Kari Marita

www.karimaritas.blogg.no

Du behandler mannen din dårlig!!..

Det er det som blir sagt om meg, og satt ut ondsinnede rykter om!

Jeg forstår ikke hvordan det er mulig å være så ondskapsfull.

Jeg har fått høre igjen på kommentarer på bloggen min og irl at Arild ikke har det bra sammen med meg, og at jeg er den største bitchen på jord å være sammen med.

Jeg har fått lov til å skrive dette innlegget av Arild, om noen skulle mene noe om det.

De som kjenner oss, vet at Arild har AD/HD og litt vanskeligheter angående dette. Så det har vært utfordringer opp gjennom årene. Det er ikke for å snakke nedlatende på noen måte om Arild, men han har ikke vært den enkleste å være sammen med hele tiden. Jeg er heller ikke perfekt på noen som helst måte, men jeg har funnet meg lenge nok i å høre at Arild har det så fælt sammen med meg og blir dårlig behandlet av meg, og alle løgnene og sladderen som er satt ut i forhold til dette. Så nå velger jeg å skrive et innlegg angående dette.

Arild har sine problemer pga AD/HD, og har hatt vanskelig for å konsentrere seg og tenke grundig og planlegge for fremtiden, om man kan si det på den måten. Så mye ansvar har ligget på meg. Når jeg ble sammen med han for 19 år siden, var han ikke særlig selvstendig på noen områder. Han var vant med å få alt lagt til rette, og at alt dreide seg om han. Derfor var det nok en stor forandring når han ble samboer og fikk en stesønn på 4 år å ta hensyn til.

Jeg skal ærlig innrømme at det var mange ganger jeg følte jeg hadde to barn isteden for ett. Arild gikk ikke på medisin for AD/HD når jeg møtte han.

Jeg har hjulpet Arild veldig mye, så derfor er det veldig sårende å få høre at jeg behandler han dårlig, når det ikke er sant på noen som helst måte.

Det var jeg som hjalp Arild med å få medisin mot AD/HD, og hjelp hos psykiater grunnet det. Han startet på Ritalin, og går nå på Conserta. Jeg har selv angst og depresjons problemer, og var bare tross alt 25 år selv når jeg hjalp Arild. Han ble mye bedre etter medisineringen, og ble mer konsentrert og rolig etterpå. Før han startet på medisin klarte han ikke å jobbe. Jeg hjalp han med å få uføretrygd, og fikk han også inn på Kroa Produkter, hvor han jobber enda og trives godt. Jeg fikk han også på troen til å kjøre opp for bil!

Jeg har vært både snill og hjelpsom mot Arild i mange år! Og skal jeg være helt ærlig tror jeg ikke det er mange som hadde gjort det samme, men tatt pikkpakket sitt å stukket av fortere enn svint..

Arild har blitt mye mer selvstendig etter han ble sammen med meg, og han har vokst og utviklet seg mye som person i positiv retning pga min hjelp. Det tørr jeg faktisk å påstå. For har ikke Arild truffet meg, har nok han mest sannsynlig bodd i bolig med tilrettelagt hjelp i hverdagen. Dette sier jeg ikke for å være slem på noen måte, men det er fakta.

Derfor syns jeg at jeg fortjener respekt for hvor bra jeg har behandlet Arild, og ikke ondsinnet sladder og løgn om hvor dårlig jeg har behandlet han og behandler Arild!

Jeg sier ikke på noen måte at Arild ikke er istand til å ta vare på seg selv, for det er han! Men hadde han ikke truffet meg og fått støtte og hjelp med sine problemer, hadde han nok ikke vært på samme sted som nå.. Det er sannheten!

Arild har også reist mye etter vi ble sammen, noe jeg tviler sterkt på hadde skjedd uten meg.

Vi har det bra sammen, selv om vi også har våre problemer som alle andre par. Og hverken jeg eller Arild er perfekt. Det er ingen som har et perfekt forhold!

Jeg skriver dette innlegget fordi jeg er så lei av sladder og løgn.

Håper at enkelte får opp øynene nå, og slutter å slenge usannheter om meg!

Det er ikke alltid det man hører som er fakta.

Alle saker har flere enn en side, og enkelte ganger er den siden man får hørt ting fra ikke sann i det hele tatt.

Så tenk dere om før dere tror på alt som blir sagt om noen!

Jeg fortjener ikke dette!!

#ytringerogtanker

Veronika

15.03.2017 kl. 23:08
Jeg blir så rett og slett forbanna alts at mennesker kan holde på slik.helsinke .slike mennesker som holder på slik er sjuk i hodet og ikke friske mennesker 😠😠😠bli så fint.lettere sagt en gjort dritt i den du er my bedre en de .reis på turer og nytt de kjempemasse.så sitt se surre ..rykte spredderen heime mens du koser dæ på ferie.du er en hjelpsom person og tro meg alle eller ingen forhold er perfekt da e tull det.ta godt vare på deg selv.og kos deg med arild.hils han ikke sikker han husker meg men gikk med hanpå åsly fra starteb av 3 kl og til 6 klasse.stå på

karimaritas

15.03.2017 kl. 23:46
Veronika: Takk :) Det skal jeg gjøre :)

15.03.2017 kl. 23:12
Folk må slutte å bry seg om andre! Jeg er sikker på du gjør ditt beste på alle måter og at dere to har funnet deres måte å leve livet på. Du får ta det som et kompliment at andre gidder å bruke tid på deres liv og så hever du deg over det. Her er nok mye misunnelse inne i bildet. Stå på, ikke la deg trakke ned på.

Du er en flott dame og jeg er sikker på at dere to har et både sterkere og bedre forhold enn de som driver baksnakkingen. Dere har kommet dere gjennom store utfordringer som har gjort dere sterke sammen, så dere klarer dette også! Klem ❤

karimaritas

15.03.2017 kl. 23:47
Anonym: Takk <3

Nina c

16.03.2017 kl. 07:07
Ikke Bry deg hva de sier!

karimaritas

16.03.2017 kl. 10:25
Nina c: Nei skal ikke det mere, for jeg vet jo hva som er sant!

16.03.2017 kl. 09:04
"Arild har også reist mye etter vi ble sammen, noe jeg tviler sterkt på hadde skjedd uten meg"

Nå er det vel slik at hadde det ikke vært for A, så hadde ikke du hatt midler til å reist heller....

Fått lov av Arild til å skrive innlegget? Jeg tipper han ikke har noe annet valg..

karimaritas

16.03.2017 kl. 10:34
Anonym: Jeg har hatt midler til å reist uten Arild! Jeg har mine egne penger jeg også! Men nå er vi jo gift så vi har pengene sammen! Jeg reiste mye før jeg ble sammen med Arild å jeg. To ganger til USA til og med!! Arild har bare uføretrygd akkurat som meg! Ja det har jeg! Der kommer det frem igjen.."Jeg tipper han ikke har noe annet valg" Jo det har han! Jeg bestemmer ikke over Arild, han tar egne beslutninger akkurat som alle andre!! Her prøver du å få frem at jeg bestemmer alt i forholdet, noe som langt ifra stemmer! Jeg skjønner hvem du er, og du burde virkelig slutte å behandle meg som du gjør! Det er så stygt at jeg har ikke ord!..

Therese

16.03.2017 kl. 09:52
All kred til dere. Dere har vært ute en vinternatt, som så mange med dere. Stå på og hev hodet begge to.

karimaritas

16.03.2017 kl. 10:24
Therese: Det skal vi:) Takk :)

Britt

16.03.2017 kl. 11:19
Altså hør på det her da, som folk skal pirke i alt, viser bare at det ikke har så mye igjen å komme med. Som hun ovenfor her sier; dette er sjuke mennesker. Ingen som er friske i hodet holder på på denne måten. Friske mennesker har både sympati, empati og omsorg for andre - psykopater derimot...

Tror jeg hadde frigitt navnene deres på en hemmelig gruppe, slik at folk kan begynne å terrorisere de på Facebook slik de holder på med deg.. Smake sin egen medisin.

Neida, men hev deg over de, slike folk har ingen verdi. Håper ikke de har satt barn til verden for å si det sånn.

karimaritas

16.03.2017 kl. 11:29
Britt: Du sier noe der..

16.03.2017 kl. 12:08
Du er vel klar over at det er flere som kjenner dere kanskje godt og vet at alt du skriver ikke er sant?

karimaritas

16.03.2017 kl. 12:19
Anonym: De som kjenner oss godt, VET at alt jeg skriver her er SANT. De som ikke kjenner oss godt, er nok de som tror alle de usanne ryktene og løgnene om meg er sant! Som sånne som deg setter ut i livet!!.. Å nå vet jeg hvem som har satt ut disse løgnene og ryktene også! Det har pågått i er veldig mange år..Helt forferdelig at dere kan oppføre dere sånn! Jeg blir kvalm av dere..

16.03.2017 kl. 13:21
Dette er den første gangen jeg skriver til deg , så meg kan du ikke bli så kvalm av. Men, hvem betalte reisene til USA sa du? Jeg vet hvem det var.

karimaritas

16.03.2017 kl. 13:43
Anonym: Jeg var 16 år første gangen, så det var foreldrene mine tror jeg. Andre gangen var jeg og min daværende samboer, jeg var med han på den første turen også. Jeg har også vært på sydenreiser før jeg var sammen med Arild, og det var det jeg selv som betalte om du undrer..Hva er dette gnålet om penger hele tiden?.. Jeg hadde annen samboer da, og det er lenge siden. Han hadde slekt i USA så det er mulig foreldrene hans betalte reisen den gang, for det er lenge siden så jeg husker det ikke. Barnebarnet deres var med på den andre reisen til USA når han var 2 år. Jeg blir kvalm av de som slenger løgner og sladder om meg!!

Inger

16.03.2017 kl. 14:33
Dette som vi ser i kommentarfeltet ditt. Er straffbart.

karimaritas

16.03.2017 kl. 14:35
Inger: Ja det er langt ifra bra..

16.03.2017 kl. 14:39
Inger: Hva er staffbart ( etter hvilken paragraf)? Og hva er verre enn det Kari selv gjør?

karimaritas

16.03.2017 kl. 14:46
Anonym: Hva er det jeg har gjort da mener du??

Inger

16.03.2017 kl. 14:55
Bare vis alt til politiet. De finner jo eieren til IP adressene fort. Og eieren av hetsing er da fort gjort å finne.

karimaritas

16.03.2017 kl. 14:58
Inger:

Britt

16.03.2017 kl. 15:08
Blåst i hode hun der Inger. Ingenting straffbart skjer her Kari Marita, hun skal bare stresse deg opp. Her kommer så mange håpløse kommentarer som sier A men ikke B uten noe hold, kun for å erge deg. Du skylder ikke noen å forklare noe. Dette er mennesker som trykker inn på bloggen din for å skape kvalme og som underholdes av dette. Hva med å prioritere sitt eget liv og menneskene i det? Tenk for et tragisk liv de må ha du..;) Dette er nettroll som burde henges ut offentlig for måten de kreker deg på. Hadde ledd meg i hjel om de plutselig dukket opp på den nett-troll-serien på TV2, der de blei konfrontert! Kanskje noe til ettertanke folken?

karimaritas

16.03.2017 kl. 15:10
Britt: .

Britt

16.03.2017 kl. 15:10
Oi ikke godkjenne den kommentaren! Jeg misforstod Inger og trodde hun mente det du gjorde var straffbart:(

karimaritas

16.03.2017 kl. 15:11
Britt: Jeg skjønte du misforsto :)

Britt

16.03.2017 kl. 15:18
Hehe bra! Gikk litt fort her.. Og unnskyld Inger;)

Men Inger har helt rett! Jeg ville iallfall sjekket opp i det:)

karimaritas

16.03.2017 kl. 15:25
Britt: :)

Inger

16.03.2017 kl. 15:28
Ok Britt.

karimaritas

16.03.2017 kl. 15:41
Inger: .
karimaritas

Velkommen til min blogg. Jeg heter Kari Marita og er 43 år, og blogger om litt av hvert. Jeg kan kontaktes på kari.marita@hotmail.com

Siste innlegg

Bloggdesign

hits