Jeg har ingen bråhast, for jeg er ikke så feit!..

Det går fortsatt bra med det nye kostholdet mitt, som nesten er et veganer kosthold.

Jeg har ikke fokusert så veldig på vektnedgang de siste ukene for å være ærlig. Jeg spiser sunt, men teller ikke kalorier. Jeg har trena ganske regelmessig i det siste, men ikke hard trening.

Jeg har fortsatt som mål å gå ned til 75-85 kg, men jeg har ingen bråhast. Jeg føler for å ta det med ro i mitt eget tempo. Nå målet det skal jeg! Jeg er ca 93 kg, så vekten har stått stille. Det er helt greit.

Neste uke drar jeg til Gran Canaria, og kommer fortsatt til å spise mest veganmat så langt det går. Treningssenter er det på hotellet, og mye gåing blir det sikkert. Så skal nok holde vekten mens jeg er der i 14 dager.

Jeg kommer hjem igjen 7 April, og vil nok da begynne å gå mer inn for vektnedgang igjen. Blir vel veiing på bloggen igjen en gang i April. Kanskje mandag 10 April blir det vekt oppdatering.

Følg meg gjerne på vei mot vektmålet da :)

#helse #vektnedgang #trening #kosthold

16

Du er jo så flott!

Victoria Larsen: Takk :)

Nice:)

Nina c: :)

Flott gjort.

Stress med ting, er ikke bra for kroppen.

Inger: Nei det er ikke det.

Jeg følger deg opp og ned, heiarop for den flotte dama du er får du alltid av meg :-) Vi drar til Italia i påsken, håper på bra temp. der som på GC. Ha en fortsatt fin uke Kari :-) Klem fra Siss i regnvær.

Siss: Takk for det :)Det blir sikkert fint. Ja håper på varme og sol på GC :) Ha en fin uke, klem fra meg også i regnvær ;)

Ønsker deg masse lykke til - og at du tar det med ro er helt rett! Diett har jeg ingen god erfaring med når det kommer til vektnedgang - det viktigste er å få et sunt og riktig kosthold <3

Henriette Thorkildsen: Takk :)

Dette greier du vettu !

Anne: Ja det skal jeg :)

Utrolig fin blogg, og stå på! :) Du ser flott ut:)

xoxoem: Takk :)

Ser ut som du har riktig innstilling hvertfall! Lykke til videre!

FysioIsa: Takk :)

Skriv en ny kommentar