opp igjen i vekt etter det kurset også. Så har ingenting med hva dietten heter, om en går opp i vekt igjen eller ikke, men god oppfølging, og å følge et sunt kosthold for resten av livet. Å jeg syns ikke synd i meg selv, og kommer meg ut gjør jeg også. Skal snart til London også, i en slankere utgave :)

Hvis du går opp like mye som du går ned har det selvfølgelig ikke fungert. Alt skal liksom være sykdom nå for tiden ja... Når du synes synd på det selv og kjøper en haug usunn mat og godteri som du stapper i deg så er ikke det en sykdom. Det er dårlig viljestyrke det!

Slutt med dette tullet med at alt er sykdom og diagnoser i hytt og pine. Kun unskyldninger

Anonym: Jo det har det. Det som ikke har fungert er å holde vekten! Det er stor forskjell, og har ingenting med Eurodiet å gjøre! Jo det er en sykdom! Å har ingenting med viljestyrke å gjøre når det kommer til overspising spiseforstyrrelse min. I noen tilfeller hvis du kjøper en Stratos på butikken og spiser kalles det dårlig viljestyrke! Også stor forskjell! Google overspising så skjønner du kanskje..Jeg har heller ikke sagt at alt er sykdom og diagnoser, men overspising er det!! At det er mulig og kommentere, når en har så lite kunnskap om noe..

Så du mener at det er en sykdom å gå på butikken å handle en haug sjokolade for så å spise det du da?

Anonym: Ja hvis du har en overspisings spiseforstyrrelse er det det! Ikke hvis du går i butikken og kjøper en haug sjokolade for at du skal proppe i deg det fordi du har bestemt deg for å spise mye sjokolade en gang nei.Hvis du skjønner forskjellen...

ojojoj hvor skal man begynne? Herregud har definitivt ikke noe med dette å gjøre. I såfall om han har det så gjør han en dårlig jobb.

Jo overspising har ikke noe med viljestyrke å gjøre, det er faktisk en sykdom på lik linje med for eksempel anoreksia. Og svaret her er vel heller å finne årsaken til at man overspiser, ikke hvordan man overspiser, men hvorfor man spiser for mye.

enig i at slike ekstremdietter ikke fungerer i det lengre løp. Men det kan gi en kickstart - etter kur så må man legge om kostholdet og livsløpet sitt for å holde vekt nede. Sånn er det bare.

Men når alt det er sagt, så må jeg beundre deg for at du orker å bruke mer penger på dette. Når du egentlig burde brukt penger på en veileder / psykolog / tanketerapaut som hjalp deg til å finne årsaken til at du ikke klarer å holde deg til dine mål, og hvorfor du overspiser.

Anonym: Jeg bruker penger på Eurodiet nettopp fordi det er en terapaut/veileder der som kan mye om kosthold, og følger meg opp lenge denne gangen. Og fordi jeg vet det hjelper meg ned i vekt. Det er også godt mulig jeg i tillegg kommer til å søke hjelp til psykolog eller noe sånt.

Lykke til og ha en fin fredag/helg <3

Tonje: Takk og ha en fin fredag du også :)

Skriv en ny kommentar