10

Jeg har ikke fullt så masse som deg, men jeg oppbevarer også veskene i dustbag ;) eskene har jeg også beholdt som ligger fint i skuffen eller på loftet. Viktig å passe på disse dyrebare tingene 😉

Tone: Ja det er viktig :)

stillig det da:)

liveterherlig93: :)

Hvorfor er du så feig og falsk, at du ikke legger ut min forklaring på hvorfor jeg anbefaler deg å ta en opprydding i ting du ikke trenger? Fy, så ekkel du er!

Mira: Fordi jeg ikke trenger noen opprydning i ting jeg ikke trenger! Og neste gang du skriver en kommentar som du mener er i beste mening, velg ordene og måten du skriver på anderledes. For din kommentar var langt fra hyggelig og velmenende! Jeg trenger ikke slikt negativt på bloggen min! Jeg har ikke vært ekkel med deg på noen måte! Hva jeg trenger og ikke vet heller du ingenting om! Vi er alle forskjellige!

Du er bare en ussel mobber sjøl. Jeg er lei meg fordi jeg virkelig mente det bra, og så angrep du meg på verste måte. Jeg har aldri vært nettmobber. Jeg har blitt mobbet oppigjennom, og er fryktelig sårbar på dette, og har ihvertfall bestemt meg for ikke å være slem sjøl. Men det har ikke du lært.

Mira: Jeg er også veldig sårbar på dette, og tok kommentaren din ille opp. Men når du sier du mente det godt, så skal jeg tro deg på det. Men det er ikke rart jeg tok det ille opp utifra hvordan du ordla deg i kommentaren. Jo jeg har lært og ikke være slem, men er noen slemme med meg svarer jeg med samme mynt.Jeg er ikke en ussel mobber, og jeg har blitt mobbet i mange år selv, og hater mobbing! Det er greit dette nå, og jeg forstår du ikke mente det slik det kom frem. Jeg beklager at jeg overreagerte, og håper vi kan legge dette bak oss nå :) Det er fort det kan bli misforståelser også når en skriver, og ting kommer litt feil ut. God Påske :)

Så fine bilder! :)

Nora Piscopo: :)

Skriv en ny kommentar