Joggetur på strandpromenaden :D

Det var utrolig godt å ta en joggetur på strandpromenaden her i Las Palmas!

Det skal jeg gjøre hver dag denne siste uka vi er her! :)

Jeg skal også spise så sunt som mulig!

Det ble en joggetur på ca 5 km :)

Veldig fint å jogge her.

Det ble også litt styrketrening på balkongen :)

Parken like ved hotellet.

Ha en fin dag!

Det skal jeg! Nå skal jeg sole meg med god samvittighet ;)

#helse #trening #kosthold #reise

14

fine bilder:)

liveterherlig93: Takk :)

Ser nydelig ut 😊

kreativemeeg: Ja det er virkelig fint her :)

Åå så fantastisk fint!

Nora Piscopo: Ja det er det :)

Hva er bedre en å holde seg i form. Kos dokk.

Inger: Det er sant :)

Go go go, tjukka! SP.

Anonym: Ja jeg har lagt på meg til 93 kg! Men vet du hva?, jeg har bedre kondis enn mange skrangelbein :D Jeg har løpt 1 helmaraton og 4 halve og mange andre løp! Har du?..

Det er vel endel år siden du løpte maraton og andre løp....da var du jo slank og i bedre form. Hadde du klart å løpe et maraton nå?

sofie: Når jeg løp helmaraton var jeg 82 kg! Ikke akkurat nå hadde jeg klart hel maraton, men halv ja! Jeg skal løpe helmaraton i Trondheim i September. Har meldt meg på, men har forbehold om å se ann formen og eventuelt nedgradere til halv maraton. Jeg løp 1 mil under Trondheim maraton i 2016, så ikke avfei meg nei! Jeg er kanskje ikke slank, men kondisjon har jeg fortsatt og har planer om å ned til 75-85 kg til Trondheim maraton+ trene meg opp til det selvfølgelig! Løping ligger i kroppen og kommer fort tilbake ved regelmessig trening. Jeg løp helmaraton i 2013, men har vært med på løp etter det, så ikke så mange år siden :) Du skjønner en kan ha bedre kondisjon som 93 kg, enn 75 kg, selv om det selvsagt er tyngre å løpe.

Stakkars dere som nettmobber - get a life, will you ? Syns oppriktig synd i dere, gå heller ut i verden og utrett noe fornuftig :)

Alina: Sant!

Skriv en ny kommentar